Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

3-retters brasseriemenu inkl. vin

Nyd en aften på en af byens bedste og hyggeligste brasserier, når populære Brasserie Belli i Frederiksgade slår dørene op til en smagfuld 3-retters menu inkl. vinmenu. Giv en dejlig madoplevelse til en, du holder af, og del glæden ved et godt måltid.

AARHUS - 3 smagfulde retter og perfekt afstemt vinmenu hos anmelderroste Brasserie Belli.

Pris 333

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
247 solgte

Værdi540

Rabat38

Spar207

Har du lyst til at spise på en restaurant, hvor målet er, at gæsterne går glade derfra med smagsoplevelser, de sent vil glemme? Så er Brasserie Belli stedet for dig. Restauranten er ejet af Trine Belli, som ved alt om, hvordan man tilbereder lækre retter og yder god service, så her går du aldrig galt i byen.

Brasseriet har tidligere fået udmærkelsen The Michelin Plate i Michelinguiden, som tildeles restauranter, hvor michelininspektørerne har haft en god spise- og vinoplevelse.


Du får:

  • En velsmagende 3-retters menu af dagens friske råvarer
  • Nøje udvalgt vinmenu afstemt efter maden

Værdibeviset kan indløses fra d. 02. januar 2020 til og med den 04. maj 2020 i tidsrummet mandag til torsdag kl. 16-23 samt fredag og lørdag kl. 16.30-19.30 og 19.45-23.


En familie med traditioner 
Brasserie Belli er drevet af familien Belli, der har rødder tilbage i det gamle Cirkus Belli, der startede tilbage i 1920’erne. Cirkus Belli var i mange år det største og et af de mest berømte cirkusser i Danmark.

Køkkenet er inspireret af både det italienske, spanske, danske og franske, og menukortet har masser af fristelser for alle smagløg. Hos Brasserie Belli er traditioner, hyggelig atmosfære, personlig betjening og god mad i højsædet.

Gode anmeldelserne fra kunderne
Brasserie Belli har en bred og loyal skare af gæster, der kommer igen og igen for at smage deres lækre menuer og få en bid af den gode stemning. Se bare her:

"100 % i orden! Super lækker mad i hyggelige og intime omgivelser på Brasserie Belli."
- Anmeldt på Trustpilot i 2019.

"Virkeligt lækkert. Kan klart anbefale Brasserie Belli! Lækkert mad og ekstremt god service."
- Anmeldt på Trustpilot i 2018.

"Har boet i Aarhus i 9 år og altid gået forbi og tænkt “det ser dejlig hyggeligt ud”. Langt om længe fik vi så spist derinde og vi var begge enige om, at det var helt formidabelt."
- Anmeldt på Trustpilot i 2019.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord online på http://www.belli.dk/reserver-bord1. Bordreservation skal ske senest dagen før. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én Brasserie menu samt én vinmenu hos Brasserie Belli i Aarhus.

Værdibeviset kan indløses fra d. 02. januar 2020 til og med den 04. maj 2020 i tidsrummet mandag til torsdag kl. 16-23 samt fredag og lørdag kl. 16.30-19.30 og 19.45-23.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Brasserie Belli.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Brasserie Belli

Frederiksgade 54, 8000 Aarhus C


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst