Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

5-stjernet ophold i Warszawa

Oplev en af Europas smukkeste hovedstæder med et ophold på luksushotellet Sofitel Victoria. Hotellet ligger i den gamle bydel og har byens bedste placering, når du vil have kultur, shopping og gastronomi tæt på. Fly fra BLL og CPH.

WARSZAWA - 3 nætter på 5* hotel inkl. morgenmad og middag. Fly fra BLL og CPH.

Pris fra 3.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Warszawa er både en moderne storby og en by, der emmer af historie og kultur. Når du nu skal opleve alt dette, hvorfor så ikke gøre det på første klasse direkte med udsigt til byen?

I bor på det 5-stjernede, franske Hotel Sofitel Victoria, der nok har byens bedste placering over for operaen, midt imellem den gamle by og byens shoppinggade nr. 1. Det er også her, alle byens restauranter, cocktailbarer og klubber er. Derudover er der ikke langt til Grand Teatret, Kongepaladset og de andre seværdigheder i den gamle by.

Værelserne er elegante med udsigt over Saxon Haven fra det 18. århundrede og den berømte Pilsudski Plads. Værelserne er på 27 m2, og indeholder, gratis internet, minibar, gratis mineralvand, te- og kaffefaciliteter og individuelt kontrolleret aircondition.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Warszawa t/r.
 • 10 kg håndbagage.
 • 3 overnatninger i Classic dobbeltværelse på på 5* Hotel Sofitel Victoria
 • 1 x 4-retters tasting menu på restaurant ”La Brasserie Moderne”.
 • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Faciliteterne på hotellet byder på:

 • Baren ”The Green Lounge” tilbyder en afslappet, åben atmosfære, der kan nydes på alle tider af døgnet. Mød op med venner eller kolleger få en cocktail, specielt udvalgt champagne mm.
 • Restauranten ”La Brasserie Moderne” er en perfekt kombination af det fine franske køkken og traditionelle polske specialiteter, samt udsøgte vine i en dejlig intim atmosfære.
 • Efter en lang dag med mange oplevelser kan slappe af i hotellets spa, der byder på fitnesscenter og en stor swimmingpool. Dertil er mulighed for at få en skøn massage

Oplevelser og seværdigheder i Warszawa
Warszawa er kendt for at være rig på seværdigheder, og der er rigeligt at tage sig til for historie- og kulturinteresserede. Først og fremmet er værd at se Den Gamle by, Stare Miasto, fra 1400-tallet med kongepaladset. Her finder du også Domkirken Johannes-katedralen.

Kulturpaladset, Stalins gave til det polske folk, er absolut også et besøg værd, selvom lokal befolkningen hader den 234-meter høje bygning inderligt, grundet dens symbolske status. Alligevel kommer de til Kulturpaladset pga. de mange museer, teatre, biografer og restauranter.   

Historisk set har det polske aristokrati haft en meget tæt forbindelse og tilslutning med det franske aristokrati, hvilket kan ses i arkitekturen i Den Gamle By. Dette har det også gjort at Warszawa i dag er en hovedstæderne for klassik musik. Det kommer bl.a. til udtryk i Lazienki-Parken med Chopin-monumentet, samt Helligkors-kirken, som er kendt fordi Chopins hjerte er opbevaret i en af kirkeskibets søjler.

Derudover byder filharmonien på store klassiske koncerter med orkestre fra ind- og udland. Teatr Wielki er byens vigtigste scene med større operaer og balletter. Warszawa Opera Kameralna byder mest på mindre operaer.

Filharmonien, Teatr Wielki og Warszawa Opera har åbent i marts-maj og oktober-december. Der er dog mulighed for at se og høre gratis Chopinkoncerter i Lazenki-Parken om sommeren. Ønskes der billetter til Filharmonien, Teatr Wielki og Warszwa Opera, ring eller skriv til Vindrose.

Er du ikke til det klassiske, er der også et godt og spændende natteliv i Warszawa, både for unge og gamle. Byen har ligesom et København en  spændende jazzscene og mange cocktailbarer. I gåafstand fra hotellet kan du finde mange natklubber, cocktailbarer og jazzklubber. Derudover er der mange shoppingmuligheder i form af byens mange storcentre og shoppinggader. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Warszawa t/r.
 • 10 kg håndbagage.
 • 3 overnatninger i Classic dobbeltværelse på Hotel Sofitel Victoria
 • 1 x 4-retters tasting menu på hotellets restaurant ”La Brasserie Moderne”. 
 • Morgenmad alle dage

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 29. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst