Weekendophold på Hotel Örum 119 i Sverige

Sidste chance!

NYHED: Hotel Örum 119 i Sverige er et lille charmerende gårdhotel med fokus på detaljerne. Her kan gæsterne nyde ro og idyl, mens de bliver forkælet med lækker mad og en helt særlig stemning.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Midt på landet blandt rapsmarkerne og sukkerroer finder man det lille Hotel Ørum 119. Et besøg her en gennemført oplevelse, hvor ro, idyl og ikke mindst en stor kærlighed for detaljerne skinner igennem.

Godt håndværk, bæredygtighed og livet i haven og i køkkenet er omdrejningspunktet på Hotel Örum 119. I køkkenet arbejdes der i harmoni med årstiderne, mens enkeltheden i det omgivende landskab tænkes ind som en inspirerende kulisse. Imens bager personalet den bedste surdejspizza, udvikler håndværket i is-værkstedet, omdefinerer hvad et udvidet morgenbord kan indeholde og fylder gårdbutikken med lækre detaljer og omtanke.

Alt dette kommer gæsterne til gode - i hvert fald dem, der sætter pris på god mad og en helt særlig stemning, der bedst kan beskrives som enkel luksus.


Opholdet inkluderer:

  • Fredag:
    Chef’s Table - 5-retters middag omkring langbord
    Overnatning i dobbeltværelse

  • Lørdag:
    Kontinental morgenbuffet
    Udflugter på Østerlen på egen hånd eller dejlig afslapning i biblioteket
    Overnatning i dobbeltværelse

  • Søndag:
    Enestående morgenmadsanretning som serveres ved bordet med sæsonens lokale råvarer

SPOTpris: 1.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris: 2.244 kr. Spar: 33%.

Opholdet kan benyttes med ankomst fredag-søndag fra 31. januar til og med d. 1. april 2020.


Et køkken i harmoni med årstiderne
I køkkenet tilbereder kokken Linus Persson retter fra bunden med årstidens lokale råvarer. Derfor kan gæsterne glæde sig til lækker mad, hvor der er fokus på råvarer, håndværk og detaljer.

Fredag aften inviterer Linus indenfor til en på en lækker middag, hvor aftenens gæster samles omkring et langbord. De 5 retter er baseret på lokale ingredienser og en organisk tænkning.

Hver søndag serveres der en morgenmad, der er en kulinarisk rejse gennem Österlen's madlandskab. Morgenmaden kan f.eks. bestå af friskbagte scones, hjemmelavet marmelade, oste fra Vilhelmsdals Gårdsmejeri, filskål fra Vitaby Kyrkby mejeri, fisk fra Kåseberga fisk, charcuterie fra Södra Kompaniet og dessert med is fra deres egen isbutik Frusen Glädje. Alt tilberedt med omhu.

Hotel Örums surdejspizzaer er en liga for sig, så selvom de ikke er en del af dette tilbud, kan de klart anbefales. De serveres om lørdagen. 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Hotel Örum 119 ved at skrive en mail til info@orum119.se. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder. Opholdet kan ændres indtil 7 dage før ankomst, inden kl. 18.00. Derefter er der ikke mulighed for at ændre din bestilling.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Örum 119 kontaktes på +46 411 55 66 88.

Opholdet kan benyttes med ankomst fredag-søndag fra 31. januar til og med d. 1. april 2020

Én unik kode gælder for ét ophold til 1 person i delt dobbeltværelse på Hotel Örum 119.

Opholdet inkluderer:

Fredag:
Chef’s Table - 5-retters middag omkring langbord
Overnatning i dobbeltværelse

Lørdag:
Kontinental morgenbuffet
Udflugter på Østerlen på egen hånd eller dejlig afslapning i biblioteket
Overnatning i dobbeltværelse

Søndag:
Enestående morgenmadsanretning som serveres ved bordet med sæsonens lokale råvarer


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Örum 119's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Örum 119. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Orum 119

Orumsvagen 119, 27176 Loderup
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: 5591239065 | info@orum119.se | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. januar 2020 kl. 23:59

Weekendophold på hotel Örum 119 i Sverige