Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

AZORERNE MED VEST-ØRUNDTUR

Azorerne er et overflødighedshorn af natur og dyreliv, og på denne rejse kommer du bl.a. med på en spændende vest-ørundtur. Rejsen er inkl. 1 uge på 3+ Hotel Ponta Delgada, morgenmad og dansktalende rejseleder. Fly fra Billund den 28. april.

AZOERNE - 1 uge på 3+ hotel med morgenmad og ø-rundtur. Afrejse fra BLL d. 28. april

Pris 4.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
23 solgte

SPOTpris!

Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå.

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund til Azorerne tur/retur.
 • 1 uge på 3+ Hotel Ponta Delgada.
 • Morgenmad.
 • Byrundtur med smag på Azorerne.
 • Vest ø-rundtur – Tvillingesøerne.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Billund
Afrejsedato: 28. april 2020: SPOTpris 4.498 kr. 

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 278 kr.
 • Mad om bord på flyet - 190 kr.
 • Transport til og fra hotellet – 130 kr.
 • Halvpension – 875 kr.
 • Bagage – 190 kr.


 
Natur, hvaler og smukke udsigter

I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 

To uspolerede ferieområder
Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, hvor I kan suge maritime indtryk til jer i de små idylliske, brolagte gader. Besøg også de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. 

Byrundtur i Ponta Delgada & Smag på Azorerne
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand. Udflugten er eksklusiv transport.

Vest ø-rundtur, Tvillingesøerne
Sete Cidades, også kaldet for tvillingesøerne, på den vestlige side af São Miguel er uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter.
Udsigtspunktet ”Vista do Rei” byder på en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til ”Vista do Rei” er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter.  Efter caféstop i Sete Cidades by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og høre nærmere om den meget komplicerede proces der ligger bag den populære frugt. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport og besøg på ananasplantage.

Hotel Ponta Delgada - Bravo kategori 3+
Attraktivt  hotel i hjertet af Ponta Delgada
I hjertet af Azorernes hovedby, Ponta Delgada, ligger det hyggelige Hotel Ponta Delgada. Ponte Delgada er et lille, men meget charmerende hotel, og så ligger det i gåafstand til det både centrum og den stemningsfulde havnepromade. Hotellet er familiedrevet, og det drives med en god portion hjemlig atmosfære og masser af gæstfrihed.

Hotellet har et indendørs poolområde, hvor du kan tage en dukkert, og enkelte liggestole, som du kan slænge dig i. Lige ved siden af Hotel Ponta Delgada ligger hotellets restaurant, som serverer smagfulde retter både fra det lokale menukort men også internationale retter. 

Hotellet ligger i gåafstand til flere dejlige restauranter, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder. Ponta Delgada er en hyggelig by, som byder på et spændene lokalliv og masser af oplevelser. Mens du er i byen, må du endelig ikke snyde dig selv for et besøg på det lokale marked, Mercado da Graça, hvor trækasserne bugner med solmodne appelsiner, og hvor duften af de søde ananas og friskfangede frisk snor sig op i næsen.

Flytider
Afrejse fra Billund kl. 09.00
Ankomst til Azorerne kl. 12.05
Afrejse fra Azorerne kl. 12.50
Ankomst til Billund kl. 19.15

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra Billund til Azorerne tur/retur. 
1 uge på 3+ Hotel Ponta Delgada.
Morgenmad.
Byrundtur med smag på Azorerne. 
Vest ø-rundtur – Tvillingesøerne.
Dansktalende rejseleder.

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 278 kr.
Mad om bord på flyet - 190 kr.
Transport til og fra hotellet – 130 kr.
Halvpension – 875 kr.
Bagage – 190 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst