Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Bukarest

Bukarest byder på et væld af kulturelle oplevelser, storslået arkitektur, grønne parker og historiske seværdigheder. Rejsen inkluderer 4 overnatninger på 4* hotel med morgenmad, City Tour og fly fra CPH og BLL fra januar til maj.

BUKAREST - 4 overnatninger på 4* hotel med morgenmad og City Tour. Fly fra CPH og BLL.

Pris 2.750

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Bukarest er med sin storslået arkitektur og grønne parker altid et besøg værd. Byen byder på et væld af kulturelle og historiske oplevelser og har efter kommunismens fald udviklet sig til at være en spændende metropol, som har fået prædikatet ”Østens Paris”.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund med WizzAir og København med blue Air til Bukarest t/r.
 • 10 kg håndbagage
 • 4 overnatninger på 4* Parliament Hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • City Tour Bucharest, besøget finder sted dagen efter ankomst. Varighed ca. 4 timer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Transfer
Der kan købes transfer hos Øster Lindet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Transfer - 260 kr. pr. person t/r
 • Eneværelsestillæg - 300 kr. pr. nat
 • Ekstra bagage fra Billund (20 kg) t/r – 450 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen)
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r - 500 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).
 • Udflugt til Transylvanien - 700 kr. pr. person (skal bestilles sammen med rejsen).

Bukarest
Rumæniens hovedstad er i dag en moderne storby i udvikling. Rundt i gadebilledet finder du lækre internationale butikker og smarte caféer, der er skudt op i bybilledet mellem socialismens beton og smukke belle époque-bygninger fra tiden, hvor byen kaldtes Østens Paris.

Byen er både arret og sminket af sin tid som sovjetisk mønsterby og stærkt præget af den excentriske diktator Nicolae Ceausescu. Til gengæld er byen endnu ikke hypet og forvandlet til den ene turistattraktion efter den anden. Tværtimod er Bukarest det perfekte sted at lade sig forføre, mens man nyder en blomstrende kultur og spændende kunstneriske udtryk.

Hotellet – 4* Parliament Hotel
Med et ophold på Parliament Hotel vil du befinde dig i hjertet af Bukarest, praktisk beliggende i forhold til Parlamentspaladset og Cismigiu Have. Dette hotel med 4 stjerner ligger ikke langt fra Den Rumænske Statsopera og Bukarest Rådhus.

Føl dig hjemme i et af de 76 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabel-tv er til rådighed som underholdning.

Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt hårtørrer og badekåbe. Faciliteter inkluderer pengeskab og gratis aviser, og rengøring udføres dagligt. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, børnepasning og et fjernsyn i lobbyen.

Nyd et dejligt måltid mad på en restaurant, der betjener Parliament Hotels gæster. Der er en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmad er inkluderet.

Parlamentet
Skal der udpeges et “must see” attraktion i byen, så må det være Parlamentet - diktator Nicolae Ceausescus palads. Paladset er verdens næststørste administrative bygning, kun overgået af Pentagon i USA. De mere end 1000 overdådigt udsmykkede sale viser det allerbedste af rumænsk håndværk. I den anden grøft bør man passere forbi Holocaust Memorial og reflektere kort over den grufulde historie, som Rumænien var en del af under 2. Verdenskrig. I den inkluderede City Tour vil I besøge parlamentet.

Bucharest City Tour – varighed ca. 4 timer
Denne bygning huser senatet og underhuset, tre museer og et internationalt konferencecenter. Du har chancen for at se den næststørste administrative bygning i verden efter Pentagon. Også kendt som Folkets Hus (i kommunistiske tider) er denne bygning den næststørste af sin art i verden. Det blev bygget i slutningen af 1980'erne sammen med de store boulevarder i byens centrum. Til sin konstruktion blev 21 kirker, 40.000 huse og 1 stadion revet ned. Indersiden er dekoreret som et palads fra det 19. århundrede, hvor alle værelser er marmorbelagte med silke-gobeliner og 2800 lysekroner. Her har I ca. 2 timer. Herefter går turen videre til byens ældste vej, Calea Victoriei, her ser du det Kongelige Palads, Revolutionspladsen og National Military Circle. Herefter en kort gåtur i det historiske centrum som er fuld af charme og elegance.

Gratis byrundture
Free Walking Tours i Bukarest byder på 2 forskellige gåture i byen, som begge er gratis. Synes man guiden har gjort det godt, kan man vælge at give drikkepenge, når turen er slut. Turene er på ca. 2 timer og foregår typisk på engelsk. Man skal ikke tilmelde sig, men blot møde op til rette tid på mødestedet. Se mere her: https://bucharest.walkaboutfreetours.com

Transylvanien
I Rumænien ligger Transylvanien, som er Draculas hjem. Smukke smukke landskaber et par timer fra centrum. Rundt i det blændende område i Karpaternes bjerge ligger idylliske middelalderbyer med borge og slotte. Og især legenden om grev Dracula har opnået verdensberømmelse. Øster Lindet anbefaler en 12-timers dagsudflugt, hvor man får en hel dag i naturen med Sinaia Bjergresort og Peles royale slot, Draculas slot Bran og hyggelig gåtur i den charmerende by Brasov. En lang interessant dag. Turen kan købes hjemme fra og koster kr. 700,- pr. person. Skal bestilles sammen med rejsen.

Prisniveau
Det er billigt at opholde sig i Rumænien. Lommepengene rækker langt, og prisniveauet er mindst halv pris af herhjemme. F.eks.:

 • 1 fl. vand i en kiosk ca. 1-2 dkr.
 • Taxi rundt i byen 15-25 dkr.
 • Billet til offentlig transport 10 dkr.
 • Brunch med drikkevarer 50-75 dkr.
 • 3-rettes middag inkl. drikkevarer på en god restaurant 100-140 dkr. 

6 gode råd til rejsen til Bukarest

 • Vær opmærksom på, at der er forskellige priser i taxaer, og sørg for at køre med taxameter.
 • Prøv at snuppe en snack gennem lugen fra de små bagerbutikker.
 • Brug Tripadvisor til at finde de gode spisesteder, da de ofte gemmer sig godt. Men de er der, og standarden er forbavsende god.
 • Kig dig for, når du går rundt – fortovene kan være meget ujævne
 • Benyt en af de mange vekselkontorer eller automater til at veksle penge.
 • Engelsk er fortsat ikke et sprog alle taler – hav lidt tålmodighed, smil og brug lidt fingersprog, så går det nok det hele.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund med WizzAir og København med blue Air til Bukarest t/r.
 • 10 kg håndbagage
 • 4 overnatninger på 4* Parliament Hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • City Tour Bucharest, besøget finder sted dagen efter ankomst. Varighed ca. 4 timer.

Transfer
Der kan købes transfer hos Øster Lindet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Transfer - 260 kr. pr. person t/r
 • Eneværelsestillæg - 300 kr. pr. nat
 • Ekstra bagage fra Billund (20 kg) t/r – 450 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen)
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r - 500 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).
 • Udflugt til Transylvanien - 700 kr. pr. person (skal bestilles sammen med rejsen).


Der tages forbehold for udsolgte værelser, og der tilbydes alternativt hotel, hvis der skulle være udsolgt.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 15. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst