Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

By- og strandferie i Malaga

Oplev den perfekte by- og strandferie i Malaga med mulighed for flamencoshow m/middag, udflugt til Gibraltar m.m. Vælg mellem 4 til 7 nætter på lækkert strandhotel.

MALAGA - 4 til 7 nætter på strandhotel med morgenmad. Fly fra CPH og BLL fra januar til maj.

Pris 2.390

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
32 solgte

Værdi3.752

Rabat36

Spar1.362

Malaga har i flere år været et af danskernes favorit-rejsemål. Og det er ikke så underligt, for når du rejser til Malaga, får du det hele på en ferie. Her er by og strand, fantastisk kultur, Europas måske bedste klima og et prisniveau, hvor de fleste kan være med.

Malaga og denne rejse er perfekt for dig, der ønsker en ferie med både by- og strandliv. Samtidig kan du også kombinere rejsen med at udforske det smukke og historiske Andalusien med Sevilla, den Mauriske by Grenada, den engelske koloni Gibraltar og meget mere.

Men ellers er der rigeligt at se og gøre i Malaga by, og særligt med dette ophold på hotellet ”Soho Boutique Las Vegas”. Hotellet er nemlig er ideelt beliggende tæt på Malaga centrum og med udsigt til en af byens gode strande ”Playa La Malagueta. Det historiske centrum kan nås på blot 20 minutters gang.

På denne rejse er det muligt at deltage i en heldagsudflugt til Gibraltar, flamencoshows, guidet tur i Malaga m.m. Du kan læse mere under tilkøb.


Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København eller Billund t/r med Ryanair eller Norwegian
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 4 - 7 overnatninger på Soho Boutique Las Vegas 
 • Morgenmad.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse:Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours):

 • Ekstra flybagage 20 kg t/r - 490 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg - 250 kr. pr. dag i perioden januar til marts, og kr. 350 pr. dag for perioden april og maj. 
 • Børnepris - 50% i rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne
 • Babypris - 590 kr.
 • Taxi transfer til hotellet t/r - 190 kr. pr. person
 • Billeje inkl. fuld tank og fri km - fra 75 kr. om dagen (afhentes og returneres i Malaga lufthavn)
 • Guidet tur i Malaga inklusive frokost, et glas vin og entré - 490 kr. pr. person (læs mere under udflugter)
 • Aften Flamenco-show med tapas og et glas vin - 390 kr. pr. person (læs mere under udflugter)
 • Heldagsudflugt til Gibraltar - 690 kr. pr. person (læs mere under udflugter).

Om Malaga
Malaga er en af Europas ældste byer. Den blev grundlagt af Fønikerne 8 hundrede f.kr og har været under henholdsvis romerne, goterne og de sidste herskere var de arabiske Maurer, som i høj grad har præget arkitekturen. Et must see er absolut de arabiske fæstninger Al Alcazaba og Gibralfaro fra det 8 og 15. århundrede, og det romerske teater der er helt tilbage fra kejser Augustus tid.

Det historiske centrum byder på smukke bygninger som Malaga-katedralen, parlamentet, tyrefægtningsarenaen ”La Malegueata”, hovedgaden Calle Larios med marmorbelagte fortov, smukke bygninger og byens bedste område for shopping. Her er også det jødiske kvarter med små hyggelige stræder, hvor I bl.a. finder Picasso-museet og et af Europas fineste og smukkeste arabiske bade ’El hammam”, som kan besøges.

Malaga byder på mere end 30 museer, herunder Picasso-museet, som huser flere end 200 værker af bysbarnet Picasso, og kunstmuseet Museo Carmen Thyssen, hvor I finder værker fra de mest berømte andalusiske malere fra 18. århundrede. Også de historiske botaniske haver med en af de største natursamlinger af palmer i Europa et besøg værd.

Et fantastisk køkken og flamenco-musik
At spise i Malaga er en sand fornøjelse. Af de berømte Andalusiske retter kan bl.a. nævnes paella, lufttørret Serrano-skinke og stegt fisk – Firtura Malangen

Malaga er særlig kendt for sine tapas og er anerkendt for de bedste tapasbarer i hele Spanien. På tapasbarerne kan du få et yderst varieret udbud af udsøgte delikatesser i hyggelige omgivelser, og du behøver ikke afsætte ret meget tid til det. Nyd maden til et glas eller to af den gode kraftige andalusiske rødvin.

Husk, at jo sværere en tapasbar er at finde, jo bedre er den ofte. Så kig nøje efter i de smalle gyder og baggårde – det er her du finder perlerne. Prøv f.eks. Bar Logueño i C/Maria Garcia, hvor de lokale ynder at komme.

Malaga er også hovedstaden for flamenco-musikken, som siges at udspringe netop fra Malaga tilbage til midten af 18-hundredetallet. Alle de største berømtheder gennem tiden stammer netop fra Malaga. I denne rejsepakke er der mulighed for at tilkøbe et aftensarrangement med flamenco, tapas og en drink - se mere under tilkøb.


Udflugter

Heldagsudflugt til Gibraltar, den berømte klippeø og Hercules søjle med smuk udsigt til Afrika
Bystaten Gilbraltar er en britisk koloni, som ligger majestætisk for foden af den berømte Gibraltar-klippe, der går lodret ud i Gibraltar-strædet og giver en fantastisk udsigt over Middelhavet og mod Marokko.

På klippeøen er der mulighed for at opleve Europas eneste vildtlevnende abe, ”Gibraltar-aben” og se delfiner boltre sig i Middelhavet. Derudover er Gibraltar kendt som et af Europas bedste shoppingsteder for engelske mærkevarer og vel og mærke til toldfri priser.

Turen starter om morgenen med bus hele vejen langs Costa del sol-kysten med smukke indtryk fra hav, byer og bjerge. Der er guide på turen samt entré til "The Rock" naturreservatet på Gibraltar og 3-4 timer på egen hånd. Køreturen tager et par timer.

Pris pr. person: 690 kr.

Flamenco-musik-arrangement med tapas og et glas vin
Oplev et af de originale Malaga Flamenco-shows med tapas og et glas vin i et af de hyggelige områder i den gamle by.

Pris pr. person: 390 kr.

Heldagsguidet tur i Malaga med entreer, frokost og drink inkluderet
Spring køerne over til de historiske fæstninger, katedralen m.m. Denne tur tager dig rundt til bl.a. fæstningen Alcarzarba, det romerske teater, katedralen, Picasso-området og hovedstrøget Larios.

Undervejs stoppes på en lokal tapasbar, hvor der bydes på tapas og et glas vin.

Turen er til fods med lokal guide på engelsk, og alle entreer samt spisning er inkluderet i prisen.

Pris pr. person: 490 kr.


Om hotellet
Bo ved stranden og samtidig i hjertet af Málaga. Soho Boutique Las Vegas ligger ved strandpromenaden med udsigt over La Malagueta-stranden og har udendørs swimmingpool, have og luftige værelser med egen balkon. Malagas centrum er i gå- afstand til hotellet.

Værelserne på Soho Boutique Las Vegas er rummelige og har aircondition. De har alle gratis wifi, værdiboks, satellit-tv og marmorbadeværelse med hårtørrer.

Der serveres kontinental morgenbuffet i hotellets café ved swimmingpoolen. Der er også café-bar i receptionen.

Den døgnåbne reception har bagageopbevaring og turistinformation, og det er muligt mod tillæg at parkere ved hotellet.

Der ligger en række barer og restauranter blot 50 m fra Soho Boutique Las Vegas. Domkirken i Malaga og Picasso-museet ligger ca. 20 minutters gang fra hotellet.

Bag Malaga og solkysten
Malaga og solkysten fra Almeria og til Gibraltar byder på 250 km kyststrækning med lækre strande og livlige byer.

Bagved kysten finder man uspolerede hvide, idylliske andalusiske bjerglandsbyer, hvor tiden står stille. Få kilometer fra Fuengirola finder I kulturperlen – den hvide by Mijas Pueblo, et historisk og arkitektonisk vidunder af en by, som snor sig op af bjergskråningerne i Sierra de Mijas. Den Gamle By er en typisk muslimsk landsby, og fra de gamle mure får man en fantastisk panoramaudsigt over Costa del Sol og Middelhavet, og på en god dag kan man ane Marokko.

Længere inde i baglandet starter den store bjergkæde Sierra Nevada, og her finder I nogle af Europas mest imponerende historiske byer; Granada, Cordoba og Sevilla. Besøg bl.a. Alhambra, et imponerende maurisk bygningskompleks og palads, der siden 1984 har været på UNESCOs liste over verdens kulturarv, Cordoba, som er Spaniens ældste by og var hovedstad i det Mauriske Andalusien, og Sevilla, den nuværende hovedstad i Andalusien og for flamingo musikken.

Alle byer kan nås på 1-2 timers kørsel fra Malaga. Kombiner evt. jeres rejse med leje af bil, som kan bestilles sammen med jeres rejsepakke.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du din rejse indenfor 48 timer på:

https://www.ggtours.dk/da/tours-2/tour/?tour_id=351

I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:

 • Fulde navne på alle rejsende som det står i passet.
 • Fødselsdato på alle rejsende.
 • Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen.
 • Eventuelle tilkøb (alle tilkøb skal foretages, når du reserverer din rejse hos GG Tours).

Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på telefon 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København eller Billund t/r med Ryanair eller Norwegian
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 4 - 7 overnatninger på Soho Boutique Las Vegas
 • Morgenmad.

Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours):

 • Ekstra flybagage 20 kg t/r - 490 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg - 250 kr. pr. dag i perioden januar til marts, og kr. 350 pr. dag for perioden april og maj.
 • Børnepris - 50% i rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne
 • Babypris - 590 kr.
 • Taxi-transfer til hotellet t/r - 190 kr. pr. person
 • Billeje inkl. fuld tank og fri km - fra 75 kr. om dagen (afhentes og returneres i Malaga lufthavn)
 • Guidet tur i Malaga inklusive frokost, et glas vin og entré - 490 kr. pr. person (læs mere under udflugter)
  Aften Flamenco-show med tapas og et glas vin - 390 kr. pr. person (læs mere under udflugter)
 • Heldagsudflugt til Gibraltar med frokost og et glas vin - 690 kr. pr. person (læs mere under udflugter).

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

GG Tours ApS

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K


Sidste chance: 31. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst