Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Byvandring med Hanne Fabricius

Skynd dig!

Kun 17 tilbage

Tag med på en eller to spændende byvandringer med forfatter Hanne Fabricius, der fortæller farverigt og levende om Istedgades historier fra 1858 og frem til i dag. Hun er bl.a. forfatteren bag den velomtalte bog: Istedgade. Porten til Vesterbro.

KØBENHAVN - Populær byvandring i Istedgade med forfatter Hanne Fabricius. Vælg mellem to ture.

Pris 100

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
478 solgte

Værdi200

Rabat50

Spar100

Gå med på en eller to spændende byvandringer i Istedgade med forfatter Hanne Fabricius, der har skrevet bogen om Istedgades historie. Hun fortæller farverigt og levende om Istedgades historier fra 1858 og frem til i dag. Hanne Fabricius har desuden skrevet den meget roste og velomtalte bog: Istedgade. Porten til Vesterbro.

Vælg mellem to forskellige byvandringer eller snup dem begge to: Istedgade overgi'r sig aldrig og Pest, papegøjer og lopper i Istedgade.

De to byvandringer er uafhængige af hinanden, og indledes derfor begge med en kort introduktion til Vesterbros historie. Ønsker I et sammenhængende forløb, skal I starte med Istedgade overgi'r sig aldrig og herefter gå videre på Pest, papegøjer og lopper i Istedgade.Vælg frit mellem flere datoer i januar, februar, marts og april 2020

Bemærk forskellige mødesteder

Istedgade overgi'r sig aldrig:

 • Fredag den 17.01 kl. 17.00-18.30 (udsolgt)
 • Fredag den 07.02 kl. 17.00-18.30 (udsolgt)
 • Fredag den 06.03 kl. 17.00-18.30 (udsolgt)
 • Onsdag den 11.03 kl. 17.00-18.30
 • Torsdag den 26.03 kl. 17-18:30 (udsolgt)
 • Torsdag den 02.04 kl. 17-18:30

Pest, papegøjer og Lopper i Istedgade:

 • Fredag den 24.01 kl. 17.00-18.30 (udsolgt)
 • Fredag den 14.02 kl. 17.00-18.30 (udsolgt)
 • Fredag den 13.03 kl. 17.00-18.30 (udsolgt)
 • Fredag den 27.03 kl. 17-18:30
 • Fredag den 03.04 kl. 17-18:30

SPOTpris: 100 kr. Normalpris: 200 kr. Spar 50%

I 2013 udkom første oplag af Hanne Fabricius' bog ”Istedgade. Porten til Vesterbro.” Den blev hurtigt udsolgt og andet oplag kom i 2014 i en revideret udgave.

Bogen kan købes i boghandlen, men den kan også bestilles direkte hos Hanne  Fabricius for 250 kr.

Send en mail til Hanne på hanne@tyra.dk og skriv, hvornår I deltager på byvandringen. Så medbringer Hanne bogen til jer. Istedgade overgi'r sig aldrig
Vi mødes i Reventlowsgade ved trappen ved Hovedbanegårdens Metro, hvor vi nærmest står og sopper i den gamle strandlinje, mens vi kan høre Københavns første lokomotiv, Odinekspressen fra 1847, tøffe forbi på sin tur til Roskilde.

Mens vi bevæger os op gennem Istedgade, får I de lystige historier om artisthotellerne, som lå i Istedgade og i sidegaderne. Her boede de farverige artister, når de på deres turnéer optrådte i Vesterbros berømte og berygtede forlystelsesliv.

Turen går hen til hjørnet af Abel Cathrines Gade, som ligger oven på slagternes og garvernes affaldsrende med det blomstrende navn Den stinkende Rosenå. Åen er dog oprindelig en rest af voldgraven fra Christian den 4.s befæstning på Vesterbro. 

Undervejs skal I høre om stegekælderen med delikatesser som æbleskiver og yverfrikadeller og om Folkestrejken i 1944, hvorfra udtrykket Istedgade overgi'r sig aldrig stammer.

Byvandringen slutter på hjørnet af Istedgade og Eskildsgade, som tidligere var bordelgade under navnet Knudsgade. Her huserede bydelens lette damer og alfonser, indtil de i 1906 flyttede om i Istedgade, og fra da af blev her.

Mødested til Istedgade overgi'r sig aldrig: Reventlowsgade ved trappen ved siden af metroen på Hovedbanen.

Vi finder herefter et sted ved Metroen, hvor der er plads til at stå. Hvis I bliver forsinket og ikke kan finde os, må I finde os på næste stop, som er i Istedgade.Pest, papegøjer og lopper i Istedgade
Vi mødes på hjørnet af Istedgade og den palæagtige Skydebanegade med de sjove stikgader. Herfra er der  udsigt til den høje, fupmiddelalderlige borgmur fra 1887, som afgrænser den gamle skydebane fra Istedgades trafik og virvar.

Byvandringen går rundt om Skydebanegade og tilbage gennem porten til Skydebanehaven, der er en af Vesterbros små oaser. Her får I bl.a. historien om de fornemme kongelige skydebrødre, der var ophavsmænd til udtrykket: at have skudt papegøjen, og som prøvede at stoppe Istedgades forløb med store plankeværker.

Vi fortsætte videre ud i Matthæusgade, hvor I skal høre om en af Vesterbros barske banditter. Så runder vi Dannebrogsgade tilbage til Istedgade, hvor Istedgades gamle biograf Loppen lå. Her fortæller Hanne om dansesalonen Tunesia Bar og om det hedengangne værtshus Café Jernstangen, hvor revyskuespillerinden Liva Weel voksede op på anden sal.

Længere henne ad Istedgade får I den ulækre historie om nytårsløjerne i år 1900, der efterlod Vesterbro med en slem stank af noget unævneligt sort og klistret. (Der kommer en advarsel til de sarte, inden historien fortælles.)

Byvandringen slutter ved Valdemarsgade, hvor I skal høre om opfinderen Ellehammer, der i ca. 20 år lavede flyvemaskiner i sit værksted i en baggård til Istedgade.

Mødested til Pest, papegøjer og lopper Istedgade: Hjørnet af Istedgade og Skydebanegade.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Vælg den ønskede dato i betalingsdelen. 

Du køber blot dit SPOTdeal-værdibevis til den ønskede dato.

Du møder op på hjørnet af Istedgade og Skydebanegade, hvis du har valgt Pest, papegøjer og lopper Istedgade.  

Du møder op på Reventlowsgade ved trappen ved siden af metroen på Hovedbanen, hvis du har valgt Istedgade overgi'r sig aldrig. 

Bemærk I skal KUN vælge en dato pr. deltagerbevis. Ved køb af flere beviser skal du sørge for, at du har købt til samme dato. 

Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Én unik kode gælder for 1 person til 1 x byvandring. 

Mødested til Istedgade overgi'r sig aldrig: Reventlowsgade ved trappen ved siden af metroen på Hovedbanen.

Mødested til Pest, papegøjer og lopper Istedgade: Hjørnet af Istedgade og Skydebanegade.

Vælg den ønskede dato i betalingsdelen.

Bemærk I skal KUN vælge en dato pr. deltagerbevis.

Ved køb af flere beviser skal du sørge for, at du har købt til samme dato.

Se også mødesteder under beskrivelse af byvandringen eller på Hanne Fabriciushjemmeside: www.tyra.dk

Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.

Værdibeviset gælder til en byvandring med Hanne Fabricius på den nævnte dato.

Værdibeviset gælder for 1 person.

Byvandringen tager 1,5 time.

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før byvandringen. Udebliver du, eller kommer du for sent til byvandringen, anses værdibeviset som indløst.

Ved afbud refunderes billetterne ikke, men de kan eventuelt byttes til en anden dato indenfor samme deal. Dog KUN hvis der er ledige pladser. Ellers anses beviset for indløst.

Beviserne kan KUN byttes til andre datoer inden for samme deal og ikke til andre deals.

Værdibeviset kan kun indløses til den købte dato, hvis ikke andet aftales med Hanne Fabricius på hanne@tyra.dk

Der er kun et vist antal pladser til rådighed pr. dato, derfor kan beviserne kun byttes til andre datoer, hvis der IKKE er udsolgt. Tjek for ledige pladser på Hanne Fabricius' hjemmeside: www.tyra.dk

Hver dato kræver et min. antal deltagere på 30 personer for at denne gennemføres. Der vil være mulighed for at flytte til en af de andre datoer, hvis den valgte dato ikke har nok deltagere. Dette aftales direkte med Hanne Fabricius på hanne@tyra.dk

Hvis en byvandring pga. manglende deltagere ikke bliver til noget, bliver I selvfølgelig kontaktet i tide.

Der er plads til max 45 personer på hver dato.

Turen bliver ikke aflyst pga. regn, sne eller blæst. Klæd jer godt på og tag en paraply under armen. Byvandringerne aflyses KUN i tilfælde af orkan, tsunami eller fjendtlig invasion fra rummet.

Tjek altid for eventuelle ændringer på www.tyra.dk under dealbyvandringer.
Cykler, løbehjul, skateboards, heste, mikrofoner o.a. optageudstyr etc. kan IKKEmedbringes på byvandringen.

Under byvandringen besvarer jeg hverken mails eller tager min telefon i tilfælde af, at I bliver forsinkede og ikke kan finde mødestedet.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hanne Fabricius. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Hanne Fabricius

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst