Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED: Gourmetophold for 2 på Scheelsminde

Inviter din bedre halvdel på et romantisk ophold for 2 på Hotel Scheelsminde syd for Aalborg. Opholdet er inkl. 4-retters gourmetmenu i den anmelderroste restaurant samt kaffe, chokolade og morgenmad.

SCHEELSMINDE VED AALBORG - Gourmetophold for 2 inkl. 4-retters menu, kaffe og morgenmad.

Pris 1.796

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
40 solgte

Værdi2.790

Rabat35

Spar994

Nyd et gourmetophold for 2 på Hotel Scheelsminde syd for Aalborg. Hotellet byder på smukke omgivelser, fantastisk gastronomi, forkælelse i den skønne spa og masser af hyggelig herregårdsstemning.

Opholdet inkluderer en 4-retters gourmetmenu på hotellets restaurant, der fik 6 ud af 6 mulige gafler sidst Nordjyske var forbi og anmeldte restauranten under overskriften "Exceptionelt god mad: Der er ikke gafler nok i skuffen".

Dette ophold er til livsnyderen, der værdsætter underspillet luksus, diskret og høflig betjening og gastronomi i særklasse.


Opholdet for 2 inkluderer:

  • 4 retters gourmetmiddag på hotellets restaurant
  • Kaffe og chokolade efter maden
  • 1 overnatning i lyst og behageligt dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet

SPOTpris 1796 kr for 2 personer. Normalpris 2790 kr. Spar 35%

Ankomst er mulig mandag til lørdag frem til d. 29. maj 2020.

Tillæg (bestilles og afregnes direkte med Hotel Scheelsminde):

  • Tillæg ved ankomst lørdag: 200 kr. pr. person
  • Enkeltværelsestillæg: 450 kr.

Hotel Scheelsminde
På Hotel Scheelsminde kommer I tæt på både byen og naturen. Det 90 værelser store hotelligger smukt i det sydlige Aalborg, og byder jer indenfor til et ophold af høj standard.

I får et lyst og venligt værelse på hotellet, der naturligvis er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, kaffe og tefaciliteter, gratis Wi-Fi, tv, en god seng og gratis parkering ved hotellet.

Skøn restaurantoplevelse
I restauranten venter der jer nogle store kulinariske oplevelser. Den anmelderroste restaurant har bl.a. fået tre stjerner i Den Danske Spiseguide, været slutnomineret til Årets gennembrud 2016 og fået en varm anbefaling i White Guide Nordic i 2016/2017. Her er kvalitet og smag i højsædet, og køkkenchef Benjamin Hyllebjerg planlægger hver uge menuen ud fra, hvad Scheelsmindes køkkenhave, havet, jorden og luften stiller til rådighed netop nu.

Afslapning og spa
Når I ankommer til hotellet, kan I glæde jer til at gå en tur i herregårdsparken, sætte jer på den hyggelige terrasse og nyde synet af naturen og køkkenhaven. På regnevejsdage kan I fortrække til den skønne Oase, og I er naturligvis også velkomne i det indendørs poolområde, hvor der er afslapnig og ro på programmet. Få appetit til aftenens lækre menu med en gåtur i Østerådalen, der gemmer sig bag hotellet, og som byder på et rigt fugleliv ved de lavvandede søer i det over 100 hektar store naturområde.

Kultur og storbystemning i Aalborg
Ikke langt fra Hotel Scheelsminde ligger Aalborg, der byder på et væld af kulturelle tilbud. Besøg den spændende havnefront, hvor moderne arkitektur blander sig med det gamle industrikvarter, eller læg vejen forbi Kunsten, Nordkraft eller det smukke Utzon Center. Hvis du er til shopping, kultur og storbystemning vil du med garanti forelske dig i byen, der igennem de sidste år har været igennem en rivende udvikling og i dag står som en metropol for kunst, design og håndværk.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Reserver jeres værelse på scheelsminde@scheelsminde.dk eller tlf. 98 18 32 33. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Én unik kode gælder for gourmetophold for 2 pers.

Opholdet inkluderer:
4 retters gourmetmiddag på hotellets restaurant
Kaffe og chokolade efter maden
1 overnatning i lyst og behageligt dobbeltværelse
Lækker morgenbuffet

Ankomst er mulig mandag til lørdag frem til d. 29. maj 2020.

Tillæg (bestilles og afregnes direkte med Hotel Scheelsminde):
Tillæg ved ankomst lørdag: 200 kr. pr. person
Enkeltværelsestillæg: 450 kr.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 29. maj 2020.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Scheelsmindes officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Scheelsminde.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Scheelsminde Hotel & Gastronom

Scheelsmindevej 35 , 9200 Aalborg SV

Sidste chance: 31. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst