Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Bridgewalking - En unik julegaveidé

Giv en julegave, der byder på smukke udsigter, spændende fortællinger og masser af adrenalin. Med 2 timers guidet tur hen over Den Gamle Lillebæltsbro kan I glæde jer til at dele en unik oplevelse, der kun fås lignende tre andre steder i verden.

MIDDELFART - Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Pris 245

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
240 solgte

SPOTpris!

Midt i Danmark venter en helt særlig oplevelse. Her kan du nemlig komme op og gå i toppen af Den Gamle Lillebæltsbro hele 60 meter over havets overflade.

Gå henover de smalle, gamle jerndragere. Mærk lyntoget komme susende direkte under dig. Og hold tungen lige i munden, når du kaster blikket ud over det smukke hav.

Glæd dig til en fuldstændig unik oplevelse, som du med garanti sent vil glemme, når du bevæger dig højt oppe i brokonstruktionen på Den Gamle Lillebæltsbro.


Du får:

  • Bridgewalking med guide - varighed ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning.

Deltagere skal:
Rette sig efter guidens instruktioner.
Anvende det udstyr, guiden anviser.
Være min. 140 cm høj.
Ikke være gangbesværet.
Være i nogenlunde god form (turen er ca. 2,5 km lang, og der er en del trapper).
Ikke have højdeskræk.
Ikke have indtaget alkohol. Promillen skal være 0,00.
Ikke have indtaget rusmidler.
Ikke være gravid over 23. uge.
Have fastsiddende fodtøj på.

Deltagere må ikke medbringe genstande på broen (mobil, kamera etc. – desværre heller ikke astmamedicin, druesukker eller lign. )


Sådan foregår turen

Book din billet her, og hav den med når du ankommer. Ved ankomst fortsætter du forbi Velkomstcentret og videre op ad stien til en sort bygning, der ligner en bue. Her bliver du modtaget af din guide.

Du får udleveret en heldragt, som du skal have på uden på dit eget tøj. Vi anbefaler, at du har behageligt tøj på, der passer til årstiden. Tag fornuftigt fodtøj på, der sidder fast på foden – gerne med gummisål.

Efter sikkerhedsinstruktion går I sammen til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem, og så går det ellers opad. Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.

Du skal være i nogenlunde god, fysisk form, da det er en gåtur på ca. 2,5 kilometer, og der er en del trappetrin undervejs op til selve brokonstruktionen.

Der er plads til 20 deltagere pr. tur.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer din tur online på: https://www.bridgewalking.dk

Indtast den unikke kode fra værdibeviset under feltet "gavekort/rabatkoder" ved booking. Har du flere billetter, skal du gentage processen og indløse dem én ad gangen. 

Værdibeviset kan benyttes fra den 2. januar til og med d. 30. april 2020.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bridgewalking på https://www.bridgewalking.dk

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på  spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bridgewalking

Galsklintvej 4

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst