Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Elegante TRIAS borde fra MAKE nordic

Pryd hjemmet med et elegant bord fra TRIAS-serien designet af Mia Lagerman. Bordene der fås i flere størrelser og farver er designet med fokus på detaljen. De er fremstillet af dygtige, danske snedkere i bæredygtigt FSC-certificeret egetræ.

TRIAS borde i elegant design. Vælg mellem flere modeller. Prisen er ekskl.fragt.

Pris 795

Din ordre pålægges fra 49,00kr. i fragt, samt fra 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Værdi1.590

Rabat50

Spar795

Denne smukke bordserie er designet af Mia Lagerman med fokus på detalje og håndværk. De er udført til perfektion af tre stykker formspændt egetræsfinér og forarbejdet efter stolte danske håndværkstraditioner.

Vælg mellem:

NATUR eller SORT. Bordplade størrelse: LILLE 47 x 42 cm. Bordben: Korte, mellem eller lange ben: SPOTpris 795 kr. Normalpris 1.590 kr. Spar 50 %


NATUR eller SORT. Bordplade størrelse: MELLEM 57 x 50 cm. Bordben:  Korte, mellem eller lange ben: SPOTpris 895 kr. Normalpris 1.790 kr. Spar 50 %

NATUR eller SORT. Bordplade størrelse: LILLE 47 x 42 cm, Bordben: Bordben:  Korte, mellem eller lange ben: SPOTpris 795 kr. Normalpris 1.590 kr. Spar 50 %

Se mål nedenfor. 

Prisen er eksklusive fragt på 49 kr. pr. bord.

Produktet leveres løbende GLS til nærmeste pakkeshop indenfor en uge efter bestilling dog senest den 24. december 2019

Begrænset antal til salg.TRIAS 

TRIAS er unikt nordisk design i høj kvalitet. Serien af smukke og tidløse borde klæder ethvert nordisk hjem, og de er tilmed helt specielle og anderledes end andre borde. Trias bordene er designet i af Mia Lagerman med fokus på detaljen og håndværket. De er udført til perfektion af tre stykker formspændt egetræsfinér, der møder hinanden i en smuk forening og elegant bæres af massive egetræsben. De fine borde er udarbejdet efter stolte danske håndværkstraditioner, og de er produceret i Danmark af dygtige snedkere, der har kælet for den mindste detalje.

TRIAS bordene kan stå sammen eller hver for sig. Som et enkelt coffée table ved din yndlingsstol, som to eller flere sofaborde, som natborde i soveværelset, et sidebord ved sofaen eller som et smukt entrémøbel, der byder gæsterne velkomment.

TRIAS bordene findes i tre størrelser, der kan kombineres med tre benhøjder. Det bæredygtige egetræ er FSC-certificeret, og du kan vælge mellem sortlakeret eller matlakeret lys eg alt efter, hvilket udtryk du ønsker at skabe.

Farver:
Eg 
Sortmalet eg

Størrelser:
Lille B47 x D42
Mellem B57 x D50
Stor B68 x D60

Bordben
Korte ben 38 cm
Mellem ben 48 cm
Lange ben 58 cm

Vælg den kombination der passer dig bedst

 

Designer Mia Lagerman
Som møbeldesigner i de sidste 25 år har svenske Mia Lagerman gennem sit arbejde med flere internationale brands formået at placere sig som en central spiller på design scenen. Mias design er udpræget skandinavisk, og hun har et stort fokus på æstetik og simplicitet. Hun har en meget fin forståelse for materialer og innovative produktionsmetoder og har altid slutbrugeren i tankerne, når hun skaber nye produkter. Mia Lagerman har boet i København siden 1993, og hun er uddannet i både Stockholm og København. Mia er inkarneret skandinav og brænder for kvalitet, funktionalitet og æstetik. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb og er det samme som en faktura.

Prisen er eksklusive fragt på 49 kr. pr. bord.

Køb din SPOTdeal og bordet leveres med GLS til nærmeste pakkeshop - Dit Trias bord leveres inden jul.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.Én unik kode gælder for et TRIAS bord i den valgte farve og størrelse.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til MAKE nordic.

Ved returnering:

Du kan fortryde dit køb frem til 15. januar 2020
Giver du produktet som gave, skal du huske at vedlægge værdibeviset. Returnering efter forudgående aftale til line@makenordic.com. Køber betaler selv returfragten og bordet skal tilbageleveres i original stand og emballage til:

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.


Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

MAKE nordic

Helgolandsgade 21, 6700 Esbjerg

Sidste chance: 16. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst