Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Toscana med Michelinmiddag

Få en Michelinoplevelse i Toscana og nyd 2 eller 3 nætter på det 4-stjernede Villa Il Patriarca. Stedet har sin egen 1-stjernede Michelinrestaurant, hvor I forkæles med en 6-retters gourmetmiddag. Rejsen er inkl. billeje fra valgfri lufthavn.

TOSCANA - 2 el. 3 nætter i superior-værelse i 4* villa inkl. 6-retters Michelinmiddag, billeje mm.

Pris 2.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Toscana er Italiens mest kendte region. Her finder du bølgende landskaber og usædvanlig smuk natur, gode råvarer, fantastisk smukke byer, og utrolig meget kultur og historie. Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano og Pienza er bare få af de byer i området, hvor du vil kunne få et eventyr du aldrig vil glemme.

I indlogeres i Villa Il Patriarca, der har 22 værelser og ligesom resten af villaen, er de alle opført i et traditionelt design med stor respekt for de autentiske toscanske omgivelser. Farverne er varme og møblerne yderst elegante. De luksuriøse omgivelser har meget at byde på, og har huset flere kendte personer igennem tiderne.

Villaen er oplagt til et par dage i romantikkens tegn. På Il Patriarca har I også mulighed for at benytte poolen, der Den dog kan være lukket pga. vejret. I har ligeledes gratis parkering på stedet. Villaen er en oplagt base, når Toscana skal udforskes, da villaen ligger lige ved Chiusi og midt mellem Rom og Firenze. 

Restaurant I Salotti
Restaurant I Salotti har haft en Michelin-stjerne siden 2003. Her kan I som gæst opleve en sublim syntese mellem forskning og smag, som er grundet i den moderne og kreative fortolkning af den toscanske tradition, ved hjælp af omhyggeligt udvalgte råvarer. Hver ret er omhyggeligt tilberedt af kokken Katia Maccari og hendes personale. 

Dette giver jer mulighed for at prøve en anderledes oplevelse og et fantastisk måltid. Atmosfæren er eksklusiv og raffineret, med stearinlys og en elegant stil, der er perfekt egnet til romantiske aftener. Om sommeren er det også muligt at opleve maden og den magiske atmosfære i haven – en middag omgivet af naturen. Dette er også et sted for vinelskere, og Restaurant I Salotti’s vinkælder er en veritabel skattekiste hvad angår vin."

Restauranten er åben onsdag-søndag fra april-oktober. Fredag og lørdag fra november-marts.


Rejsen inkluderer:

  • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • 3-retters middag på La Taverna del Patriarca
  • 6-retters middag på michelin-restaurant (vær opmærksom på datoerne)*
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje i 3 eller 4 dage fra den lufthavn I ønsker.

* Restauranten er åben fredag og lørdag fra november til marts. Onsdag til søndag fra april til oktober.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse:

SPOTpris 2.395 kr. pr. person for 2 overnantinger.
SPOTpris 2.995 kr. pr. person for 3 overnatninger.

Opholdet kan benyttes til og med 30. september 2020. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Tilkøb – betales direkte til Vindrose Rejser:

  • All inclusive forsikring til bilen (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) – 250 kr.

Tillæg – betales direkte til Vindrose Rejser:

  • Sæsontillæg i perioden d. 1. juni - 30. september 2020 - 300 kr. for 2 overnatninger - 400 kr. for 3 overnatninger.

La Taverna Del Patriarca
Restauranten ligger I den gamle kælder i bygningen. Det rustikke interiør giver fornemmelsen af godt landeligt køkken, hvor maden er i fokus. Pejsen skaber en følelse af italiensk hygge. Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle toskanske retter, hvor der er stor fokus på råvarer. 

Billeje
I vælger selv hvilken lufthavn I ønsker at hente bilien. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inclusive forsikring, så der ikke vil være en selvrisiko, hvis skaden skulle ske. Prisen er 250 kroner.

Toscana – tættere kommer du aldrig på autentisk oplevelse
Toscana er en af Italiens mest kendte regioner. Området er beriget med en usædvanlig smuk natur, gode råvarer og er et kulturelt centrum i Italien. Her findes der bølgende landskaber, fantastisk smukke byer og utrolig meget historie. Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano, Pienza, Arezzo og Cortona er bare få af de byer i området, hvor du vil kunne opleve et eventyr du aldrig vil glemme.

Montepulciano, der bl.a. er kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen, Vino Nobile di Montepulciano. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspiration af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio.

Pienza, der utrolig kendt for sine Pecorino oste. Men udover oste, er Pienza en utrolig flot lille by, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Arezzo er en de gamle etrusker byer, der siden blev erobret af Romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalder by, med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, udover det toskanske landskab, til Lago di Trasimeno i Umbrien.

Pisa og Lucca ligger tæt på kysten mod middelhavet og er hver især er kendt for deres arkitektur. Pisa er selvfølgelig kendt for sit skæve tårn ved Domkirken. Lucca blev grundlagt af etruskerne og blev i 180 f.Kr. til en romersk koloni. Byen er kendt sin meget intakte og smukke gamle bygninger og konstruktioner, som den gamle bymur, sit amfiteater og Duomo di San Martino.

Mod centrum af Toscana finder man byerne Firenze, Siena og San Gimignano.
Firenze vil forføre dig med sin atmosfære og arkitektur i form af Basilica di Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio.  Samtidig kan man i museet Galleria degli Uffizi , se nogle af verdens største kunstværker. Samtidig er det værd at nævne at byen betragtes som arnestedet for den italienske Renæssance.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person v. køb til min. 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse
3-retters middag på La Taverna del Patriarca
6-retters middag på michelin-restaurant (vær opmærksom på datoerne)*
Morgenmad alle dage
Billeje i 3 eller 4 dage fra den lufthavn I ønsker.

*Restauranten er åben fredag og lørdag fra november til marts. Onsdag til søndag fra april til oktober.

Tilkøb – betales direkte til Vindrose Rejser:
All inclusive forsikring til bilen (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) – 250 kr.

Tillæg – betales direkte til Vindrose Rejser:
Sæsontillæg i perioden d. 1. juni - 30. september 2020 - 300 kr. for 2 overnatninger - 400 kr. for 3 overnatninger.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst