Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Formel 1 og oplevelser i Kina

Oplev nogle af Kinas højdepunkter og årets Formel 1 løb i Shanghai på denne spændende rejse. Inkl. direkte fly, 9-nætters rundrejse, tribuneplads på F1-banen, flere udflugter og meget mere. Rejs 10. april 2020. Betal kun depositum nu.

FORMEL 1 OG OPLEVELSER I KINA - hotel, tribuneplads på F1-banen, udflugter, fly, m.m. Rejs 10/4.

Pris 21.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Kina er et stort land, og det er umuligt at nå at se og opleve det hele på én rejse. Vi har derfor udvalgt nogle af de største seværdigheder og tager dig med på en rejse fra kejsertidens Kina over kulturrevolutionen til nutidens kinesiske samfund, der er en fantastisk blanding af ældgamle traditioner og topmoderne forbrugsgoder.

Vi begynder i hovedstaden, Beijing, hvor vi skal gå på den kæmpestore Himmelske Freds Plads og besøge Den Forbudte By, der igennem århundreder var Kejserens hjem, hvor almindelige kinesere var forment adgang. Udenfor byen bugter den imponerende Kinesiske Mur sig rundt i det bakkede landskab. Vi begiver os op på selve muren og vandrer på den, op og ned ad trappetrin og forbi flere vagttårne. En enestående oplevelse!

Hurtigtoget fragter os ind i landet til den tidligere hovedstad, Xian. Her er der fremgravet en hel hær med alt fra bueskytter til generaler udformet i terrakotta og komplet med uniformer, våben og stridsvogne. Alt sammen i naturtro størrelse! For at få det religiøse aspekt med besøger vi også Giant Wild Goose Pagoden og hører mere om kinesernes tro. Det bliver også muligt at cykle en tur på toppen af den gamle, intakte bymur – eller nyde udsigten til fods, hvis ræset skal vente til Shanghai.

Fra Xian flyver vi til Shanghai ved kysten. Det er Kinas mest folkerige by og landets finansielle centrum. Her er både storslåede og elegante bygninger fra kolonitiden og moderne, funklende skyskrabere, grønne parker og brede, eksklusive shoppinggader. Vi bor så centralt, at du kan gå rundt til det hele. Inden det går løs med Formel 1, besøger vi Shanghais gamle bydel med bazaren og en ægte, kinesisk have fyldt med fred og harmoni.

Rejsens sidste dage står i racerløbets tegn. Vi tilbringer to dage på banen, så du kan se både træning og kvalifikation, inden der om søndagen sluttes af med maner med selve løbet.

11 dage med masser af spændende oplevelser i en fremmed kultur – men også med tid til at puste ud ind imellem – alt sammen afsluttet med et forhåbentlig fængslende formel 1 løb som kirsebærret på toppen.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Beijing og Shanghai – København
 • Catering, kaffe/te og underholdning på flyet
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 3 nætter på 4* Penta Hotel i Beijing
 • 2 nætter på 5* Grand Mercure on Renmin Square i Xian
 • 4 nætter på 4* Central Hotel i Shanghai
 • Morgenmad på hotellerne alle dage
 • 3 x frokost undervejs
 • Togbillet fra Beijing til Xian
 • Indenrigsfly fra Xian til Shanghai inkl. bagage
 • Udflugter og entreer i Beijing, Xian og Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til og fra banen lørdag og sønda
 • Entrebillet til banen og plads på tribune H eller K lørdag og søndag
 • Dansk turleder på hele rejsen
 • Velkomstgave.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse:

 • Afrejse den 10. april 2020: SPOTpris: 21.990 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Grand Prix Tours 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Visum til Kina.

Programoversigt

10/4: Fly fra København
11/4: Ankomst til Beijing
12/4: Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
13/4: Den Kinesiske Mur
14/4: Tog til Xian
15/4: Terrakotta-hæren og Giant Wild Goose Pagoden
16/4: Fly til Shanghai
17/4: Shanghai Old Town
18/4: Kvalifikation til Kinas Grand Prix
19/4: Kinas Grand Prix
20/4: Hjemrejse og ankomst i København

Program dag for dag

10/4
Afrejse fra København med aftenfly.

11/4
Ankomst i Beijing kl. 11.50.
Ved ankomst står guiden klar til at tage imod os. Vi køres direkte til hotellet for indkvartering. Trafikken er tæt i Beijing, og der er så mange biler, at der er restriktioner på, hvilke ugedage de må køre. Men frem skal vi nok komme! Og der er masser at se på undervejs.
Resten af dagen kan du se dig omkring i området omkring hotellet.

12/4
Efter en god, varieret morgenmad på hotellet skal vi på den første udflugt.

DEN HIMMELSKE FREDS PLADS OG DEN FORBUDTE BY – INKLUDERET
Forbered dig på at blive overvældet, når du står på verdens største offentlige plads, Tiananmen Square – også kendt som Den Himmelske Freds Plads – der dækker et areal på 440.000 m2. På pladsen findes flere imponerende monumenter som f.eks. Maos mausoleum. Over porten i pladsens nordlige ende hænger det velkendte portræt af den kinesiske republiks fader, Mao Zedong, og gennem porten får du adgang til Den Forbudte By. Denne stod færdig i 1420 og var hjem for 24 kejsere, hvoraf den sidste forlod Beijing i 1924. Hele det kejserlige kompleks siges at have 9.999 værelser, som tilsammen husede 10.000 mennesker inklusive den kejserlige familie og 3.000 eunukker, tjenestefolk og konkubiner. Den Forbudte By er uden tvivl det bedst bevarede eksempel på klassisk kinesisk arkitektur.

Frokosten indtages på en lokal restaurant (drikkevarer er ekskl.) og herefter køres der til Perlemarkedet, hvor der bliver mulighed for at shoppe i et par timer, inden du køres tilbage til hotellet.

Aftenen er til fri disposition.

13/4
Efter en god, varieret morgenmad på hotellet, skal vi besøge et af verdens mest imponerende forsvarsværker.

DEN KINESISKE MUR - INKLUDERET
Vi kører ca. 75 km væk fra hotellet, udenfor Beijing, hvor vi finder Mutianyu-sektionen af den berømte mur. Vi tager stoleliften det sidste stykke op til muren, så der er energi til at vandre på selve muren. Sektionen, vi besøger, er en af de mindre trængte dele af muren, så der er som regel godt med plads på den 2,5 km lange strækning. Muren følger det bakkede landskab, så der er både stigninger og fald, utallige trappetrin og 22 vagttårne på dette fascinerende forsvarsværk i et øde men smukt landskab. Her kan du befinde dig stort set alene på muren – kun med vindens susen som selskab. På tilbageturen kan du vælge at skifte stoleliften ud med ”bobslædebanen”.

En lokal restaurant serverer frokosten (drikkevarer er ekskl.), inden vi begiver os tilbage til Beijing.

Det er din sidste aften i den kinesiske hovedstad. Prøv evt. den klassiske Peking and på en af de lokale restauranter.

14/4
Efter en god, varieret morgenmad på hotellet transporteres du til banegården, hvor vi går ombord på hurtigtoget, som i løbet af ca. 5½ timer fragter os til Xian med ankomst ca. kl. 16.00.

Ved ankomst til Xian modtages vi af en lokal repræsentant, som byder os velkommen. Herefter køres vi til hotellet for indkvartering.
Resten af dagen kan f.eks. bruges på at se nærmere på Xians bymure, der er nogle af de ældste og bedst bevarede i hele Kina og kan dateres tilbage til det 2. århundrede f.Kr. hvor Xian var landets hovedstad. Muren er 14 km lang, og du kan leje en cykel på muren og cykle rundt deroppe – i et roligt tempo, så der er plads til at nyde den fantastiske udsigt.

15/4
Efter en overdådig morgenbuffet på hotellet er vi klar til at besøge områdets to mest berømte seværdigheder.

GIANT WILD GOOSE PAGODEN, JADEFABRIK OG KUNSTMUSEUM– INKLUDERET
Dagen startes med et besøg ved Xians mest berømte bygningsværk: Den imponerende Giant Wild Goose Pagode, der huser flere buddhistiske kunstværker og skrifter. Hør den spændende historie om Buddhismens indtog i Kina, mens der vises rundt i det store kompleks, der dateres tilbage til år 652.

Vi får efterfølgende en rundvisning på en jadefabrik, hvor vi ser de smukke smykker og skulpturer, der laves ud af det eftertragtede materiale. Vi lægger også vejen forbi et lille kunstmuseum, hvor vi prøver kræfter med den svære kunst at skrive kinesiske skrifttegn.

Frokosten serveres på en lokal restaurant (drikkevarer er ekskl.), inden flere oplevelser venter om eftermiddagen.

TERRAKOTTA-HÆREN – INKLUDERET
I 1974 under udgravningen til etableringen af en brønd gjorde en bonde et spektakulært fund. Frem af jorden dukkede en hel hær af terrakotta-krigere – omkring 8.000 figurer i menneskestørrelse – detaljeret udformede som soldater, generaler m.m. inkl. våben og stridsvogne. Et betagende syn og bevis på Qin dynastiets første kejsers magt og storhedsvanvid.

Det er den sidste aften i Xian. Prøv evt. de populære BBQ-restauranter, hvor tjeneren tilbereder dit kød på en grill midt på bordet. Det er både lækkert og billigt, hvis man er nogle stykker til at dele.

16/4
Den overdådige morgenbuffet indtages tidligt på hotellet, inden vi kører i lufthavnen.

Først på eftermiddagen lander vi i Shanghai, hvor vi bydes velkommen af en lokal repræsentant, som følger med os til hotellet for indkvartering.

Vi bor super centralt i Shanghai, så du kan gå en tur på The Bund – den berømte gade langs Huangpu floden. Den har gennem århundreder været symbolet på Shanghai og vidner om det gamle Shanghais pragt og elegance med et utal af storslåede bygninger fra kolonitiden. På den modsatte side af floden finder du det komplet modsatte: Enorme, moderne skyskrabere, der tårner sig op og skaber en futuristisk skyline. Stort set lige udenfor hotellet løber Nanjing Road, der er Kinas mest kendte og eksklusive shoppinggade og er over 5 km lang.

17/4
Efter en god, varieret morgenmad skal vi besøge det gamle Shanghai.

SHANGHAI OLD TOWN – INKLUDERET
Vi besøger Shanghais gamle bydel med bl.a. bazaren og Yuyan haven, der blev grundlagt i 1577 af en kinesisk embedsmand som en gave til hans forældre. Dette er en klassisk kinesisk have – fredfyldt og harmonisk – med templer, stenformationer og vandløb.

Resten af dagen er til fri disposition. Du kan f.eks. tage ud på banen og se træning.

Eller hvad med et besøg i et af Shanghais få buddhistiske templer: Jade Buddha Templet? Det er stadig i brug i dag og er hjem for ca. 70 munke. Hovedattraktionen er den enorme siddende Buddha figur, der er udskåret i hvid jade og udsmykket med juveler. Figuren er over 2 meter høj og siges at veje over 1 ton.

Du kan også vælge at tage en tur med verdens hurtigste elektriske tog, Shanghai Maglev Train, der forbinder Shanghai og lufthavnen. Toget kan accelerere fra 0 til 350 km/t på bare 2 minutter og har en topfart på 431 km/t!

Om aftenen kan vi anbefale en sejltur på Huangpu floden med udsigt til både The Bund på den ene side og skyskraberne på den anden. Et betagende syn, når mørket sænker sig, og alle bygningerne bliver oplyst.

18/4
Vi er nu nået frem til de spændende løbsdage.

Efter en god, varieret morgenmad køres vi til Shanghai International Circuit for at se den sidste træning og løb i andre klasser samt selvfølgelig kvalifikationen. Om formiddagen kan du vælge i stedet at fortsætte til Shanghai Auto Museum, der huser en omfattende samling af flotte, især ældre biler. Indgangsbilletten hertil koster ca. 70 kr. og er ikke inkl. i rejsen.

Sidst på eftermiddagen er der transport tilbage til hotellet.

19/4
Efter en god, varieret morgenmad køres vi igen til Shanghai International Circuit. I dag er dagen for Kinas Grand Prix, som starter kl. 14.00.

Sidst på eftermiddagen er der transport tilbage til hotellet.

Det er den sidste aften i Shanghai og på rejsen. For dem, der har lyst, kan der arrangeres en fælles middag på den kendte, atmosfærefyldte restaurant, Lost Heaven. Denne middag er ikke inkl. i rejsens pris.

20/4
Der serveres en god, varieret morgenmad på hotellet.

Det er hjemrejsedag, så om formiddagen køres vi i lufthavnen, hvor det er tid til at sige farvel til Kina for denne gang. Flyet afgår kl. 13.10, og kl. 18.35 kan du atter sætter foden på dansk jord.

Kinas Grand Prix
Kinas bane, Shanghai International Circuit, blev designet med inspiration i årtusindskiftet. Som en moderne bane med imponerende arkitektur har den gennemført målet om, at Kina skulle være en del af Formel 1-verdenen.

Arkitekterne Peter Wahl og Hermann Tilke sagde selv om banen: ”Den 5,4 km lange bane er formet som den kinesiske karakter ”Shang”, der betyder ”høj” eller ”over”. Andre symboler fra den kinesiske historie har også bidraget til banens design. F.eks. er holdbygningerne arrangeret efter inspiration fra Yuyuan haven i Shanghai. Banen er et eksempel på, at natur og teknologi meget nænsomt er kombineret med et harmonerende resultat.”

Banen gør sig ikke kun bemærket for kraftig acceleration på de lige strækninger, men også for både de hårde opbremsninger i svingene. Dette sætter høje krav til såvel kørere som biler og giver nogle vigtige muligheder for overhaling og stor spænding omkring løbets udfald. Hovedtribunen kan huse 29.000 tilskuere, der på magisk vis kan se næsten 80 procent af banen. Det er en kæmpe fordel for publikum.

Det moderne anlæg er enormt og virker næsten overdimensioneret, men kæmpe-tribunerne giver et godt overblik. Svinget efter start/mål er med en radius tæt på 300 grader det ”længste” i Formel 1, og modige kørere kan overhale ved at lægge sig på yderbanen, der så efter en ”evighed” bliver til inderbanen i det følgende sving.

Inkluderet i prisen er plads på enten tribune H eller K. Du vælger selv ved bestilling hos Grand Prix Tours.

Øvrige tribuner kan tilkøbes ved bestilling hos Grand Prix Tours:

Tribune A Silver 660 kr.
Tribune A Silver+ 770 kr.
Tribune A Gold 1.020 kr.
Tribune A Gold+ 1.320 kr.
Tribune A Platin 2.420 kr.

Transport
I prisen indgår flytransport med SAS - direkte København – Kina t/r

10.04 21.00-11.55+1 København – Beijing
20.04 13.10-18.35 Shanghai – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Endvidere indgår indenrigstog og –fly i Kina:

14.04 Hurtigtog fra Beijing til Xian. Rejsen tager ca 5½ timer.
16.04 Fly fra Xian til Shanghai. Flyvningen tager ca. 2 timer og 15 minutter.

Hoteller
Programmet er med gode, centralt beliggende 4* og 5* hoteller.

PENTA HOTEL – BEIJING – 3 NÆTTER
Dette 4* hotel har en central beliggenhed i erhvervskvarteret i Beijing, lige ved butikscentret New World og masser af restauranter. Hotellet har en afslappet atmosfære, og du kan slappe af i den lille loungebar, der udover at servere drinks og snacks også råder over et poolbord. Værelserne er rummelige med store vinduer og gulvtæppe, fladskærms-tv, værdiboks og eget badeværelse. De er indrettede i neutrale farvenuancer, der giver et roligt udtryk i kontrast til menneskemylderet udenfor.

GRAND MERCURE ON RENMIN SQUARE – XIAN – 2 NÆTTER
Lækkert 5* hotel med en god beliggenhed indenfor de gamle bymure. Hotellet er en del af et hotelkompleks anlagt i fredfyldt område med små haver. Hotellet har egen restaurant og bar sat både inden- og udendørs pool. De elegante værelser har en moderne indretning med asiatiske detaljer og er alle udstyret med minibar, tv og eget badeværelse med badekar. Et luksuriøst byhotel.

CENTRAL HOTEL – SHANGHAI – 4 NÆTTER
Fantastisk dejligt og velfungerende 4* hotel med en superb beliggenhed i Shanghai downtown i gåafstand til paradegaden, The Bund, langs floden samt den elegante shoppinggade, Nanjing Road. Du finder restauranter og butikker lige udenfor døren. Hotellet har egen restaurant samt kaffe- og cocktailbar i lobbyen. De store værelser er komfortabelt indrettede med moderne interiør, fladskærms-tv, værdiboks og eget badeværelse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Grand Prix Tours telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Grand Prix Tours 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Grand Prix Tours på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Beijing og Shanghai – København
 • Catering, kaffe/te og underholdning på flyet
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 3 nætter på 4* Penta Hotel i Beijing
 • 2 nætter på 5* Grand Mercure on Renmin Square i Xian
 • 4 nætter på 4* Central Hotel i Shanghai
 • Morgenmad på hotellerne alle dage
 • 3 x frokost undervejs
 • Togbillet fra Beijing til Xian
 • Indenrigsfly fra Xian til Shanghai inkl. bagage
 • Udflugter og entreer i Beijing, Xian og Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til og fra banen lørdag og sønda
 • Entrebillet til banen og plads på tribune H eller K lørdag og søndag
 • Dansk turleder på hele rejsen
 • Velkomstgave.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Visum til Kina.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til turlederen, guiden, flyselskabet, hotellet eller Grand Prix Tours i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Rejsedokumenter, visum og forsikringer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

For danske statsborgere kræves der visum til Kina. Dette skal søges på ambassaden eller via særlige visumformidlere inden afrejsen og tager typisk 7-14 dage.

Er I min. 2 personer, der rejser sammen, kan der (pr. oktober 2019) søges gruppevisum, som ikke kræver afgivelse af fingeraftryk eller indsendelse af originalt pas.

Invitation til brug ved visumansøgning kan rekvireres gennem Grand Prix Tours.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Grand Prix Tours. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Grand Prix Tours 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Grand Prix Tours. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for ændring af hotel og flytider.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Grand Prix Tours ApS

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 11. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst