Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Kraftfuld og elegant powerbank

Med en PowerBank er det slut med, at mobilen løber tør for strøm, når du har allermest brug for den. PowerBanken er lille og kraftfuld, og den kan uden problemer puttes i lommen eller tasken, når du skal på farten. Pris ekskl. fragt.

Lad mobilen op på farten med en smart powerbank. Flere modeller og farver. Fra 79 kr. ekskl. fragt.

Pris 79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
39 solgte

SPOTpris!

Kender du det? Du skal bruge mobilen, men den er løbet tør for strøm, og du er selvfølgelig ikke hjemme og har heller ikke din oplader med dig. Typisk.

En PowerBank kan give dig strøm igen med det samme, uanset hvor i verden du er. Den indeholder genopladelige batterier og er en reservedunk med strøm til alle enheder, der oplades via USB-stik. PowerBanken er lige anvendelig til at oplade smartphones, tablets, kameraer og hvad du ellers har af devices.

PowerBanken er en lille enhed, som kan være i lommen, tasken, bilen eller båden og kan give strøm, hvor der ellers ikke er strøm tilgængeligt.

PowerBanks fra PQI er af høj kvalitet med indbygget intelligent sikkerhedskredsløb og hurtigopladning. 


Vælg mellem: 

  • PowerBank 6000 slim - koksfarvet: SPOTpris 79 kr. 
  • PowerBank 12000 slim - koksfarvet: SPOTpris 149 kr.
  • PowerBank 12000 slim - guld: SPOTpris 149 kr.
  • PowerBank 15000 blank high Gloss - hvid: SPOTpris 149 kr. 
  • PowerBank 15000 blank high Gloss - sort: SPOTpris 149 kr. 

Prisen er eksklusiv fragt på 39 kr. for hele ordren uanset antal - gælder dog ikke Færøerne og Grønland.

Hvis du ønsker en flere PowerBanks, lægger du først den ene variant i kurven. Så finder du dealen forfra for at lægge den anden variant i kurven. Derved kommer der én samlet ordre, og kun én gang fragt.

PowerBanks sendes løbende med PostDanmark til nærmeste posthus eller afhentningssted senest 3 dage efter dit køb. Der garanteres levering inden jul.


Derfor er det godt at have en PowerBank 
I dag er de fleste mennesker afhængige af mobiltelefoner, tablets, computere, kameraer, GPS, transportable højttalere eller musikafspillere. Og mange har stået i situationer, hvor man er løbet tør for strøm, hvor det bare ikke måtte ske. Det slipper du for med en PQI PowerBank.

Modellerne
Alle PQI ProwerBanks har indbygget, intelligent sikkerhedskredsløb (strømbeskyttelse/varmebeskyttelse/spændingsbeskyttelse/kortslutningsbeskyttelse/ydelsesbeskyttelse), overholder UN 38.3 flysikkerhedsgodkendelser og alle viser med 4 LED (25/50/75/100%) den resterende batteritid. Der medfølger USB-Micro USB opladningskabel med til opladning af PowerBanken, som også kan bruges til opladning af enheder, som benytter Micro USB. Til enheder, der benytter andre stik, eks. Lightning Stik (Apple 5/6/7/8 mv.), skal man benytte det kabel, som fulgte med enheden.

Power 6000 Slim - koksfarvet

Kraftfuld, lille og i elegant design med koksfarvet, rubber coated overflade. Med hele 6000 mAh giver den eks. 250% (2,5 gange) opladning af eks. iPhone 6S og med et output på hele 5V/2,1A bliver enheden hurtigt opladet. Den måler kun 13,5x120x51 mm og vejer bare 161 g, hvilket gør den ideel at tage med overalt. Litium Polymer teknologi giver det flade design.

Power 12000 Slim - koks eller guld
Meget kraftfuld og elegant design med lækker, rubber coated overflade. Med hele 12000 mAh giver den eks. 500% (5 gange) opladning af eks. iPhone 6S og med 2 output (samtidig opladning) på hele 5V/ 2,1A og 5V/1,5A bliver enhederne hurtigt opladet. Den måler kun 14,1x135x74 mm og vejer 285 g, hvilket gør den ideel til at medtage overalt, hvor du skal opholde dig i længere tid uden adgang til strøm. Tillige indbygget LED-lygte til brug i mørke. Litium Polymer-teknologi giver det flade design.

Power 15000 Blank High Gloss – hvid eller sort 
Et kraftværk af power med en elegant, blank high gloss-overflade. Med hele 15000 mAh giver den 660% (6,6 gange) opladning af eks. iPhone 6S, hvilket afhængig af brug, kan give op til flere ugers strøm, eller med de 2 output på op til 5V/3,1A (i alt) mulighed for, at oplade både smartphone og tablet samtidig. Den kompakte enhed måler kun 23x119x72 mm og vejer 305 g, hvilket gør den ideel til at tage med overalt, hvor du skal opholde dig i længere tid uden adgang til strøm. Litium Ion battericellerne er fra Samsung.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er eksklusiv fragt på 49 kr. for hele ordren uanset antal - gælder dog ikke Færøerne og Grønland.

PowerBanks sendes løbende med PostDanmark til nærmeste posthus eller afhentningssted senest 3 dage efter dit køb. Der garanteres levering inden jul.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Én unik kode gælder for den valgte PowerBank.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Attack Marketing.

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Ønsker du at sende en vare retur, skal du forinden kontakte Attack Marketing på tlf.: 23239694 eller e-mail support@attackmarketing.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Attack Marketing ApS

Hovedgaden 55 C, 1, 2970 Hørsholm

Sidste chance: 16. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst