Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Krydstogt fra Hongkong til Tokyo

Enestående krydstogt fra sprudlende Hongkong via bl.a. Shanghai og Beijing til millionbyen Tokyo. Oplev de forskellige asiatiske kulturer på et luksuriøst 15-nætters krydstogt med helpension, fly og sightseeing. Rejs 23. maj. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT fra Hongkong til Tokyo - 15 nætters krydstogt inkl. helpension. Fly fra CPH d. 23. maj.

Pris 20.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Værdi26.616

Rabat21

Spar5.626

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Der gøres her noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af utrolig høj standard. Atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan du hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant og spise, når du er sulten. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway musical, som helt sikkert vil imponere dig. Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea” koncept gør det muligt for dig at tilkøbe de ekstra goder, som du sætter mest pris på, så du får fuld valuta for pengene. Se mere herom længere nede på siden.

Oplev det autentiske Asien
Ombord på det flotte krydstogtskib, Norwegian Spirit, tages du med på en spændende og medrivende rejse til Hongkong, Kina og Japan. Kør med verdens stejleste kabelbane og vandr på Den Kinesiske Mur. Besøg geishaerne i Kyoto og se sumobrydning i Tokyo. Bliv betaget af Shanghais glitrende skyline og de asiatiske havers elegance. Se gamle, hellige templer, de japanske shoguns borge og moderne skyskrabere med lysende reklamer. Kort sagt får du anderledes historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser på denne rejse.

Kronkolonien Hongkong
Du starter din asiatiske opdagelsesrejse med en flyvning til den gamle britiske kronkoloni Hongkong, der nu har tilhørt Kina i 20 år. Dette er en af verdens største byer, og den er konstant i bevægelse og har da også verdens travleste havn. Selvom den kan virke kaotisk, er det samtidig en smuk og fredfyldt by, der har en overraskelse gemt rundt om hvert gadehjørne. De moderne skyskrabere og luksushotellerne står i kontrast til de smalle, kringlede gader, der vrimler med nudelboder, spåmænd og utallige små butikker, der sælger alt fra håndsyede jakkesæt og antik porcelæn til de nyeste elektroniske gadgets. For at introducere dig til byen tages du, på vejen fra lufthavnen til skibet, med på en lille sightseeing. Her sejler du med den ikoniske Star Ferry tværs over Victoria Harbour, tager med verdens stejleste kabelbane for at nyde udsigten fra toppen, besøger den tidligere flydende landsby, Aberdeen, der nu mere minder om en luksusmarina og får tid til at snuse rundt på det populære Stanley Market. Efterfølgende sættes du af ved skibet, som ligger i havn natten over. Du må derfor ikke snyde dig selv for et besøg på Temple Street Night Market eller synet af det spektakulære lys- og lasershow, Symphony of Light, som oplyser 33 bygninger langs Victoria Harbour.

Kurs mod Shanghai
Ved middagstid den efterfølgende dag stævner Norwegian Spirit ud fra havnen og sætter kursen mod det ”rigtige” Kina, hvor du har 3 anløb. Det første bliver i Shanghai, der er Kinas mest folkerige by og landets finansielle centrum. Her er både storslåede og elegante bygninger fra kolonitiden og moderne, funklende skyskrabere, grønne parker og brede, eksklusive shoppinggader. Gå en tur på The Bund – den berømte gade langs Huangpu floden. Den har gennem århundreder været symbolet på Shanghai og vidner om det gamle Shanghais pragt og elegance med et utal af storslåede bygninger fra kolonitiden. På den modsatte side af floden finder du det komplet modsatte: Enorme, moderne skyskrabere, der tårner sig op og skaber en futuristisk skyline. Tag en strøgtur langs Nanjing Road, der er Kinas mest kendte og eksklusive shoppinggade og er over 5 km lang. Besøg Shanghais gamle bydel med bazaren og den harmoniske og fredfyldte Yuyuan-have med templer, stenformationer og vandløb. Prøv en tur med det elektriske hurtigtog, der har en topfart af 431 km/t og en mere rolig sejltur på Huangpu-floden om aftenen, hvor alle bygningerne er flot oplyste. Du har 33 timer i Shanghai, så du kan nå at opleve en masse.

Store oplevelser i Beijin
Herefter lægges der til i Tianjin, som populært kaldes ”Beijings Havn”. Tianjin er i sig selv en flot by med flere arkitektoniske perler, men de fleste vælger i stedet at besøge den kinesiske hovedstad med mange store seværdigheder: Den kæmpestore Himmelske Freds Plads, der dækker et areal på 440.000 m2 og rummer flere monumenter, som f.eks. Maos mausoleum. Den Forbudte By – et af de bedst bevarede eksempler på klassisk kinesisk arkitektur - der igennem århundreder var Kejserens hjem, og hvor almindelige kinesere var forment adgang. Den imponerende Kinesiske Mur, der bugter sig rundt i det bakkede landskab udenfor Beijing – et fascinerende forsvarsværk, der skulle holde bl.a. mongolerne ude.

Dalian - sidste anløb i Kina
Det sidste anløb i Kina bliver i Dalian, der ligger ud til Det Gule Hav og har nogle af Kinas flotteste strande. Dalian er også kendt som ”modebyen” med sine mange butikker med især europæisk designertøj, og på caféerne langs vandet serveres delikatesser fra havet så som søpølser og havsnegle. Besøg den historiske havneby, Lushun, der på grund af din beliggenhed har været skueplads for mange krige mellem forskellige folkeslag, hvilket der berettes om på byens museer, der også fremviser mumier. Byens berygtede fængsel, der i første halvdel af det 20. århundrede husede en halv million krigsfanger, fremviser i dag både trækister og torturinstrumenter og er bestemt et besøg værd.

Videre til Nagasaki
Solens land, Japan, står nu for tur, og her kommer Norwegian Spirit først til Nagasaki. For mange kendes denne by nok bedst som målet for den anden atombombe under Anden Verdenskrig, og der findes i dag både museer og mindesmærker, som fortæller om denne del af verdenshistorien. Nagasaki er dog meget andet. Shimabara er en charmerende og velbevaret by fra 1500-tallet med en samurai landsby og en flot restaureret ridderborg, og i den maleriske bjergby, Arita, hvor produktionen af japansk porcelæn opstod for over 400 år siden, er der i dag stadig gang i de store keramikovne.          

Kulørte og kulturelle Osaka
Krydstogtet fortsætter til Osaka. Japans tredje største by er måske ikke den smukkeste, men nok den mest farverige, hvor alting går lidt hurtigere end i resten af landet. Befolkningen er også kendt for at være mere åben og fremme i skoene. Byen byder bl.a. på grønne parker, et livligt og kulørt gadeliv og et fascinerende akvarium. Osaka er også et godt udgangspunkt for at besøge Japans kulturelle vugge: Skatkammeret Kyoto, der bugner af seværdigheder og byder på både imponerende templer, smukke japanske haver og traditionelle teceremonier med geishaer. Byen har ikke mindre end 17 steder, der er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Oplev f.eks. det skinnende guldtempel, Kinkakuji, og Nijo-slottet, der især er kendt for sit ”nattergalegulv”, som kvidrer, når man går på det, og var datidens alarmsystem.

Besøg det betagende Mount Fuji
Japans højeste bjerg – det snedækkede Mount Fuji – er samtidig en smuk vulkan, der tårner sig op 3.776 m over havets overflade. Næsten uanset hvad du vælger at foretage dig, når der lægges til i Shimizu, vil du have udsigt til den majestætiske vulkan. Gå en tur igennem fyrretræslunden i Miho, der blandt sine 50.000 træer gemmer på ét, der er 650 år gammelt og siges at have mytiske kræfter. Besøg Sunpu borgkomplekset, hvor den legendariske shogun Ieyasu boede. Hans borg er genopbygget omkring de originale forsvarsmure og voldgraven. Traditionelle sværd, rustninger og musikinstrumenter er udstillet ved Shizuoka Sengen helligdommene, der i sig selv er betagende, detaljerede templer. Shimizu har også Japans første sushi museum, og du kan smage på youkan – japanske geleagtige søde sager.

Ankomst til Tokyo
Om morgenen den 7. juni ankommer du til Yokohama ved Tokyo. Japans pulserende hovedstad er en millionby og måske den mest forbavsende by på Jorden. Det er en paradoksal blanding af ældgamle traditioner og en postmoderne kultur. Ginza – det internationale shopping mekka – ligger side om side med det fredfyldte kejserlige palads, og det 21. århundredes tempofyldte forbrugerisme er på mystisk vis smeltet sammen med den traditionelle, japanske kulturs ro og elegance. Udover det kejserlige palads finder du i byen masser af seværdigheder så som flere helligdomme og templer – bl.a. ét dedikeret til Kejser Meiji, det moderne Japans fader, og Sensoji templet, der er bygget til ære for Kannon, barmhjertighedens gudinde, og er Tokyos ældste. Sankeien haven er fyldt med skulpturelle træer, fredelige damme med åkander, yndefulde broer og historiske bygninger indsamlet i hele Japan, mens jernkonstruktionen Tokyo Tower er højere end sit forbillede, Eiffeltårnet. Et must i Tokyo er også et besøg ved det verdensberømte gadekryds i Shibuya, hvor tusindevis af travle japanere krydser gaden døgnet rundt omgivet af skyskraberne med de blinkende neonskilte i alle regnbuens farver. Her fornemmer du virkelig, at du befinder dig i verdens største by.

Hjem til Danmark
Den efterfølgende dag er det tid til at tage afsked med Japan og Asien, når du letter med fly fra Tokyo og påbegynder rejsen hjem efter nogle fantastiske uger fyldt med anderledes oplevelser og sanseindtryk.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Hongkong og Tokyo – København
 • 20 kg bagage samt håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib i Hongkong inkl. sightseeing
 • Transfer fra skib til lufthavn i Tokyo
 • 15-nætters krydstogt ombord på Norwegian Spirit i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea”
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

23. maj 2020
Indvendig Kahyt: SPOTpris 20.990 kr. Normalpris 26.616 kr. Spar 21 %
Udvendig Kahyt: SPOTpris 23.990 kr. Normalpris 32.263 kr. Spar 25 %
Balkonkahyt: SPOTpris 30.990. Normalpris 43.739 kr. Spar 29 %

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 9.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter
 • Visum til Kina.

Rejseplan

23/5                    Afrejse fra København
24/5                    Ankomst til Hongkong. Transfer til skibet inkl. sightseeing
25/5                    Kl. 12.00 afgang Hongkong
26/5                    På havet
27/5                    Kl. 09.00 ankomst Shanghai, Kina
28/5                    Kl. 18.00 afgang Shanghai, Kina
29/5                    På havet
30/5                    Kl. 08.00-22.00 Tianjin/Beijing, Kina
31/5                    Kl. 10.00-18.00 Dalian, Kina
01/6                    På havet
02/6                    Kl. 10.00-19.00 Nagasaki, Japan
03/6                    På havet
04/6                    Kl. 06.00 ankomst Osaka/Kyoto, Japan
05/6                    Kl. 17.00 afrejse Osaka/Kyoto, Japan
06/6                    Kl. 10.00-19.00 Shimizu/Mount Fuji, Japan
07/6                    Kl. 06.30 ankomst Yokohama/Tokyo, Japan
08/6                    Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Eksempler på kahytstyper på Norwegian Spirit

Disse er eksempler på kahytter på Norwegian Spirit. Alle flotte og komfortable efter en komplet modernisering af skibet i februar 2020. Der kan være lidt forskel på indretning.

Indvendig kahyt (IB) ca. 14 m2Udvendig kahyt (OB) ca. 15 m2Balkonkahyt (BB) ca. 19 m2Transport
Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

23/5:
Kl. 12.55-16.30 København – Moskva
Kl. 19.20-09.45+1 Moskva – Hongkong

08/6:
Kl. 12.15-16.05 Tokyo – Moskva
Kl. 19.50-21.15 Moskva – København

Ombord på flyet er mad og drikke inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne 


Skibet
Norwegian Spirit er egentlig rederiets ældste skib, MEN i februar 2020 gennemgår skibet en komplet modernisering, hvor samtlige kahytter får en gevaldig ansigtsløftning, alle barer og lounges redesignes, og restauranternes indretning og menuer forbedres, ligesom der tilføjes 7 nye barer og 6 nye restauranter.  Norwegian Spirit vil derfor fremstå som et helt nyt skib, når du går ombord.

Skibet er blandt Norwegian Cruise Lines’ mindre skibe og blev første gang søsat i 1998. Hun er 268 meter lang og har plads til ca. 2.000 passagerer. Hun vil blive smukt og elegant indrettet i moderne stil med behagelige farver og byder et utal af restauranter, hvor der hver dag serveres lækker mad, og 12 barer og lounger, hvor du kan slappe af med en drink eller en kop kaffe. Om aftenen kan du også lade dig underholde i det imponerende teater eller prøve lykken i skibets kasino. Der er også et væld af aktiviteter ombord som f.eks. fitnesscenter, sportsfaciliteter samt flere pools og jacuzzier. I spa-afdelingen kan du forkæle dig selv med skønne behandlinger mod betaling.

Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. Du har free dining og bestemmer dermed selv din spisetid, og hver dag har du flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og du kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan du gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails.

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en bistro og en asiatisk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Free at Sea tillægspakke
For bare 1.500 kr. kan du opgradere dit krydstogt, så du både får f.eks. drikkepakke og middage i specialrestauranterne. Du sammensætter selv din Free at Sea pakke, så den passer bedst til dine ønsker.

Du kan frit vælge 2 af disse 4 pakker:

Premium drikkepakke
Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.

Middage i specialrestauranter
Få 5 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra.

Internetpakke
250 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.

Udflugtspakke
Ved køb af udflugter ombord, får du 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibevis.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Du kan læse mere om rederiets udflugter her.

Visum og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves følgende visum/indrejsetilladelse:

 • Kina – Turistvisum med flere indrejser, da hvert anløb i Kina anses som en ny indrejse. Pris ca. 1.800 kr.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

Fulde navn på alle rejsende som i passet
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
Et mobilnummer pr. kahyt.
Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 9.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Hongkong og Tokyo – København
 • 20 kg bagage samt håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib i Hongkong inkl. sightseeing
 • Transfer fra skib til lufthavn i Tokyo
 • 15-nætters krydstogt ombord på Norwegian Spirit i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea”
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er eksklusiv
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter
 • Visum til Kina.

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.
Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves følgende visum/indrejsetilladelse:
Kina – Turistvisum med flere indrejser, da hvert anløb i Kina anses som en ny indrejse. Pris ca. 1.800 kr.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på priser hos rederiet og flyselskabet den 12. december tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 14. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst