Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NATURSKØNT KRYDSTOGT I ALASKA

Oplev Alaskas betagende smukke natur og anderledes fauna på dette spændende krydstogt med Norwegian Cruise Line. Inkl. fly, 11-nætters krydstogt med helpension og 1 nat på hotel i Seattle. Rejs 31. maj eller 3. september. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Alaska - 11 nt. krydstogt på Norwegian Sun. 1 nat i Seattle. Fly fra CPH i maj og sep.

Pris 17.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Værdi22.991

Rabat21

Spar5.001

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Der gøres her noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af utrolig høj standard. Atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan du hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant og spise, når du er sulten. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway musical, som helt sikkert vil imponere dig. Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea” koncept gør det muligt for dig at tilkøbe de ekstra goder, som du sætter mest pris på, så du får fuld valuta for pengene. Se mere herom længere nede på siden.

Fortryllende Alaska
Ombord på Norwegian Cruise Lines mest intime skib, Norwegian Sun, tages du med på en enestående og nærmest mytisk rejse ud i den barske men fortryllende natur i Alaska. Et krydstogt, hvor du bliver betaget af naturens rustikke vidundere og det rige dyreliv. Undervejs kan du næsten blive ét med naturen på en hundetrukken slæde ud i vildmarken, på en sejltur med katamaran på de maleriske fjorde mellem bjergsider og vandfald eller på en panorama-togtur langs grønne skove og bare klipper.

Ankomst til Seattle
Du flyver fra København til Seattle, der ligger smukt på den amerikanske nordvestkyst tæt på grænsen til Canada. Byens vartegn er observationstårnet, The Space Needle, der blev bygget til Verdensudstillingen i 1962 og stadig dominerer bybilledet. Du kan sagtens nå at komme rundt i Seattle, da du har en hotelovernatning centralt i byen, inden du næste dag påbegynder dit krydstogt.

Bemærk at anløbene er de samme på de to afgange, men at rækkefølgen af anløbene er forskellig. Den følgende beskrivelse tager udgangspunkt i afgangen den 31. maj. Du kan se de nøjagtige ruter for begge afgange længere nede på siden.

Kurs mod Alaskas ældste by
Den første dag ombord foregår til søs, så du kan blive fortrolig med det flotte, nyrenoverede skib, Norwegian Sun, og alle hendes faciliteter. Det første stop bliver i Alaskas ældste by, Sitka. Området var russisk i det meste af 1800-tallet, efter at russerne vandt kampen om byen over de lokale Tlingit indianere i 1804 og derefter havde magten frem til 1867, hvor Alaska blev solgt til amerikanerne. Russernes tilstedeværelse opleves stadig i dag, hvor dele af befolkningen bekender sig til den russisk-ortodokse tro og besøger St. Michaels Katedral i klassisk russisk stil. En farverig dansetrup fremfører også stadig autentiske russiske og ukrainske danse i flotte kostumer for at bevare den russiske kultur i Alaska. Der er også et rigt dyreliv i og omkring Sitka, hvor du f.eks. kan se hvaler, søløver, brune bjørne, havoddere, hvidhovedet havørne og den særlige Sitka hjort. Nyd naturen – evt. på en vandre- eller cykeltur eller i en kajak.

Tæt på de betagende gletsjere
På vej mod det næste anløb, bør du tage plads på dækket, når skibet passerer Nordamerikas største tidevandsgletsjer, Hubbard gletsjeren. Den kaldes også for ”den galoperende gletsjer”, da den bevæger sig – for en gletsjer – hurtigt frem mod Alaskabugten. Dens enorme skønhed og fantastiske blå nuancer er fortryllende, selv langtfra, men jo tættere på du kommer, jo mere imponerende bliver den. Her virker selv det store krydstogtskib meget småt, når gletsjeren styrter 365 meter ned i bugten. Ofte, når gletsjeren kælver, kastes isbjerge på størrelse med 10-etagers bygninger i havet. Forestil dig sådan et plask!

Historisk guldgraver-by
Skagway, hvor Norwegian Sun lægger til, blomstrede op under guldfeberen, men i dag har byen kun omkring 1.000 indbyggere. Den har dog bibeholdt atmosfæren fra dengang og fremstår lidt som en ”historisk museumsby”, hvor du tages med tilbage i tiden. Skagway har også en af verdens stejleste jernbaner, hvor du med vintage tog kan følge i guldgravernes fodspor til Klondike, mens du begejstres af den formidable udsigt til bjerge, kløfter, gletsjere, vandfald, tunneller og broer.

En afsides perle
Du besøger selvfølgelig også Alaskas hovedstad, Juneau, der blev grundlagt i forbindelse med guldfeberen i 1800-tallet. Ingen veje fører til Juneau, så du kan kun komme hertil med enten fly eller skib, men når du først er her, er der masser at se og opleve. Man mister næsten pusten, når man ser sig omkring – den ene betagende udsigt afløser den anden, når øjet skanner henover det åbne hav, de sneklædte bjergtinder og bjergskråninger beklædt med fyrretræer. Det er muligt at komme på hvalsafari eller ud i vildmarken på en hundeslæde, og den enestående Mendenhall gletsjer, der lyser blåt, ligger lige uden for byen.

Brune bjørne og majestætiske hvaler
Icy Strait Point er næste stop – et betagende sted tæt på den lille lokale by, Hoonah, hvor antallet af vilde dyr langt overgår antallet af mennesker. Chancen for at komme tæt på de majestætiske hvaler bliver ikke større end her, ligesom koncentrationen af brune bjørne her er en af de største i verden, hvorfor disse bamser ofte spottes i området. Du kan se det hele fra oven, hvis du tør tage med verdens højeste og længste Zipline svævebane, hvor du suser henover trætoppene med op til 100 km/t. 

Uberørt natur
På vej mod det næste anløb, sejles der gennem Endicott Arm – en smal, uberørt fjord, hvor du passerer både granitklipper og bjergdale samt en frodig skov med flere billedskønne, brusende vandfald. Et unikt landskab, hvor tidevandsgletsjere løber ud fra bjergene og fylder havet med isbjerge i forskellige former, størrelser og blå nuancer. En uforglemmelig oplevelse.

Den oprindelige, indianske kultur
Norwegian Sun lægger herefter til i Ketchikan, hvor du finder mange levn fra områdets oprindelige beboere, indianerne. Således finder du her verdens ældste samling af totempæle samt flere historiske bygninger, der giver et indblik i en spændende kultur. Naturen omkring Ketchikan er også spektakulær. Misty Fjords er en naturlig mosaik af spejlblankt vand, bjergtinder dækket med sne, høje vandfald og stejle klippevægge.

Sidste anløb i smukke Victoria
Krydstogtet afsluttes med et hyggeligt aftenanløb i Victoria på sydspidsen af Vancouver Island. Nyd aftenstemningen på en spadseretur rundt i den historiske by, der er kendt for sine flotte parker og klassiske bygninger, og sving eventuelt forbi den frodige Beacon Hill Park. Ved midnatstid stævner Norwegian Sun ud på rejsens sidste etape tilbage til Seattle, hvor der er ankomst næste morgen.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Seattle t/r
 • 20 kg bagage samt håndbagage
 • 1 nat på 4* hotel i Seattle
 • 11-nætters krydstogt ombord på Norwegian Sun i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea”
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

31. maj 2020:
Indvendig Kahyt: SPOTpris 20.990 kr. Normalpris 26.741 kr. Spar 21%
Udvendig Kahyt: SPOTpris 23.990 kr. Normalpris 30.541 kr. Spar 21%
Balkonkahyt: SPOTpris 31.990 kr. Normalpris 44.093 kr. Spar 27 %

3. september 2020:
Indvendig Kahyt: SPOTpris 17.990 kr. Normalpris 22.991 kr. Spar 21 %
Udvendig Kahyt: SPOTpris 21.490 kr. Normalpris 28.493 kr. Spar 24 %
Balkonkahyt: SPOTpris 28.990 kr. Normalpris 40.778 kr. Spar 28 %

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter
 • Indrejsetilladelse (ESTA) til USA – søges online og koster ca. 125 kr. pr. person.

Rejseplan for afrejse 31. maj31/5: Fly til Seattle. Overnatning på hotel.
01/6: Indtjekning på skibet. Afrejse Seattle kl. 16.00.
02/6: På havet.
03/6: Kl. 10.00-20.00 Sitka.
04/6: På havet forbi Hubbard gletsjeren.
05/6: Kl. 08.00-20.00 Skagway.
06/6: På havet.
07/6: Kl. 08.00-20.00 Juneau.
08/6: Kl. 08.00-20.00 Icy Strait Point.
09/6: På havet gennem Endicott Arm fjorden og forbi Dawes gletsjeren.
10/6: Kl. 07.00-13.00 Ketchikan.
11/6: Kl. 19.00-23.59 Victoria.
12/6: Kl. 07.00 ankomst Seattle. Hjemrejse.
13/6: Hjemkomst.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Rejseplan for afrejse 3. september03/9: Fly til Seattle. Overnatning på hotel.
04/9: Indtjekning på skibet. Afrejse Seattle kl. 16.00.
05/9: På havet.
06/9: På havet gennem Endicott Arm fjorden og forbi Dawes gletsjeren.
07/9: Kl. 08.00-20.00 Sitka.
08/9: På havet forbi Hubbard gletsjeren.
09/9: Kl. 08.00-20.00 Skagway.
10/9: Kl. 08.00-20.00 Icy Strait Point.
11/9: Kl. 08.00-20.00 Juneau.
12/9: På havet gennem Glacier Bay.
13/9: Kl. 07.00-13.00 Ketchikan.
14/9: Kl. 19.00-23.59 Victoria.
15/9: Kl. 07.00 ankomst Seattle. Hjemrejse.
16/9: Hjemkomst.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Eksempler på kahytter

Disse er eksempler på kahytter på Norwegian Sun. Alle flotte og komfortable efter en modernisering af skibet i 2018. Der kan være lidt forskel på indretning.

Indvendig kahyt (IB) ca. 16 m2Udvendig kahyt (OC) ca. 14 m2  Balkonkahyt (BB) ca. 19 m2Skibet
Norwegian Sun er rederiets mindste skib, hvilket gør sejladsen til en mere intim oplevelse. Hun blev første gang søsat i 2001 og gennemgik en stor modernisering så sent som i 2018. Hun er 258 meter lang og har plads til godt 1.940 passagerer. Hun er smukt og elegant indrettet i moderne stil med behagelige farver og byder på et utal af restauranter, hvor der hver dag serveres lækker mad, og 12 barer og lounger, hvor du kan slappe af med en drink eller en kop kaffe. Om aftenen kan du også lade dig underholde i det imponerende teater eller prøve lykken i skibets kasino. Der er også et væld af aktiviteter ombord som f.eks. fitnesscenter, sportsfaciliteter samt flere pools og jacuzzier. I spa-afdelingen kan du forkæle dig selv med skønne behandlinger mod betaling.

Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. Du har free dining og bestemmer dermed selv din spisetid, og hver dag har du flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og du kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan du gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails.

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en fransk bistro, en mexicansk cantina, en asiatisk teppanyaki restaurant og en sushibar, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Free at Sea tillægspakke
For bare 1.125 kr. kan du opgradere dit krydstogt, så du både får f.eks. drikkepakke og middage i specialrestauranterne. Du sammensætter selv din Free at Sea pakke, så den passer bedst til dine ønsker. Du kan frit vælge 2 af disse 4 pakker:

 • Premium drikkepakke. Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter. Få 5 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra.
 • Internetpakke. 250 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke. Ved køb af udflugter ombord, får du 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibevis.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Du kan læse mere om rederiets udflugter her.


Transport

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

Udrejse:
Kl. 06.45-08.15 København – Frankfurt.
Kl. 10.45-11.55 Frankfurt – Seattle.

Hjemrejse:
Kl. 13.50-08.35+1 Seattle – Frankfurt.
Kl. 10.15-11.35 Frankfurt – København.

Ombord på flyet er mad og drikke inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Rejsen er ikke inklusive transfers i USA. Du tager dig selv fra lufthavnen til hotellet og næste dag videre til skibet. Det giver den største frihed til at planlægge tiden i Seattle, så den passer bedst til dine ønsker. Du kan tjekke ind på skibet fra kl. 12 til kl. 14. Ved hjemrejse sørger du ligeledes selv for at komme til lufthavnen. Der er ca. 23 km fra lufthavnen til hotellet og max. 2 km herfra til krydstogtterminalen.

Vi anbefaler en taxi, som findes i lufthavnen. Prisen er ca. 45 $. En anden mulighed er, inden afrejsen hjemmefra, at tilmelde sig Uber, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA. Transport fra lufthavn til hotel og fra skib til lufthavn kan også bestilles hos Øster Lindet til kr. 825 pr. person (ved 2 personer) for begge strækninger.

Hotel i Seattle
Du bliver indkvarteret i 1 nat på et godt 4* hotel i Seattle få kilometer fra krydstogtsterminalen. Du får gode værelser med klimaanlæg og eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning.

Visum og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves følgende visum/indrejsetilladelse:
USA – Indrejsetilladelse (ESTA). Søges online her senest 72 timer før ankomst til USA. Koster ca. 125. kr.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:
Fulde navn som i pas
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
Navn og telefonnummer på en pårørende.
Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for 1 person og inkluderer:
Fly København – Seattle t/r
20 kg bagage samt håndbagage
1 nat på 4* hotel i Seattle
11-nætters krydstogt ombord på Norwegian Sun i den valgte kahytskategori
Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
Drikkevarer til morgenmaden
Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea”
Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet.
Personlige forsikringer
Udflugter og andre private udgifter
Indrejsetilladelse (ESTA) til USA – søges online og koster ca. 125 kr. pr. person.

Vigtig information


Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves følgende visum/indrejsetilladelse:

USA – Indrejsetilladelse (ESTA). Søges online her senest 72 timer før ankomst til USA. Koster ca. 125. kr.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på priser hos rederiet og flyselskabet den 12. december tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 24. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst