Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Dubai til Italien - gennem Suezkanalen

Mellemøstens mystik blander sig med Grækenlands antikke historie og meget andet på dette dejlige krydstogt fra Dubai til Genova. Rejsen inkluderer fly, 1 nat i Dubai og 17-nætters krydstogt med helpension ombord. Rejs d. 11. marts 2020.

KRYDSTOGT Dubai til Genova - 17-nætters krydstogt, 1 nat på hotel i Dubai og fly fra CPH d. 11/3.

Pris 11.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Tag forskud på sommeren ombord på det flotte krydstogtskib, MSC Splendida, som på små tre uger sejler dig fra solrige Dubai, gennem Suezkanalen og Middelhavet til Genova i Norditalien. En fortryllende rejse, der byder på den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning.

Du flyver til den fascinerende metropol, Dubai, hvor du har en overnatning på 4* hotel, så du den efterfølgende dag, inden du tjekker ind på skibet, har tid til at opleve de mange overvældende seværdigheder. Alt i Dubai skal være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted, så det er let at tabe pusten og blive betaget af fantastiske bygningsværker som Burj Khalifa og Jumeirah moskeen.

Sidst på aftenen på rejsens anden dag stævner MSC Splendida ud fra Dubai, og kursen sættes i første omgang mod nabolandet, Oman, hvor Mellemøstens mystik og 1001-nats stemning venter ved tre forskellige anløb.

Første stop bliver i Khasab, der også kaldes Arabiens Norge på grund af lignende landskaber med ”fjorde og fjelde” – dog i en mere gold udgave. Herefter fortsættes til landets hovedstad, Muscat, hvis glorværdige fortid stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store sandstensmoské, der er verdens tredje største med smukke marmorpaneler, en fantastisk lysekrone med Swarovski krystaller og et af de største håndknyttede persiske tæpper i verden. I byens souk kan du shoppe løs – her er alt fra skinnende smykker til eksotiske krydderier.

Det sidste anløb i Oman er i Salalah, der modsat Khasab er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder du Mughsail Beach, hvis geysere byder dig velkommen med op til 15 m høje sprøjt.

Skibet sejler nu igennem Rødehavet og besøger Aqaba i Jordan. Her kan du nyde byen eller f.eks. købe udflugt til oldtidsbyen Petra, som ligger i et ørkenlandskab, hvor du kan se, hvordan ”huse” og gravmæler er hugget ind i klipper. Selve Aqaba er en veludviklet ferieby med strande, butikker og caféer – en herlig by at tilbringe dagen i.

Det er nu blevet tid til at passere gennem Suezkanalen. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle mellem Europa og Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og du befinder dig nu ombord på et af dem på vej mod Middelhavet.

Tilbage i Europa har du 3 anløb i Middelhavet, inden endestationen nås. De to første er i Grækenland, hvor du besøger både ferieøen Rhodos og hovedstaden Athen. Rhodos er en frodig ø med autentisk græsk charme. Den emmer af historie, og især den gamle bydel er velbevaret og stadig i dag beboet. Andre seværdigheder tæller Athenas Tempel og Stormesterens Palads. Athen er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slendr en tur i Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

Krydstogtets sidste stop bliver i Civitavecchia, der i sig selv er en hyggelig by. Men du har også nem adgang til Rom og dermed byens mange seværdigheder såsom Vatikanet med Peterskirken, Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Forum Romanum.

Søndag den 29. marts er du nået til vejs ende, når MSC Splendida ankommer til Genova. Efter næsten tre uger spækket med oplevelser flyver du hjem til Danmark med bagagen fyldt med gode minder.


Rejsen inkluderer:

 • Fly Kastrup – Dubai
 • Fly Milano - Kastrup
 • 23 kg bagage og håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel og fra skib til lufthavn
 • 1 nat på 4* hotel i Dubai
 • 17 nætter ombord på MSC Splendida i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 11. marts 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 11.990 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 12.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 14.990 kr.
Balkon Kahyt Bella: SPOTpris 16.490 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 17.490 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Turistskat i Dubai, ca. 15 kr. betales direkte til hotellet
 • Transfer fra hotellet til skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten.

Rejserute:

11/3: Fly til Dubai og transfer til hotellet for overnatning
12/3: Indtjekning på skibet. Kl. 21.00 afgang Dubai, Forenede Arabiske Emirater
13/3: Kl. 08.00-18.00 Khasab, Oman
14/3: Kl. 08.00-18.00 Muscat, Oman
15/3: På havet
16/3: Kl. 08.00-18.00 Salalah, Oman
17-20/3: På havet
21/3: Kl. 08.00-18.00 Aqaba, Jordan
22-24/3: På havet gennem Suezkanalen
25/3: Kl. 07.00-17.00 Rhodos, Grækenland
26/3: Kl. 07.30-16.30 Piraeus/Athen, Grækenland
27/3: På havet
28/3: Kl. 08.00-19.00 Civitavecchia/Rom, Italien
29/3: Kl. 08.00 ankomst Genova. Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Transport:
I prisen indgår fly fra København:

11/3: 14.20 - 23.45   København – Dubai

29/3: 19.05 - 21.10   Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Hotel i Dubai
Ved ankomst til Dubai har du en overnatning på det 4* Grayton Hotel, inden du næste dag tjekker ind på krydstogtskibet. Grayton Hotel er centralt placeret i forhold til både lufthavn og krydstogtterminalen. Hotellet har to restauranter og to lounges, hvoraf den ene ligger på taget. Desuden tilbydes 24-timers room service. På taget findes pool, jacuzzi og solterrasse, og hotellet har ligeledes fitnesscenter og døgnåben reception. De rummelige værelser er moderne med ekstra lange senge, aircondition, tv, minibar, te- og kaffefaciliteter, safetybox og eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe. Opholdet er med morgenmad. 

Læs mere om 4* Grayton Hotel

Næste dag er der indtjekning på skibet, og din bagage kan opbevares på hotellet, mens du oplever Dubai. Du sørger selv for at komme ned til skibet, for så kan du bedst selv planlægge din dag. Der er ca. 6 km fra hotellet til krydstogtterminalen.

Skibet
Du skal sejle med MSC Splendida, der medtager godt 4.300 passagerer. Der er et stort udbud af aktiviteter både udendørs og indendørs. Skibet har indendørs 9 forskellige lounger med hvert sit tema lige fra vinbar, sportsbar, jazzbar og engelsk pub til musikbar. Så alt efter interesse og humør kan du frit gå omkring. 

Til de aktive bydes på daglig animation, eller du kan tage en tur på joggingbanen, et besøg i sportscenteret, et slag squash eller tennis eller en tur i de udendørs jacuzzis - mulighederne er mange. Der er også en shopping-arkade ligesom Aurea Spa området på dette store skib er noget helt unikt. Her kan du tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna. 

Om aftenen kan du indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge din frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. Skibet byder også hver aften på forestilling i det imponerende teater, og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag. 

Interiøret på skibet er varmt, indbydende og elegant, og det samme gør sig gældende i kahytten, uanset hvilken kahytstype du vælger. Der er et højt serviceniveau i kahytten, som bliver tjekket 2 gange i døgnet, og der sørges for rengøring og håndklæder, ligesom du kan låne håndklæder til pool og spa.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Helpension
Opholdet ombord på MSC Splendida er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 1.700 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 3.740 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 4.930 kr. (290 kr. pr. dag)

Premium Plus Pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer pr. glas, ingen pris grænse. Det gælder ekstra stort udvalg af spiritusvarianter, Champagne per glas, alt vin i samtlige barer og restauranter, alle cocktails, minibar, mad og drikkevarer fra roomservice menuen, drikkevarer i temabarerne, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 6.970 kr. (410 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 7.490 kr.
Voksne: 9.490 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter – der er noget for enhver smag. De bestilles med fordel inden afrejsen, da der ved køb ombord pålægges 15% i servicegebyr. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Rejsedokumenter og visum
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

Der skal ikke søges visum eller indrejsetilladelse før rejsen påbegyndes.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly Kastrup – Dubai
 • Fly Milano - Kastrup
 • 23 kg bagage og håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel og fra skib til lufthavn
 • 1 nat på 4* hotel i Dubai
 • 17 nætter ombord på MSC Splendida i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Turistskat i Dubai, ca. 15 kr. betales direkte til hotellet
 • Transfer fra hotellet til skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til
Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 31. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst