Game of Thrones i Musikhuset Aarhus

Sidste chance!

Mærk suset fra årtiets største tv-serie og nyd den storslåede musik, når London Festival Symphonics med tilhørende kor anført af dirigenten Stephen Ellery indtager Musikhuset Aarhus med Game of Thrones koncerten d. 22. januar 2020 kl. 20.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Læn dig tilbage og nyd Ramin Djawadis ikoniske musik fra årtiets største tv-serie Game of Thrones. Oplev det 100 mand store ensemble fra London Festival Symphonics med tilhørende kor anført af dirigenten Stephen Ellery i Koncertsalen. Orkestret understøttes af animation og lysshow på stort lærred.

Hvad enten du har fulgt den epokegørende serie fra premieren i 2011, er midtvejs i 5. sæson eller endnu ikke er startet på HBOs førende fantasiserie, kan du se frem til en storslået aften, når London Festival Symphonics store ensemble fylder koncertsalen.

Under ledelse af dirigenten Stephen Ellery vil du blive ført igennem det eventyrlige lydunivers, der mesterligt indrammer Game of Thrones til en episk aften for alle sanser.


Du får: 

  • 1 stk. billet til Game of Thrones - the best music of 8 seasons, Musikhuset Aarhus 22. januar kl 20.00 Kat. A.

SPOTpris: 350 kr. Normalpris: 620 kr. Spar 43%

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".


Det store orkester understøttes visuelt af stemningsfulde billeder fra serien og et lysshow, der giver den storslåede musik endnu mere tyngde i Koncertsalens smukke rammer. Sammen med bruset fra det store symfoniorkester og koret udvikler filmmusikken hele den fængende kraft, som man oplever den i serien.

Selvom filmmusikkens rolle er at understøtte en film, eller i dette tilfælde en serie, må Game of Thrones-soundtracket siges at være stærkt nok til at stå alene som et klassisk værk. Værket er skabt af musikeren og komponisten Ramin Djawadi, født i Duisburg og flere anmeldere betegner det kolossale soundtrack som Djawadis hovedværk.

I den to en halv time, som Game of Thrones-koncerten varer, vil du have mulighed for at dykke ned i de dramatiske toner fra mesterværket og mærke musikken bygge op til et fortryllende eventyr.

PS Production/PH Entertainment mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb.

Du modtager billetten senest den 17. januar 2020.

Modtager du ikke mailen med din billet, så se gerne i dit SPAMfilter/uønsket post.

Har du stadig ikke modtaget din billet, skal du kontakte PH Entertainment på mail: peter@sindberg.co

Husk at medbringe din billet. Dit værdibevis er ikke din billet.

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men du kommer selvfølgelig til at sidde i den valgte kategori. Billetterne fordeles efter "først til mølle princippet"

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

Én unik kode gælder for 1 stk. billet til Game of Thrones - the best music of 8 seasons, Musikhuset Aarhus 22. januar kl 20.00 Kat. A.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Highlight Concerts GmbH.

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

PS Production

Nøddehegnet 19 , 8220 Brabrand
Tlf.: | CVR: 29797935 | peter@sindberg.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. januar 2020 kl. 23:59

Game of Thrones koncert