Storbyophold i Malmø

Sidste chance!

MJ's Hotel er en unik hoteloplevelse i hjertet af Malmø. Hotellet er for nylig renoveret i elegant og eksklusiv stil med moderne komfort og god service i højsædet. Vælg ml. 1, 2 eller 3 overnatninger inkl. morgenmad. Fra 749 kr. for 2.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Besøg Malmø, Sveriges tredjestørste by, og lad det spektukulære og nyistandsatte hotel MJ's danne rammen om jeres ophold. Hotellet har gennemgået en gennemgribende renovering og skiller sig i dag i den grad ud fra mængden med sine fremtrædende møbler, mønstrede tæpper og flotte farver.  

MJ's Hotel har en helt perfekt beliggenhed i forhold til at opleve Malmøs pulserende liv og spændende seværdigheder. 


Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1, 2 eller 3 nætter i lille dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.

1 overnatning - 2 personer: SPOTpris 749 kr. Normalpris 1.772 kr. Spar 57 %
2 overnatninger - 2 personer: SPOTpris 1.498 kr. Normalpris 3.544 kr. Spar 57 %
3 overnatninger - 2 personer: SPOTpris 2.247 kr. Normalpris 5.316 kr. Spar 57 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 2. januar til og med d. 31. marts 2020.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 30. december 2019. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER. Blå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.

Maks. 2 voksne og 1 baby pr. værelse.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Baby (0-1 år) ved overnatning i forældres seng - 150 SEK
  • Parkering - 250 SEK - kontakt betterbooqr for ledige pladser

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Transport
Der er 46 km fra København til Malmø. Har du ikke selv bil, kører der flere gange dagligt busser og tog mellem Danmark og Sverige. Se bus/togforbindelse til Malmø her: https://www.oresundsbron.com/da/start


MJ's Hotel i Malmö
Malmø er Sveriges tredjestørste by, og byder på moderne kunst og arkitektur og masser af spændende restauranter og barer. I Malmø finder I også masser af gode shoppingmuligheder. Med mere end 200 butikker samt et stort shoppingcenter er der noget for enhver smag.

Ved en af de mest populære pladser, Lille Torv, på MJ'ssgaten har der siden 1990 ligget et helt unikt hotel. Her er der taget stilling til enhver detalje i værtskab og stil. Her møder du et smilende, engageret og vidende personale. Så er du i tvivl om, hvad I skal lave i Malmø, så hold dig ikke tilbage med at spørge i receptionen. 

Hotellet er omgivet af hyggelige restauranter, gode butikker og dejlige parker. Du er lige ved Lille Torv, i gåafstand til Malmø Centralstation med tog til og fra København. Hvis du ankommer i bil har hotellet egen garage under huset. Forhør om parkering hos hotellet på tlf. +46 40 664 64 00.


Flot anmeldt
På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk bliver hotellet rost og har fået et 'udmærkelsescertifikat' og en "Travellers Choise Award 2019". Folk skriver bl.a:

"Fantastisk
Helt perfekt og kan varmt anbefale hotellet også restauranten som er helt speciel :) Tag til Malmö og få en uforglemmelig oplevelse på MJ´s! Restauranten har en helt speciel stemning og rigtig god mad og service"
- Anmeldt november 2019.

"En fantastisk oplevelse
Vi har boet mange steder i Malmø gennem årene. Men det er helt sikkert vi skal tilbage til MJ´s igen. Indretningen og stemningen er en oplevelse ud over det sædvanlige. Aftensmaden i restauranten virkelig også anbefalelsesværdig"
- Anmeldt august 2019.

"Dejligt hotel
Dejligt hotel med god stemning og rigtig god beliggenhed. God morgenmad med stort udvalg af både varmt og koldt. Helt igennem fin service."
- Anmeldt juli 2019.

Læs flere anmeldelser her.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 2. januar til og med d. 31. marts 2020. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 30. december 2019. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER: https://betterbooqr.com/dk/deals/c2785-2997/calendar (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på tablet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket https://betterbooqr.com/dk/deals/c2785-2997/calendar   
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:
1, 2 eller 3 nætter i lille dobbeltværelse.
Morgenmad alle dage.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):
Baby (0-1 år) ved overnatning i forældres seng - 150 SEK
Parkering - 250 SEK - kontakt betterbooqr for ledige pladser

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Hotel MJ'S officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Betterbooqr // MJ's Hotel

Antonigade 11, 1 sal. , 1106 København K
Tlf.: 89 88 45 45 | CVR: 35231439 | help@betterbooqr.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Storbyophold i Malmø