Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Thessaloniki i Grækenland

Oplev krystalklart hav, lange hvide sandstrande og en spændende historie i Thessaloniki, der ikke alene er et af Grækenlands bedste turistmål, men også landets andenstørste by. Rejsen er inkl. 3 el. 4 nætter på 5* hotel med morgenmad. Afrejse fra CPH.

GRÆKENLAND - 3 eller 4 nt. på 5* hotel med morgenmad. Afrejse fra CPH fra marts-maj.

Pris 2.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Det er ingen hemmelighed, at Athen er Grækenlands hovedstad. Det er imidlertid ikke alle, der ved at den græske by, Thessaloniki, er Grækenlands andenstørste by. Byens historie kan dateres tilbage til år 315 f.Kr. Der er særligt én kærlighedshistorie, der har haft betydning for byen. Ifølge historien er byen, Thessaloniki, opkaldt efter en royal prinsesse. Det siges, at Thessaloniki var gift med den makedonske konge, general Kassandro, som af kærlighed opkaldte byen efter hende i år 316 f.Kr. Thessalonikis navn er derfor på alles læber.

Geografisk er Thessaloniki placeret 520 kilometer nord fra Athen, hvilket er omtrent tre timers flyrejse fra Danmark, og den græske storby har en befolkning på godt 878.000 indbyggere. Det anbefales at opleve byens smukke arkitektur. Thessaloniki brændte næsten ned til grunden i år 1917, og dermed vil den nysgerrige rejsende bemærke, at byen stadig bærer præg af dette. I sin helhed er byen baseret på Osmannisk arkitektur, farverige huse i makedonsk stil/tradition, stenbelagte gader og mange trapper.

Som turist er det must at prøve en kop græsk kaffe, besøge markedet Kapani, på græsk Vlali, hvilket er det ældste marked i Thessaloniki. Her kan du købe næsten alt, hvad hjertet begærer lige fra fisk, kød, krydderier til tøj og dekorationer. Vlali er meget populært grundet dets forholdsvise favorable priser. Du vil sandsynligvis ikke kunne undgå at bemærke duften af friskkværnet kaffe og krydderier, fra de mange madboder. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Thessaloniki t/r med Ryanair
  • 10 kg håndbagage pr. person
  • 3 eller 4 overnatninger i Deluxe classic dobbeltværelse på det 5* Hotel
  • Garden Palace eller dobbeltværelse på det 5* Wellness Santa Resort Hotel
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Byen Thessaloniki byder også på et gammelt græsk bageri, Elenidis etableret i 1956, som sælger de berømte Trigono Panoramatos. Det er en slags sprødt wienerbrød, fyldt med lækker flødecreme, som i folkemunde er et besøg værd. Det hedder sig, at de lokale førhen solgte denne dessert på en høj bakke. Dette betød, at de lokale beboere måtte klatre ret højt op for at finde disse delikatesser. Desværre, er dette ikke længere tilfældet, da det er muligt at finde den søde delikattese hos flere konditorier rundt omkring Thessaloniki, og kan også erhverves hos den velkendte kæde Terkenlis (Tsimiski 30).

Hvis du dog derimod har mod på at få sand mellem fødderne og nyde Middelhavet, så er der ikke langt fra Thessaloniki til at nyde en forfriskende dukkert. Omtrent 17 kilometer syd fra Thessaloniki kan opleves forstadsbyen Perea. Byen, Perea, har en 7,5 kilometer lang sandstrand, og offentlig transport gør det nemt at nyde en dag under den dejlige forårssol. Perea Beach byder ligeledes på diverse strandbarer som restauranter, så der vil være noget for en hver smag. Som afslutning på dagen kan det anbefales at besøge Delicatessen (John Kouskoura 7). Det er sådan et sted, som du nemt kan overse, hvis du ikke kender til det. Som spisende gæst er det kun muligt at sidde udenfor, og selvom det ikke lyder af meget, så siges det, at Delicatessen serverer de bedste souvlaki.

Hotelbeskrivelse af Hotel Grand Palace:
Det 5-stjernede Hotel Grand Palace, er et luksushotel, som er opført med respekt for byens ånd. Hotellet bærer præg af byens historie, den Osmanniske æra, hvilket tydeligt kan ses ved ankomst til hotellet. På Grand Palace Hotel får du overnatninger deluxe classic dobbeltværelse på 25 m2. Værelset er indrettet med arbejdsbord, lænestol, stor dobbeltseng, badeværelse og privat balkon.

Hotellets restaurant, Seros Prime Dining, har fået stor anerkendelse for sin madkunst, og det anbefales at prøve restaurantens Rib-Eye Wagyu. Hotellets bar, Marco Polo, gør det muligt at komme i kontakt med hotellets øvrige gæster. Her kan du nyde alkohol, cocktails, kaffe og andre drikkevare. Hvis du har behov for en dukkert, så har hotellet en indendørs swimmingpool. Hotellet kan også tilbyde faciliteter, med fokus på krop og velvære, i form af spa og wellness faciliteter. 

Hotelbeskrivelse af Wellness Santa Resort Hotel:
Wellness Santa Resort er et splinternyt, 5* hotel i Thessaloniki, beliggende på stranden i Agia Triada, kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Hotellet tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen. Wellness Santa Resort Hotel tilbyder en indendørs swimmingpool med havvand og spafaciliteter. Det er en ideel destination hele året rundt. Hotellet er i klassisk middelhavsstil og ligger 30 minutters kørsel fra byens centrum.

Hotellet tilbyder luksuriøs indkvartering sammen med enestående service. De stilfulde værelser på Wellness Santa Resort Hotel Thessaloniki Grækenland, har granit- og marmorbadeværelser og originale buede træværelser med elegante broderier. Der er gratis trådløs internetadgang, aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler. Hotellet har en indvendig atrium-lounge ved lobbybaren. Der er også en poolbar og en terrasse med loungestole. Det nye fem-stjernede hotel Wellness Santa Resort er bygget og pansret seismisk, miljøvenligt og opnår den højeste energiklasse A+.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Thessaloniki t/r med Ryanair
10 kg håndbagage pr. person
3 eller 4 overnatninger i Deluxe classic dobbeltværelse på det 5* Hotel
Garden Palace eller dobbeltværelse på det 5* Wellness Santa Resort Hotel
Morgenmad alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst