TALLINN MED OPERA ELLER BALLET

Udsolgt

Oplev smukke og kulturrige Tallinn. Rejsen er inkl. fly, 3 overnatninger på nyopført 4-stjernet spahotel i centrum med morgenmad samt billet til den Estiske Nationalopera. Afrejse fra BLL og CPH på udvalgte datoer fra jan-april 2020.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Blot halvanden times flyrejse fra Danmark oppe i den finske bugt finder I Estlands hovedstad Tallinn. Det er nu godt 28 år siden, at jerntæppet faldt, og den tidligere kommunistiske by er i dag en af Nordeuropas smukkeste byer, som byder på rig historie og kultur med en af Europas ældste og bedst bevarede middelalderbydele. Nye trendy bydele skyder op omkring havnen og danske fæstninger vidner om at byen var under dansk herredømme i over 100 år.

Tallinns majestætiske opera
På rejsen indgår der opera eller balletforestilling i Tallinns majestætiske opera- og koncerthus beliggende i hjertet af Tallinn. Operahuset er et fantastisk eksempel på art nouveau og nyklassicisme og er tegnet af de finske arkitekter Armas Lindgren og Wivi Lönn. Operaen var Tallinns største bygning, da den åbnede i 1913.

Sæsonen og programmet for 2020 er særlig spændende i det der er lagt særlig fokus på de største russiske operaer og balletter i.fm. Tjajkovskijs 180 jubilæum. I kan opleve Tjajkovskij galla med alle de største balletter, Dmitry Shostakovichs ballet ”Anna Karenina” eller Nikolai Rimsky-Korsakovs opera "Zarens Brud" med Sankt Petersborg operaen, men der kan også opleves europæiske klassikere såsom Tosca, La Traviata, Figaros Bryllup, Carmina Burana, La Boheme, Tannhäuser m.fl.

Om Tallinn
Tallinn er en af Europas ældste hovedstæder, grundlagt i år 1154 og berømt for sin smukke velbevarede middelalderbykerne, som er på Unescos liste over Verdensarv. I Tallinn - som oversat fra estisk betyder 'Danskerbyen' - faldt Dannebrog ifølge legenden ned fra himlen i 1219, da Valdemar Sejr indtog byen den 15. juni 1219. Tallinn var under dansk herredømme i over 100 år, og det vidner bl.a. byens fæstningsanlæg 'Danskerborgen', domkirken og klosterbygninger om. Esterne fik siden hen lov til at bruge de tre løver og Dannebrog i deres våbenskjold.

I 2019 blev der fejret 800 års jubilæum med danske særudstillinger, hvor hendes H.M Dronning Margrethe den II åbnede den danske rosenhave, som nu kan besøges.

Byen har gennemlevet en turbulent tilværelse under henholdsvis dansk, tysk, svensk og russisk herredømme, hvilket kan afspejles i bygningerne og kulturen. Gå tur på Nordeuropas bedst bevarede middelaldermure og oplev de 26 tårne, som stadigvæk er bevaret. Besøg Nordeuropas ældste rådhus og fungerende apotek fra det 14. og 15. århundrede og Olav Kirken fra det 13. århundrede, som var Nordeuropas højeste bygning på 124 meter. Her får I en storslået udsigt over middelalderbyen og den finske bugt.

Besøg den storslåede russiske katedral Alexander Nevsky eller Peter den Stores sommerslot i Kadriorg med den tilstødende sangfestivalplads. Her samledes flere tusinde sangere i 1988 og 1989 og startede den syngende revolution, som var med til at skabe opløsningen af Sovjetunionen og Estlands selvstændighed i 1991.

Oplev det moderne Tallinn og det økonomiske mirakel som byen er i dag med status som en af Nordeuropas mest udviklede og innovative byer indenfor bl.a. IT, design og arkitektur. Læg vejen forbi den nye havn og Rotermann city samt besøg Kalamaja og området omkring Baltic Jam, hvor gamle fiskerhuse og sovjetiske bygninger er konverteret til trendy madhaller, cafeer, gallerier og street art m.m.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København t/r
  • 1 x håndbagage pr. person á 8-10 kg
  • 3 overnatninger på 4* hotel Kentmanni i centrum af Tallinn
  • Morgenmad alle dage
  • Gratis adgang til spa og sauna
  • Opera- eller balletbilletter til den Estiske Nationalopera – blandt de 3 bedste kategorier.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:




Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

  • Ekstra bagage - kuffert på 20 kg - 590 kr.
  • Eneværelsestillæg - 325 kr. pr. nat.
  • Ekstra opera- eller koncertbillet - fra 390 kr.
  • En ekstra overnatning - fra 350 kr. pr. person.
  • Transfer til og fra hotellet - 115 kr. pr. person pr. retning
  • Afbestillingsforsikring - 7% af totalbeløbet
  • Barn (under 2 år) - 590 kr. (ved overnatning i forældres seng)
  • Barn (3-12 år) – 1.545 kr.

Alle tilkøb kan bestilles, når I efterfølgende registrerer jeres bestilling hos GG Tours.


Om hotellet
Det 4* hotel Kentmanni er et helt nyåbnet hotel beliggende i det eftertragtede ambassadekvarter ved Kentmanni-gaden. Hotellet er omgivet af cafeer, restauranter og flotte bygninger og ligger blot 10 minutters gang fra den smukke, gamle bydel. Hotellet tilbyder lyse og rummelige værelser alle med fransk altan og god udsigt, privat badeværelse, te- og kaffefaciliteter og gratis Wifi. Der er desuden et skønt spacenter med jacuzzi og finsk sauna, som kan benyttes gratis for kunder som bestiller denne deal.

Hotellets designer-restaurant AUS tilbyder europæisk køkken a la carte og serverer naturligvis også en lækker morgenmad.

I hotellets hyggelige lobbybar kan man nyde et glas vin,  en kop kaffe eller andre små serveringer 24 timer i døgnet.

Den estiske Nationalopera
Bygningen blev opført under zar Nikolai II - den sidste russiske zar inden den russiske revolution 1917, der fuldstændig ændrede det geo-politiske billede i Nordøsteuropa. Den estiske opera og sang har stolte traditioner, man siger at esterne og balterne har videreført de baltiske sprog gennem sang og sunget sig til selvstændighed i 1991, som var en vigtig faktor til hele Sovjetunionens opløsning og derved af gode grunde blev kaldt den ”syngende revolution”.

Nationaloperaens repertoire består af såvel nationale samt internationale klassiske samt moderne operaer, balletter og musicals af høj kvalitet og kreativitet.

Når du har modtaget værdibeviset booker du din rejse indenfor 48 timer på:

https://www.ggtours.dk/da/tours-2/tour/?tour_id=355

I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:
Fulde navne på alle rejsende som det står i passet.
Fødselsdato på alle rejsende.
Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen.
Eventuelle tilkøb (alle tilkøb skal foretages, når du reserverer din rejse hos GG Tours).

Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på telefon 26 24 49 35.

En unik kode gælder for 1 peson.

Rejsen inkluderer: 
Fly fra Billund eller København t/r
1 x håndbagage pr. person á 8-10 kg
3 overnatninger på 4* hotel Kentmanni i centrum af Tallinn
Morgenmad alle dage
Gratis adgang til spa og sauna
Opera- eller balletbilletter til den Estiske Nationalopera – blandt de 3 bedste kategorier.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):
Ekstra bagage - kuffert på 20 kg - 590 kr.
Eneværelsestillæg - 325 kr. pr. nat.
Ekstra opera- eller koncertbillet - fra 390 kr.
En ekstra overnatning - fra 350 kr. pr. person.
Transfer til og fra hotellet - 115 kr. pr. person pr. retning
Afbestillingsforsikring - 7% af totalbeløbet
Barn (under 2 år) - 590 kr. (ved overnatning i forældres seng)
Barn (3-12 år) – 25% rabat
Alle tilkøb kan bestilles, når I efterfølgende registrerer jeres bestilling hos GG Tours.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GG Tours ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. januar 2020 kl. 23:59

Tallin med opera