Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på eksklusivt spahotel i Berlin

Bo i midten af Berlin på 4-stjernet spahotel, der tilbyder en fuldendt hoteloplevelse i moderne og elegant stil. Opholdet inkluderer 1-4 overnatninger med morgenmad, velkomstdrink, en 3-retters middag og fri adgang til hotellets fantastiske spa.

TITANIC CHAUSSEE BERLIN - 4* spahotel centralt i Berlin med morgenmad og en 3-retters middag.

Pris 1.375

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
54 solgte

Værdi1.989

Rabat30

Spar614

I Berlins Mitte tæt på hovedbanegården ligger det 4-stjernede hotel Titanic Chaussee Berlin. Mitte er den ældste del af den østlige bydel, og som navnet antyder, ligger bydelen lige midt i det hele. Det er her, at du blandt andet finder Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, TV-tårnet og Oranienstrasse.

Ud over sin fantastiske beliggenhed så byder Titanic Chaussee Berlin også på en gennemført hoteloplevelse, hvor alt er i orden. Lige fra den veludstyrede morgenmadsbuffet til den lækre spaafdeling, hvor du kan hvile dig, mens du fordøjer Berlins mange indtryk.

Hotellet er lavet i en moderne, klassisk og elegant stil, hvor der hverken er sparet på kvadratmeterne, interiøret og faciliteterne.Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

 • 1-4 overnatninger i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag (den ene aften)
 • Morgenmad alle dage
 • Fri adgang til spafaciliteter (koster normalt 12 € pr. dag)

Ankomst i perioderne: 02.12.2019 - 29.02.2020 og 01.07.2020 - 31.08.2020 og 01.12.2020 - 31.12.2020
1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 1.375 kr. Normalpris 1.989 kr. Spar 30%
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.359 kr. Normalpris 3.457 kr. Spar 31%
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 3.345 kr. Normalpris 4.925 kr. Spar 32%
4 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 4.255 kr. Normalpris 6.393 kr. Spar 33%

Ankomst i perioderne: 01.03.20-30.06.20 og 01.09.20 - 30.11.20
1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 1.449 kr. Normalpris 2.099 kr. Spar 30%
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.499 kr. Normalpris 3.549 kr. Spar 29%
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 3.509 kr. Normalpris 4.989 kr. Spar 29%
4 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 4.549 kr. Normalpris 6.479 kr. Spar 29%

Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest d. 1. februar 2020. Du kan se, hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Der tages forbehold for udsolgtes datoer. Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.)

Tilkøb (betales direkte til hotellet):

 • Barn (0-3 år) - overnatter gratis i forældres seng inkl. morgenmad
 • Ekstra opredning til børn og voksne over 3 år - 30 € pr. nat. Morgenmad 10 € (forespørges hos Betterbooqr)
 • Parkering - 20 € pr. nat i garage - reservation er ikke nødvendig.

Maks. 3 personer pr. værelse uanset alder.

Tjek ind: kl. 15.00
Tjek ud: kl. 12.00Måske Berlins mest fuldendte spa

Under jeres ophold skal I ikke gå glip af et besøg i hotellets BeFine Sports and SPA. Med sine 3.000 m2 og mange faciliteter er den måske Berlins mest fuldendte spa. Foruden sin størrelse imponerer spaen med sin smukke tyrkisk inspirerede stil.

Du kan få pulsen op i den lange indendørs pool eller i træningsområdet. Afslapning er der i spaen også masser af muligheder for. Der er sauna, dampbad, hamam og mange steder mulighed for at slænge sig i bløde møbler. I spaen er der også mulighed for at tilkøbe en lang række wellness- og skønhedsbehandlinger.

Ønsker I ikke at gå ud at spise en aften, har hotellet 'Restaurant Pascarella', der har et fantastisk middelhavskøkken. Før eller efter en middag eller på vej ud i byen for at spise bør I nyde en drink i den flotte lobbybar ’Charlotte’.

Vil du gerne til Berlin, og ønsker du at bo på et af Berlins bedste spahotel, er dette ophold det helt rigtige!Sådan kommer du til Berlin

Fly: Der er direkte fly fra København til både Tegel lufthavn og Schönefeld lufthavn. Flyveturen tager 45 minutter. Der er også direkte fly fra Billund til Schönefeld lufthavn, og flyveturen tager 70 minutter.

Tog: Den hurtigste tur i tog fra København tager 7 timer og 10 minutter. Der er to skift undervejs.

Bil: Der er cirka 440 kilometer i bil fra København til Berlin, hvis du også tager færgen. Dropper du færgen, er der cirka 570 kilometer fra København. Kører du fra Jylland, så er der 450 km fra den dansk-tyske grænse til Berlin. 7 must sees i Berlin

 1. Checkpoint Charlie
  Den gamle grænseovergang mellem Østberlin og Vestberlin står tilbage som et tydeligt symbol på delingen af byen og Den kolde krig. Checkpoint Charlie ligger på Friedrichstraße i et område, hvor der også er cafeer, barer og grønne områder. Men er du interesseret i at vide mere om Berlinmuren, så skal du besøge det nærliggende Mauermuseum. Museet fortæller historien om de mange flugtforsøg, der foregik med livet som indsats, og historien om betonmuren, der adskilte Østberlin fra Vestberlin.

 2. Brandenburger Tor
  Brandenburger Tor rummer over 200 års historie og er et af Berlins kendteste monumenter. Det var her, at Ronald Regan i 1987 sagde de berømte ord “Mr. Gorbachov – tear down this wall”. Den gamle byport blev bygget i slutningen af 1700-tallet og er den eneste tilbage af i alt 18 byporte.

 3. Holocaust Memorial
  Mindesmærket Holocaust Memorial star til evigt minde om de mange jøder, som blev dræbt under holocausten i Europa. Mindesmærket består af 2.711 betonpiller, som varierer i højden og strækker sig over 19.000 kvadratmeter.

 4. TV-tårnet
  TV-tårnet tilbyder den vel nok bedste udsigt over Berlin. Tårnet er 207 meter højt, og herfra får du en 360º udsigt, så der er rig mulighed for se hele byen. Det huser også en restaurant, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt, når mørket falder på, og de mange lys i byen tændes.

 5. Oranienstrasse
  Når sulten melder sig, er Oranienstrasse en anbefaling værd. Området ligger i Kreuzburg, og det er stedet, hvor køkkener fra hele verden mødes. Duften fra alle verdenshjørner omgiver dig, og du kan få alt fra tyrkisk fastfood til oplevelsen af små hyggelige kulinariske restauranter, som ligger langs kanalen med egne haver.

 6. Flohmarkt am Mauerpark
  Berlin er et sandt overflødighedshorn af loppemarkeder, som hver lørdag og søndag indtager byen med alt fra gammelt ragelse til antikke kunstgenstande. Er du til tøj, sko, smykker, kunst og alverdens andre loppefund, så slå et smut forbi et af de mange Flohmarkts, hvor blandt andet Flohmarkt am Mauerpark kan anbefales.

 7. East Side Gallery
  East Side Gallery er en 1,3 km lang del af Berlinmuren, der er udsmykket med malerier, som er lavet af kunstnere fra hele verden. Blandt andre har de danske kunstnere Lotte Haubert og Karina Bjerregaard udført værket ”Himlen over Berlin”, som er nr. 66 i samlingen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes i udvalgte perioder til og med d. 30. december 2020. Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 1. februar 2020. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER: https://betterbooqr.com/dk/deals/c2760-2969/calendar-old (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på tablet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket: https://betterbooqr.com/dk/deals/c2760-2969/calendar-old 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

En unik kode gælder for det valgte ophold for to personer.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:
1-4 overnatninger i dobbeltværelse
Velkomstdrink
3-retters middag (den ene aften)
Morgenmad alle dage
Fri adgang til spafaciliteter (koster normalt 12 € pr. dag)

Tilkøb (betales direkte til hotellet):
Barn (0-3 år) - overnatter gratis i forældres seng inkl. morgenmad
Ekstra opredning til børn og voksne over 3 år - 30 € pr. nat. Morgenmad 10 € (forespørges hos Betterbooqr)
Parkering - 20 € pr. nat i garage - reservation er ikke nødvendig.
Maks. 3 personer pr. værelse uanset alder.

Tjek ind: kl. 15.00
Tjek ud: kl. 12.00 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Titanic Chaussee Berlin's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.Betterbooqr // Titanic Chaussee Berlin

Chausseestraße 30 30 , 10115 Berlin, Tyskland

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst