Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Caribien

Et skønt og solrigt krydstogt i Caribien, hvor du oplever flere forskellige øer med masser af stemning. Rejsen inkluderer 7-nætters krydstogt med All Inclusive, fly og 1 nat på hotel på Miami Beach. Rejs 25. april eller 2. maj. Fra KUN 9.990 kr.

KRYDSTOGT Caribien - 7 nt. krydstogt m. All Incl, 1 nat i Miami mm. Fly fra CPH/ BLL i april-maj.

Pris 9.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Et krydstogt i Caribien er en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie. Her kan du få store oplevelser ved de eksotiske anløb, hvor du kan opleve den lokale befolkning og deres interessante kultur. Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner, slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav.

Du rejser fra Danmark til solskinsstaten Florida og har en nat på Miami Beach, inden du den efterfølgende dag går ombord på MSC Armonia. Det er et flot og rigtig hyggeligt skib i en god størrelse, så der er masser af faciliteter ombord, uden at skibet bliver uoverskueligt. Hun blev renoveret for et par år siden og fremstår i dag som et lækkert skib med masser af sjæl, fine kahytter og festlige fællesarealer. Ombord på skibet kan du enten deltage i de mange aktiviteter, slappe af med en god bog i en solseng på dækket, nyde en farverig cocktail i én af de mange barer eller noget helt fjerde. På krydstogt drejer det sig om selvforkælelse, afslapning eller aktivitet – du bestemmer helt selv.

Der er afgang fra Miami kl. 18, og allerede næste morgen lægges der til i Key West. Den smittende, sjove og afslappede livsstil i Key West tiltrækker hvert år rigtig mange turister, som vandrer op og ned ad den levende hovedgade med de mange butikker, barer, restauranter og gallerier. Her sker der altid noget på alle tider af døgnet. Et absolut must her er Ernest Hemingways egentlige hjem samt hans andet hjem: Baren ”Sloppy Joe’s”. Ellers byder øens historie på alt fra spanske conquistadorer til pirater og gamle skibsvrag, og et yndet fotostop er ved den store bøje, der markerer det sydligste punkt i USA.

MSC Armonia fortsætter nu til Caymanøerne, der frister med toldfrihed, så du kan gå shop amok, hvis du lyster. Udover at dase på fantastiske strande kan du også besøge ”Rokke-byen”, hvor du kan gå og svømme rundt blandt kæmpe rokker – en unik oplevelse sammen med disse fredelige fisk. Øen har også en naturpark, hvor du kan komme i nærkontakt med havskildpadder og se fodring af hajer. Er du interesseret i specielle biler, bør du lægge vejen forbi Cayman Motor Museum, der bl.a. udstiller den originale Batmobil fra den gamle tv-serie.

Herefter besøges Jamaica, der er velkendt for sin helt specielle rasta- og reggae-kultur – en meget afslappende livsstil. Der lægges til i Ocho Rios på øens nordkyst, hvorfra der tilbydes udflugter, hvor du bl.a. kan opleve de imponerende Dunn’s vandfald, komme på rafting på floden eller svømme med delfiner. Bob Marleys fødested, som i dag er museum, er selvfølgelig også et stort trækplaster, ligesom mange besøger de fascinerende underjordiske grotter kaldet Green Grotto. Disse flotte grotter er igennem tiden blevet brugt til opbevaring af rom, som lager for våbensmuglere og som skjulested for bortløbne slaver.

Krydstogtets sidste anløb er på rederiets egen unikke ø, Ocean Cay Marine Resort. Den ligger i det vestlige Bahamas og er et blomstrende økosystem med krystalklart vand, seks fantastiske strande, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og farverige tiki-barer. En perfekt måde at afslutte krydstogtet på med ren afslapning og selvforkælelse i naturskønne omgivelser.

Tilbage i Miami er det tid til at sige farvel til Paradis for denne gang. Efter en uge med sol og god stemning flyver du hjem til Danmark, hvor det solrige forår forhåbentlig er i fuld gang.


 
Rejsen inkluderer:

 • Fly København eller Billund – Miami t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på hotel på Miami Beach
 • 7 nætter ombord på MSC Armonia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • All Inclusive ”Easy” drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Billund/København

Afrejse 25. april – 4. maj 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 9.990 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.490 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 11.990 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 12.490 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 14.990 kr.
Suite med balkon Fantastica: SPOTpris 15.990 kr.

Afrejse 2. – 11. maj 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 9.990 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.490 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 11.990 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 12.490 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 14.990 kr.
Suite med balkon Fantastica: SPOTpris 15.990 kr.

*begrænset udsigt kan forekomme

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
 • Transfers og forplejning i Miami
 • Udflugter
 • Forsikringer

Kahytstyper Bella og Fantastica
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu, fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling


 
Rejserute

Dag 1: Fly til Miami. Overnatning på hotel på Miami Beach
Dag 2: Indtjekning på skibet. Afgang Miami kl. 18.00
Dag 3: Kl. 09.00-18.00 Key West, USA
Dag 4: På havet
Dag 5: Kl. 07.00-16.00 George Town, Caymanøerne
Dag 6: Kl. 08.00-16.00 Ocho Rios, Jamaica
Dag 7: På havet
Dag 8: Kl. 09.00-23.00 Ocean Cay Marine Reserve, Bahamas
Dag 9: Kl. 07.00 ankomst Miami. Hjemrejse

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Transport
Rejsen inkluderer fly København – Miami t/r

Udrejse
Kl. 06.25-07.50 Billund – Frankfurt
Kl. 10.45-14.45 Frankfurt – Miami

Kl. 08.15-09.10 København – London
Kl. 10.10-14.30 London – Miami

Hjemrejse
Kl. 16.50-08.00+1 Miami – Frankfurt
Kl. 12.20-13.35 Frankfurt – Billund

Kl. 17.00-06.20+1 Miami – London
Kl. 08.45-11.35 London - København

Ombord på flyet er mad inkluderet.

Flytiderne er vejledende, da forskydninger af tiderne kan forekomme på de forskellige datoer, så der er ankomst i eller afrejse fra Miami tidligere eller senere end anført ovenfor. Der tages forbehold for disse ændringer.

Rejsen er ikke inklusive transfers i Miami. Du tager dig selv fra lufthavnen til hotellet og næste dag videre til skibet. Det giver den største frihed til at planlægge tiden i Miami, så den passer bedst til dine ønsker. Du kan tjekke ind på skibet fra kl. 13 til kl. 16. Ved hjemrejse sørger du ligeledes selv for at komme til lufthavnen. På hjemrejsedagen tilbyder rederiet forskellige udflugter, som slutter i lufthavnen.

Vi anbefaler en taxi eller en shuttlebus, som findes i lufthavnen. En anden mulighed er at tilmelde sig Uber, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.

Hotel i Miami
Du bliver indkvarteret 1 nat før krydstogtet på et godt hotel (min. 3*) på Miami Beach. Du får gode værelser med klimaanlæg og eget badeværelse. Bemærk, at overnatningen er uden forplejning, og at et evt. resort fee betales direkte til hotellet.

Skibet
MSC Armonia tilhører rederiets 'Lirica klasse' og fremstår indbydende efter en gennemrenovering for få år siden, hvor skibet fik et kæmpe ”facelift”.  MSC Armonia er et af rederiets mindste skibe og medtager godt 2.600 passagerer, men samtidig et skib med sjæl.  Skibet byder på lækker gastronomi, forkælelse, høj service og underholdning i form af shows og musik i skibenes hyggelige lounger. Og for de aktive er der joggingbane, fitness center, jacuzzi e.t.c.

Alle nævnte faciliteter kan benyttes uden ekstra betaling. Skibet har tilmed en flot Spa- og wellnessafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger mod tillæg.

Helpension
Opholdet ombord på MSC Armonia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Rejsen inkluderer Easy pakken, som dækker et ubegrænset antal udvalgte drikkevarer. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, longdrinks og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Der tilbydes andre, mere omfangsrige ”all inclusive” drikkepakker mod tillæg. Disse skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet.

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 12 $. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Tillæg for voksne: 1.190 kr. (170 kr. pr. dag)

Premium Plus-pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer pr. glas, ingen pris grænse. Det gælder ekstra stort udvalg af spiritusvarianter, Champagne per glas, alt vin i samtlige barer og restauranter, alle cocktails, minibar, mad og drikkevarer fra roomservice menuen, drikkevarer i temabarerne, mineralvand i flaske og varme drikke.

Tillæg for voksne: 1.890 kr. (270 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler ikke fuld pris. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:
Alle kahytstyper: 7.490 kr.

Voksne:
Indvendige kahytter: 9.890 kr.
Udvendige kahytter: 10.490 kr.
Balkonkahytter: 11.590 kr.
Suiter: 12.490 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Visum og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

• Fulde navn som i pas
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
• Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
• Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Rejsen inkluderer:
Fly København eller Billund – Miami t/r
20 kg bagage og 10 kg håndbagage
1 nat på hotel på Miami Beach
7 nætter ombord på MSC Armonia i den valgte kahytskategori
Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
All Inclusive ”Easy” drikkepakke
Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
Kahytsservice og daglig rengøring
Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:
Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
Transfers og forplejning i Miami
Udflugter
Forsikringer

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Vejr og vind
Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i april og maj ca. 30 grader også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Orkansæsonen i Caribien er typisk fra august til november.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Ligeledes anbefales en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Hør nærmere hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 22. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst