Luksuriøse wellnessbehandlinger

Udsolgt

Glæd dig selv eller en, du holder af, med en julegave, der skaber overskud og glæde. BODY CARE tilbyder afslappende ansigtsbehandling og luksuriøs fodbehandling i skønne omgivelser, og med dagens deal får du det hele til den halve pris.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hos BODY CARE er skønhed, velvære og rene, naturlige produkter i højsædet. Deres dygtige kosmetologer er lægeeksaminerede og tilbyder et væld af lækre og luksuriøse behandlinger med produkter fra Medex, der er førende inden for behandling af eksempelvis acne og anti-age.

Her får du en oplevelse af at være i centrum på en skøn og afslappende måde, hvor dine behov tilgodeses og bruges som udgangspunkt for hver enkelt behandling uanset om du vælger den afslappende ansigtsbehandling eller den blødgørende fodbehandling.


Vælg mellem:

  • Relax ansigtsbehandling.
    SPOTpris 212 kr. Normalpris 425 kr. Spar 49%

  • Luksus fodbehandling med paraffin
    SPOTpris 250 kr. Normalpris 495 kr. Spar 50%

Værdibeviset kan indløses til og med d. 31. januar 2020.


Sådan foregår Relax ansigtsbehandling
Behandlingen starter med en hudanalyse for at afdække dine behov. Herefter følger afrensning og dybderens, peeling og ansigtsmassage. Du får lagt en ansigtsmaske, der passer til din hudtype, og der afsluttes med cremepleje og individuel vejledning i optimal ansigtspleje fremadrettet.

En afslappende behandling til en, som virkelig trænger til afstressning og forkælelse.

Sådan foregår Luksus fodbehandling med paraffin 
Behandlingen starter med et varmt og blødgørende fodbad. Herefter rettes neglene til, og der slibes og renses op. Fødderne behandles for ligtorne, hård hud og hælrevner. Undervejs vurderes fødderne individuelt, og der tages hensyn til den enkeltes hud. Efter behandlingen smøres fødderne ind i creme med en let fodmassage. Derudover forkæles dine fødder med en nærende og fugtgivende maske, som garanterer dig en babyblød hud. 

Du booker tid online på http://www.bodycareaarhus.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Ved online booking skal du vælge den behandling, der hedder enten SPOT Relax eller SPOT Fusser.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 10.00 - 18.00.
Fredag kl. 10.00 - 15.00.
Lørdag kl. 10.00 - 14.00.
Søndag lukket.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder til den valgte behandling.

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. januar 2020.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til BODY CARE.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

BODY CARE

Skanderborgvej 16, 8000 Aarhus C
Tlf.: 30 42 33 44 | CVR: 36561343 | info@bodycareaarhus.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Luksuriøs wellness