Toscana - Podere della Bruciata

Udsolgt

Tag afsted på en særlig ferie i Toscana. Podere della Bruciata er klar til at byde jer velkommen med en helt unik og autentisk atmosfære i Val d’Orcia. Inkl. 7 nt. for op til 10 pers. I har hele villaen for jer selv! Villaen kan rumme op til 18 pers.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo, og er en del af en hyggelig familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af familien Catia, Ermanno, Andrea og Elisa, står klar til at byde jer velkommen og give deres gæster den bedst mulige oplevelse i Toscana og Italien. Det er især kvalitet, bæredygtighed og god atmosfære, som er i højsædet.


Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatninger i dobbeltværelser på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv.
 • Slutrengøring

Pris for op til 10 personer:

Ankomst i perioderne d. 07/04 - 30/05 2020 og 03/10 - 28/11 2020: SPOTpris 17.995 kr.
Ankomst i perioderne d. 30/05 - 27/06 2020 og 29/08 - 03/10 2020: SPOTpris 21.995 kr..
Ankomst i perioden d. 27/06 - 29/08 2020: SPOTpris 24.995 kr.

Betaling

Der betales et depositum på 5.000 kr. for det samlede køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Vindrose Rejser senest 90 dage før afrejse.

Bemærk, der er plads til op til 18 personer i villaen. Se længere nede for tillæg ved over 10 personer.

Daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen.

Fly og transport er ikke inkluderet i prisen. Vindrose Rejser kan være behjælpelige med fly, billeje eller transfer.

Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel. Fra Firenze er der ca. 1 times kørsel.

Swimmingpoolen er åben fra 15. april til 15. oktober 2020 (kan variere grundet vejret).

Tillæg ved flere end 10 personer i pågældende perioder (betales direkte til Vindrose Rejser):

Op til 12 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 2475,-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 1725,- 
27/6-29/8. Kr. 2250,- 

Op til 14 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 4725,-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 4425,- 
27/6-29/8. Kr. 5250,-

Op til 16 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 6675-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 6825- 
27/6-29/8. Kr. 8175,-

Op til 18 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 8400,-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 9000,- 
27/6-29/8. Kr. 10800,-

Tillæg/tilkøb (Betales direkte til Podere della Bruciata):

 • Bemærk at der skal lægges et depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse).
 • Turistskat – 8 euro pr. person.
 • Varme hvis det bruges – 4,5 euro pr. m3.
 • Ønsker I morgenmad kan dette bestilles i forvejen og koster 6 euro pr. person pr. dag. Der behøves ikke at blive bestilt til hver dag, så man også vælge enkelte dage hvor man ønsker morgenmad. Morgenmaden består af forskellige brød, oste, skinke og salamier, æg, kager, yoghurt, te og kaffe.
 • Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer kl. 18:30):
  - Antipasto (forret) og en pasta – 9 euro pr. person.
  - Antipasto (forret) og en hovedret med kød – 11 euro pr. person.
 • 3-retters grill middag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina – 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen.
 • Dessert (1 hel lokal kage) - 22 euro pr. kage.
 • Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic – 16 euro pr. person.

Stedet er ideelt til jer, som gerne vil kombinere gode, hyggelige familieoplevelser, men som også vil havde lidt privatliv. En uge med familien eller vennerne er dejlig, men tosomhed kan også være godt.  

Ejendommen omfatter en hovedbygning og et anneks. Podere della Bruciata rumme op til 18 personer i dobbeltværelser.  Alle værelserne er store og rummelige, har eget badeværelse og toilet, og er indrettet efter et princip der blander det moderne med klassisk toscansk stil, med unikke møbler skabt af lokale håndværkere.

På første sal af hovedbygning er der en lejlighed med 4 soveværelser, der kan rumme større familier som ønsker at bo sammen, med møbleret stue og køkken. Lejligheden har to indgange – En til stuen og køkkenet op ad en trappe, samt en ekstra indgang til en af værelserne for dem som ønsker lidt ekstra privatliv.

De resterende 5 værelser er fordelt ud på hovedbygning og annekset ved siden af, og har alle egen udgang til den flotte natur.

To soveværelser ligger i hovedbygningen i stueetagen, med hver deres egen indgang og egen lille terasse. Herfra har man udsigt til det historiske centrum af Chiusi, samt rosmarinbuske, blåregn og mandeltræer.

Tre soveværelser ved navn Autunno, Estate og Primavera (årstiderne på italiensk), ligger i annekset. Ved disse værelser finder man en stor terrasse, der vender ud mod parken, markerne og swimmingpoolen.

I stueetagen af hovedbygningen er der et alrum, stort køkken og flot spisestue.

Spisestuen er rustikt opbygget, hvor man virkelig kan føle den toscanske charme. Her har I mulighed for at lave maden selv, eller bestille lokalt fremstillet take-away. I kan også lavet større middage her eller få madlavningskurser i det autentiske toscanske køkken - alt sammen lavet eller dirigeret kyndigt af Catia.

Det er også her, I kan nyde morgenmaden hver dag, hvis I ikke ønsker at spise ude i de flotte omgivelser. Der er mulighed for at grille på stedet, da de har lavet en flot rustik grill.

Podere della Bruciata er omgivet af marker og en smuk park, som har et stort udvalg af forskellige planter og træer. Farverne og duftene ændres afhængig af sæson, hvilket giver en slående atmosfære til omgivelserne.

Nogle af familiens vinmarker omgiver Podere della Bruciata, som ligger tæt på byen Chiusi. Her har de også olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Dertil har familien også en grøntsags produktion her, som bruges i køkkenet her og på hotellet de ejer, Hotel Villa Ambra, i byen Sant’Albino ikke så langt fra Montepulciano.

Resten af familiens vinmarker ligger tæt på hotellet. Det er både nær Sant’Albino og her at Ermanno og Andrea, siden 2011, har produceret deres egen vin takket være en lille vinkælder og produktion ejet af familien. Vinene som bliver produceret her, er af høj kvalitet og helt økologiske, fremstillet efter gamle traditioner og filosofier. De laver en fantastisk Vino Nobile di Montepulciano, en lokal Rosé, og en dejlig Chianti takket være at området omkring Podere della Bruciata ligger inden for Chiantis grænser.

Det er muligt at spadsere i parken og se vinstokkene, olivenlunden, eller tartufaia’en. Parken har også en swimmingpool, der måler 14m x 7m, som har en bred trappe, og et vandfald der aktiveres automatisk og derfor giver hydro-massage. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige, samt skyggefulde områder takket være store planter.

Alt i alt er dette det perfekte sted for at få en autentisk toscansk landferie, i private, smukke og dejlige omgivelser, med store flotte værelser. Kombinerer man dette med familiens gæstfrihed og passion for mad og vin, er Podere della Bruciata et enestående sted! 

Området
Med Podere della Bruciata som base har man mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. Vi anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder der i er området.

Sarteano er smuk lille by med et historisk centrum af Sarteano, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulære. Her er der et panorama ud over landskaberne Val di Chiana og Val d'Orcia, og Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten.

I centrum af byen er Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti er. Teatrets historie strækker sig tilbage så tidligt som i 1600-tallet.

Montepulciano er bl.a. kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen, Vino Nobile di Montepulciano. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio.

Pienza, der er kendt for sine Pecorino oste. Men udover oste, er Pienza en utrolig flot lille by, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Arezzo er en de gamle etrusker byer, der siden blev erobret af Romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalder by, med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, udover det toskanske landskab, til Trasimenosøen i Umbrien.

Siena er historiske Firenzes evige rival, og det kan godt forstås når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort, ser det ud til være den perfekte model af middelalderfæstning: en smal, indre ring, på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur, omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.

Fra den centrale plads Piazza Garibaldi, fra det 16. århundrede, udfolder der sig en by for dig med en rig arkitektur.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Betaling
Der betales et depositum på 5.000 kr. for det samlede køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Vindrose Rejser senest 90 dage før afrejse.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:
7 overnatninger for op til 10 personer på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv.
Slutrengøring

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Tillæg ved flere end 10 personer i pågældende perioder (betales direkte til Vindrose Rejser):

Op til 12 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 2475,-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 1725,-
27/6-29/8. Kr. 2250,- 

Op til 14 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 4725,-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 4425,-
27/6-29/8. Kr. 5250,-

Op til 16 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 6675-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 6825-
27/6-29/8. Kr. 8175,-

Op til 18 personer:
7/3-30/5 + 3/10-28/11. Kr. 8400,-
30/5-27/6 + 29/8-3/10. Kr. 9000,-
27/6-29/8. Kr. 10800,-

Tillæg/tilkøb (Betales direkte til Podere della Bruciata):
Bemærk at der skal lægges et depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse).
Turistskat – 8 euro pr. person.
Varme hvis det bruges – 4,5 euro pr. m3.
Ønsker I morgenmad kan dette bestilles i forvejen og koster 6 euro pr. person pr. dag. Der behøves ikke at blive bestilt til hver dag, så man også vælge enkelte dage hvor man ønsker morgenmad. Morgenmaden består af forskellige brød, oste, skinke og salamier, æg, kager, yoghurt, te og kaffe.
Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer kl. 18:30):
- Antipasto (forret) og en pasta – 9 euro pr. person.
- Antipasto (forret) og en hovedret med kød – 11 euro pr. person.
3-retters grill middag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina – 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen.
Dessert (1 hel lokal kage) - 22 euro pr. kage.
Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic – 16 euro pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. januar 2020 kl. 23:59

Villa i Toscana