Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse på Cuba med dansk rejseleder

Høj cigarføring, smukke strande, pulserende salsarytmer og en livsbekræftende kultur. På denne rundrejse med Over Alle Bjerge kan du opleve alt det bedste af Cuba - lige fra fascinerende byer til eksotiske sandstrande, flot natur og unik historie.

CUBA - 12 dages program med udflugter og dansk rejseleder. Afrejse fra CPH/BLL i feb. eller april.

Pris 16.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Cuba er en unik plet på verdenskortet - kendt for sin mystik og indelukkethed, for fest og farver, den smukke natur og den charmerende, sprudlende og livsbekræftende kultur. Cuba er en vidunderlig kombination af det hele tilsat høj cigarføring, svingende, salsadansende hofter og rom, der er billigere end vand.

Over Alle Bjerge tager dig med på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder. Indtrykkene er mange, og der er ingen tvivl om, at Cuba på trods af stigende vestlig påvirkning fortsat er meget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Det er en oplevelse for livet at møde den cubanske kultur helt tæt på!

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge - også til Cuba.

'Spændende rejse til Cuba med en fantastisk guide, Lise K. Dalgaard. Altid smilende og positiv. Hun kan sin historie om Cuba og løser alle problemer til UG plus. Sørger for at alle er blevet installeret på værelserne inden hun selv går op. Arrangerer gerne ekstra oplevelser og udflugter. Kan varmt anbefales.'
Anbefaling fra Annette Siig Jensen.

'Super godt arrangeret Cuba rundrejse og med skøn entusiastisk guide, Lise Krantz Dalgård. Kan varmt anbefales.'
Anbefalet af Lykke Jensen

Læs de 5* anmeldelser på Truspilot og Facebook.Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Havana t/r (med Air France eller Swiss air).
 • 2 måltider ombord.
 • 12 dages spændende program og masser af udflugter.
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • 3 overnatninger ved det Caribiske hav med all inclusive
 • 3 overnatninger I Trinidad med all inklusive
 • 3 øvrige overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
 • 1 overnatning på ’casas particulares’, private hjem med værelser
 • Morgenmad på hotellet alle dage.
 • Dansk rejseleder. Lise Krantz Dalgård
 • Cubansk lokalguide.


Afrejse fra København
03. februar - 14. februar 2020.

Dobbeltværelse: SPOTpris 17.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 21.995 kr. pr. person.

Afrejse fra København
27. april - 8. maj 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 16.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 20.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider.
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge. Beregn ca. 30 kr. pr. dag.
 • Visum til Cuba. Over Alle Bjerge hjælper gerne med dette.


 
Flytider

Flytider fra København d. 03. februar 2020 (flyvninger med Swiss Air):
Afrejse fra København d. 03. februar kl. 09.40 - Ankomst til Zürich d. 03. februar kl. 11.35
Afrejse fra Zürich d. 03. februar kl. 12.40 - Ankomst til Havana d. 03. februar kl. 18.00

Afrejse fra Havana d. 13. februar kl. 20.30 - Ankomst til Zürich d. 14. februar kl. 12.00
Afrejse fra Zürich d. 14. februar kl. 17.25 - Ankomst til Købehavn d. 14. februar kl. 19.15

Flytider fra København d. 27. april 2020 (flyvninger med Swiss Air):
Flytider fra København d. 27. april 2020 (flyvninger med Swiss Air):
Afrejse fra København d. 27. april kl. 09.35 - Ankomst til Zürich d. 27. april kl. 11.30
Afrejse fra Zürich d. 27. april kl. 13.05 - Ankomst til Havana d. 27. april kl. 18.00

Afrejse fra Havana d. 07. maj kl. 20.05 - Ankomst til Zürich d. 08. maj kl. 12.00
Afrejse fra Zürich d. 08. maj kl. 17.25 - Ankomst til Købehavn d. 08. maj kl. 19.10

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Rejseprogram

Dag 1 – Ankomst i Havanna
Vi rejser fra Kastrup lufthavn om formiddagen og lander om tidligt på aftenen cubansk tid i Havannas lufthavn. Eventyret begynder så snart flydørene åbner, og I kan mærke det tropiske klima langt fra den danske vinter. I lufthavnen bliver I mødt af den dansktalende rejseleder, og vi kører til hotellet i Miramar, en af Havannas mest velstillede bydele.

Dag 2 – Havannas charme og seværdigheder
Efter en god nats søvn er det tid til at udforske Havanna! Gaderne summer af en blanding af turister og cubanere i farverigt tøj, blomster i håret og cigarer i munden – Havanna er en oplevelse for alle sanser. Vi besøger den historiske bydel med store pladser, kirker og vigtige bygningsværker fra kolonitiden. Allerede fra denne dag kommer vi tæt på kulturen, når vi besøger et socialt og kreativt værksted i bydelen Lawton, hvor kunst, musik, kultur og farver er i højsædet for både børn og voksne i lokalsamfundet. Selv i den moderne bydel føler vi os ført tilbage til 50’erne, når de store og smukke dollargrin drøner forbi den tidligere amerikanske Capitol-bygning og revolutionspladsen, hvor Fidel Castro plejede at holde sine 8-timers taler. Landets fascinerende historie har sat sit spor i hvert et hjørne af Havana. Vi slutter dagen af med vind i håret, når vi kører en tur i dollargrinene.

Dag 3 – Høj cigarføring i Viñalesdalen
Denne dag bytter vi storbyens travlhed ud med landets idyl. Fra et udsigtspunkt kigger vi ud over det forblændende landskab i Viñalesdalen med de specielle bjergformationer - som vintønder, der stiger op fra jorden med tobaksmarkerne som frodigt underlag. Nede i dalen ser vi nærmere på cigarproduktionen og det lokale landbrug, som på gammeldags vis bliver holdt af landmænd til hest og okse for plov. I Viñales landsbyen bliver vi mødt af huse i alle regnbuens farver, og et landsbyliv, hvor tempoet er helt i bund. Lidt udenfor byen findes en smuk grotte, som indianerne siges at have brugt som skjulested under koloniseringen. En gåtur gennem grotten leder os til en flod, hvor vi springer i små både og lader fantasien blive sat på prøve på vejen ud af grotten. Inden vi sætter kursen tilbage til Havanna, ser vi det enorme klippemaleri Mural de la Prehistoria, som er intet mindre end 120 meter langt og illustrerer tilblivelsen af det socialistiske menneske.

Dag 4 – Tæt på den cubanske fauna og hverdag
Kursen bliver sat mod Cienfuegos, en by der er elsket af de lokale for dens moderne struktur og kultur. På vejen kører vi ind i Montemar naturreservatet, hvor det tropiske klimas flora og fauna imponerer. Her sejler vi en smuk tur over Skattesøen, hvor vi finder en genskabelse af en precolombiansk indianerby. Ved ankomst til Cienfuegos besøger vi byens centrum. Den franskgrundlagte by har smuk arkitektur og cubansk shopping med håndlavede smykker, billige sko, eller måske trænger herrene til en tur ved den lokale barber? På egen hånd er det muligt at besøge det smukke Tomas Terry teater, som var landets mest moderne, da det blev bygget i 1889. Sidst på eftermiddagen skifter vi hotellerne ud med en spændende oplevelse, da vi bliver indlogeret i ’casas particulares’, private hjem med værelser til udlejning. Den perfekte måde at opleve det autentiske Cuba og samtidig komme tættere på den gæstfri lokalbefolkning.

Dag 5 – Cienfuegos og Trinidad, Cubas mest betagende byer
Efter morgenmad ved vores værtsfamilier, siger vi farvel og tak til dem, vinker farvel til Cienfuegos og begiver os mod Trinidad, en af landets første havnebyer, der emmer af historie! De brostensbelagte gader snor sig rundt som en labyrint, så angribende pirater ikke kunne finde ud igen. Vi besøger byens centrum med markeder, kolonialarkitektur og det historiske museum. På Canchánchara-baren tager vi forskud på glæderne, når vi smager den kendte drink af samme navn som baren. Byens mange restauranter giver rig mulighed for at finde en lækker frokost i centrum, hvorefter I på egen hånd kan besøge museer, spadsere en tur gennem byens lokale kvarterer og overvær mændenes passionerede dominoturneringer eller kigge på kunstudstillinger og håndværk. Til eftermiddag tjekker vi ind på et All Inclusive-hotel ved den caribiske strand udenfor byen, hvor vi skal overnatte de næste tre dage.

Dag 6 – Sukkerdalen i Trinidad
Solopgang over det lune caribiske hav er en vidunderlig måde at starte dagen på og mærke, at I er på ferie: dagen i dag er nemlig helt i jeres eget tempo! Mulighederne i Trinidad er mange: om I vil ligge på stranden med en god bog, køre en tur ind at slentre i byens gader og udforske de mange museer eller tage på opdagelse i lokalområdet. Blandt andet kan I tage i damptog ud at besøge den UNESCO-beskyttede sukkerdal med det 40 meter høje Manaca Iznaga-tårn, eller I kan tage på sejltur på det caribiske hav. Til aften kører vi ind til byens centrum, hvor vi besøger Cubas eneste udendørs Casa de la Música. Den store trappe veds hovedpladsen fyldes op af lokale og turister, når musikere spiller op til dans og hofterne svinger i forførende og betagende salsa – måske skal I selv prøve en sving om?

Dag 7 – Fantastisk regnskovsoplevelse
Bjergkæden Topes de Collantes er dækket af subtropisk regnskovsklima, og på dagens vandretur skal vi helt tæt på naturen. Smaragdkolibriernes grønne fjer ses i glimt mellem træerne til lyden af den karakteristiske fuglesang fra nationalfuglen trogon. Duften af frodig regnskov blander sig med duften af kaffe i bjergplantagerne, og efterhånden som vi kommer dybere ind i regnskoven, hører vi vandets rislen fra floden. Rislen bliver til brusen, når vi når det 20 meter høje vandfald El Rocio, og længere nede af floden nyder vi en frisk dukkert i den naturlige pool El Venado. Vandreturen gennem skoven er i alt tre kilometer lang og gåes i langsomt tempo, i alt ca. tre timer. Efter vandreturen nyder vi en velfortjent frokost i naturparken, inden vi kører tilbage til hotellet i Trinidad.

Dag 8 – Revolutionens hjerte, Santa Clara
Inden det bliver tid til badeferie går turen forbi Santa Clara, hvor den cubanske nationalfølelse og stolthed bliver tydelig, når vi besøger det rørende mausoleum, hvor Che Guevara og hans revolutionskammerater er begravet. Che Guevaras og Fidel Castros revolutionære tanker og handlinger har dannet hele fundamentet for, hvordan Cuba fungerer den dag i dag, og er på godt og ondt plantet dybt i de cubanske hjerter. Vi ser desuden det afsporede tog, som et centralt mindemærke for revolutionen og Castros endelige sejr, samt Santa Claras centrum, hvor frokostmulighederne er manges. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til feriebyen Varadero og tjekker ind på vores All Inclusive hotel lige på stranden.

Dag 9 – Afslapning på caribiske strande
På hotellet er der blot få meter til en af de skønne, caribiske strande, perfekt til en dukkert i det krystalklare vand eller en slentretur i vandkanten med det fine sand mellem tæerne. Restauranten byder på lækker buffet til både morgen, middag og aften, mens poolbaren er det perfekte sted at nyde en lækker piña colada - alt sammen inkluderet i opholdet. Hver aften har hotellet professionelle shows, der underholder godt, indtil det bliver tid til at gå til ro i de rummelige, traditionelt indrettede værelser. I dag er der god tid til at finde et godt sted på stranden og bare slappe af, mens I lader minderne fra den sidste uge stedfæste sig.

Dag 10 – Sightseeing og shopping i Varadero
Slap af under en svajende palme med udsigt til det Caribiske hav eller bad i bølgen blå. Hvide sandstrande, turkisblåt vand og forfriskende mojitos – den caribiske drøm bliver til virkelighed! Skal I have pakket de sidste minder i kufferten, har Varadero også en del at byde på: en tur med sightseeing bussen eller en slentretur igennem byens gader. Souvenirmarkeder, shoppingcentre, en hyggelig park, lækre restauranter og barer med livemusik er alt sammen at finde i centrum, mens den eksklusive marina, det flotte delfinarie og de interessante grotter med indianske vægmalerier er at finde længere ude af halvøen. Masser af charmerende indtryk og feriestemning på denne rejses næstsidste dag!

Dag 11 – Afsked med Cuba
I kan starte dagen med at gå på jagt efter en god souvenir eller gave, I skal have med hjem. Der er også tid til at suge den sidste sol til sig og tage en tur i det Caribiske hav, inden vi tager mod lufthavnen efter frokost. På køreturen tilbage til Havanna får vi de sidste naturoplevelser og smukke udsigter med os – og når lige at smage én af landets bedste Piña Coladas på vejen som en perfekt afrunding på en spændende rejse.

Dag 12 – Hjemrejse til Danmark
En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut og I flyver tilbage over Atlanten og ind i den europæiske civilisation, men minderne og oplevelserne vil efterlade et cubansk aftryk, der varer ved.

Rejseleder Lise Krantz Dalgård
Lise har fået eventyrlysten ind med modermælken og har, siden hun var et stort barn, guidet sin familie rundt i Europas seværdigheder. I 2010 gjorde hun rejseriet til en levevej, da hun begyndte sin guidekarriere. Hurtigt stjal Latinamerika hendes hjerte, hvor især Cuba og Mexico har været blandt de foretrukne destinationer både som rejseleder og på private rejser. Lise har i flere omgange bosat sig i både Cuba, Mexico og Chile, hvilket har givet hende et indgående kendskab til kulturen og samfundet, som hun deler ud af gennem de interessante fortællinger på rundrejserne. De senere år er rejselederlivet blevet kombineret med antropologistudier i Madrid, hvor passionen for kultur, politik og historie bliver næret og det spanske sprog er blevet finpudset.

Hotelliste:
Havana: Memories Miramar****: 3 nætter
Cienfuegos: casas particulares: 1 nat
Trinidad: Brisas Trinidad del Mar ****: 3 nætter (all incl.)
Varadero: Be Live Los Cactus ****: 3 nætter (all incl.)

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finder på Trustpilot og Facebook

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – lise@overallebjerge.dk

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København eller Billund til Havana t/r (med Air France eller Swiss air).
2 måltider ombord.
12 dages spændende program og masser af udflugter.
Alle entré på nævnte udflugter.
3 overnatninger ved det Caribiske hav med all inclusive
3 overnatninger I Trinidad med all inklusive
3 øvrige overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
1 overnatning på ’casas particulares’, private hjem med værelser
Morgenmad på hotellet alle dage.
Dansk rejseleder. Lise Krantz Dalgård
Cubansk lokalguide.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider.
Drikkevarer
Drikkepenge. Beregn ca. 30 kr. pr. dag.
Visum til Cuba. Over Alle Bjerge hjælper gerne med dette.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 31. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst