Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I VIETNAM MED DANSK REJSELEDER

Oplev Østens mystik i Vietnam med en 12-dages rundrejse, der tager dig med fra nord til syd, til spektakulære seværdigheder, overvældende natur og en overnatning i båd i Halong-bugten. På hele rejsen ledsages I af Over Alle Bjerges erfarne rejseleder.

RUNDREJSE I VIETNAM - 12 dage med dansk rejseleder. Afrejse fra BLL og CPH i feb. eller marts 2020.

Pris 14.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Over Alle Bjerge står bag denne populære rejse Vietnam rundt. Oplev de mest spektakulære steder, når rejsen går landet igennem fra Nord til Syd inklusiv en overnatning på båd i Halong bugten. Vietnam er essensen af Asien med smilende mennesker, flot varieret natur og de orientalske træk som bl.a. pagoder, templer og kejserpaladser. Hele programmet kan læses nedenfor.

Over Alle Bjerge får lutter 5-stjernede anmeldelser for deres rundrejser - Vietnam er ingen undtagelse. Læs blot denne anmeldelse fra marts 2019.

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Vietnam med "over alle Bjerge". Det var vores første tur til Østen. Turen levede fuld ud op til forventningerne og mere til - ikke mindst pga vores guide Betina Faurschou Jensen som med sit dejlige væsen bidrog med sin store viden og indsigt i den vietnamesiske kultur. Vi føler virkelig, at vi har fået hele pakken :) Alt klappede og var tilrettelagt til mindste detalje. Stor ros herfra - Vi vil klart anbefale Over alle Bjerge som rejsearrangør.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup og Billund med Turkish Airlines.
 • 2 måltider ombord.
 • 12 dages program med spændende program og masser af udflugter.
 • Alle entréer på nævnte udflugter.
 • Overnatning på båd i Halongbugten.
 • Morgenmad alle dage.
 • Brunch på båden (dag 5).
 • 3 frokoster (på udflugterne).
 • Aftensmad på båden (dag 4).
 • Dansk rejseleder Betina Faurschou Jensen.
 • Vietnamesisk lokalguide.
 • Overnatninger på gode mellemklassehoteller.

Afrejse fra København eller Billund:

Den 09. - 20. februar 2020
Dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 16.995 kr. pr. person.

Den 11. - 22. marts 2020
Dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 16.995 kr. pr. person.

Alle afgange garanteres gennemført.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider.
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne - Ca. 250 kr.

Flytider fra København d. 9. februar 2020 (med Turkish Airlines)
Afgang fra København d. 9. februar kl. 18.00 - Ankomst Istanbul d. 9. februar kl. 23.15
Afgang fra Istanbul d. 10. februar kl. 02.20 - Ankomst Hanoi d. 10. februar kl. 16.10

Afgang fra Ho Chi Minh d. 19. februar kl. 21.40 - Ankomst Istanbul d. 20. februar kl. 05.40
Afgang fra Istanbul d. 20. februar kl. 09.30 - Ankomst København d. 20. februar kl. 10.55

Flytider fra København d. 11. marts 2020 (med Turkish Airlines)
Afgang fra København d. 11. marts kl. 18.00 - Ankomst Istanbul d. 11. marts kl. 23.15
Afgang fra Istanbul d. 12. marts kl. 02.20 - Ankomst Hanoi d. 12. marts kl. 16.10

Afgang fra Ho Chi Minh d. 21. marts kl. 21.40 - Ankomst Istanbul d. 22. marts kl. 05.40
Afgang fra Istanbul d. 22. marts kl. 09.30 - Ankomst København d. 22. marts kl. 10.55

Flytider fra Billund d. 9. februar 2020 (med Turkish Airlines)
Afgang fra Billund d. 9. februar kl. 10.35 - Ankomst Istanbul d. 9. februar kl. 15.55
Afgang fra Istanbul d. 10. februar kl. 02.20 - Ankomst Hanoi d. 10. februar kl. 16.10

Afgang fra Ho Chi Minh d. 19. februar kl. 21.40 - Ankomst Istanbul d. 20. februar kl. 05.40
Afgang fra fra Istanbul d. 20. februar kl. 08.05 - Ankomst Billund d. 20. februar kl. 09.40

Flytider fra Billund d. 11. marts 2020 (med Turkish Airlines)
Afgang fra Billund d. 11. marts kl. 17.35 - Ankomst Istanbul d. 11. marts kl. 23.10
Afgang fra Istanbul d. 12. marts kl. 02.20 - Ankomst Hanoi d. 12. marts kl. 16.10

Afgang fra Ho Chi Minh d. 21. marts kl. 21.40 - Ankomst Istanbul d. 22. marts kl. 05.40
Afgang fra fra Istanbul d. 22. marts kl. 08.05 - Ankomst Billund d. 22. marts kl. 09.40.


Rejseleder Betina Faurschou Jensen
Efter sin uddannelse startede Betina i militæret og var blandt de Gardehusarer, der red eskorte til Dronning Ingrids begravelse. I 2003 drog hun ud i verden som rejseleder og fandt sin rette hylde hvilket gjorde, at hun tilbragte de følgende 10 år med bopæl i Asien. Specielt Vietnam har hendes kærlighed, da landets enorme historie og mangfoldighed har bidt sig fast under de mange rundrejser Betina har taget igennem landet de sidste 15 år. I 2013 vendte Betina tilbage til Danmark, men hun har heldigvis stadig rig mulighed for at komme tilbage til Asien som rejseleder.
 
Rejsens program

Dag 1. Danmark til Vietnam
Vi flyver fra København og Billund først på aftenen. Vi rejser med Turkish Airlines, der ligesom SAS er en del af Star Alliance (så der er mulighed for at optjene point, hvis man har et SAS Bonuskort) Vi deler flyrejsen op i to dele og mellemlander i Istandbul, hvor man kan strække benene, få lidt at spise og gøre et par gode handler i taxfree.

Dag 2. Ankomst til Hanoi
Vi ankommer til Hanoi om eftermiddagen og kører direkte til hotellet. Byen har knap 8 millioner indbyggere og har været landets hovedstad siden 1976 og var tilmed hovedstad i Fransk Indokina i en periode. Den ligger flot på den højre bred af den Røde flod. Byen huser et hav af museer fra frihedskrigene 1940-1976 samt en stor del arkitektur fra kolonitiden.

Dag 3. Rundt i Hanoi
Vi starter en fuld dags sightseeing af Hanoi fra morgenstunden og lægger ud med Ho Chi Minhs mausoleum. Landsfaderens sidste hvilested har arkitektoniske træk fra Lenins mausoleum i Moskva. Om eftermiddagen skal i se Litteraturtemplet Van Mieu. Det står på stedet, hvor Vietnams første universitet blev oprettet i 1070. Med sine altre, gårdhaver og svungne tage er Van Mieu et strålende eksempel på traditionel Vietnamesisk arkitektur. Herefter skal I stifte bekendtskab det gamle Hanoi, når vi kører en tur i rickshaw. Sidst på turen skal i overvære det meget traditionelle vanddukketeater. 

Dag 4. Halongbugten - bådcruise
I kører fra morgenstunden mod Halongbugten, hvor vi ankommer midt på dagen. I skal ud på et 2 dages minicruise og se det berømte landskab ved bugten, der er en af Vietnams største attraktioner. Der er knap 2000 små øer og kalkstensformationer og dette syn er spektakulært, lige meget hvilket vejr man oplever det i. Det unikke marine landskab er ofte på forsiden af brochure om Vietnam og stedet kom på UNESCOS liste i 1984. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad på båden. Om aftenen er der mulighed for at fiske fra vores båd, som vi overnatter på.

Dag 5. Halongbugten og Danang
Vi oplever det flotte syn af solen, der står op over Halongbugten. I løbet af formiddagen spiser vi brunch på båden, inden vi kommer går i land. Nu går turen mod lufthavnen i Hanoi og ruten fra Halong bugten bringer os den flotte tur gennem ”Red River Delta”. Her kan man se det typiske landskab med risterrasser langs vejen. Vi vil gøre et stop i en traditionel landsby, hvor tiden nærmest har stået stille. Her vil vi møde det traditionelle Vietnam, når vi går på de små snoede gader og ser på de små værksteder der laver krukker og anden keramik. Her er færdighederne gået i arv fra generation til generation, så man sikrer den håndværksmæssige tradition. Om aftenen flyver vi til Danang.

Dag 6. Hoian
Efter en dejlig morgenmad tager vi ud og oplever den gamle smukke by Hoian. Byen er anerkendt af UNESCO for dens meget velbevarede gamle gader og huse. Vi vil tage en let cykeltur ud for at se sceneriet på landet omkring den gamle by. Her skal vi bl.a. se en landsby, som er kendt for aromatiske urter. Vi kan observere landmændene i deres daglige arbejde med at plante og plukke grøntsager. Ved frokost skal vi smage på en lokal specialitet: ”Tam Huu” som er små stegte grillspyd med svinekød og rejer men også andre af områdets lækre specialiteter. Vi tager tilbage om eftermiddagen, hvor man har frihed til at gå rundt i de gamle gader eller slappe af ved stranden.

Dag 7. Hoian og Hue
Vi sætter kursen mod Hue via det smukke ”Hai Van” bjergpas, hvor vi gør et stop for at nye det smukke panorama af kystlinjen langs det centrale Vietnam. Hue var den gamle kejserlige hovedstad og er et must på en tur til Vietnam. Her ses tydelig den magt og vælde, der kendetegnede det kejserlige Vietnam med pagoder, grave og monumenter. Det mest imponerende er Citadellet. Vietnam skelede i perioden meget til Kina og Kejseren ønskede at skabe sin egen udgave af den Forbudte by i Kina. Vi tager også en gåtur ved ”Dong ba”-markedet, som ligger langs floden.

Dag 8. Hue og Ho Chi Minh City
Vi vil besøge ”Thien Mu Pagoden” fra morgenstunden. Det betyder Himmelske dame og denne pagode, der er den højeste i Vietnam, er bygget helt tilbage i 1601. Herefter fortsætter vi dagens oplevelser med Kejser Minh Mangs grav der er yderst charmerende område. Her kan vi beundre den helt specielle arkitektur med 40 bygninger arrangeret på en 700 meter lang akse omgivet af bakker, søer og duftende fyrretræer. Om aftenen tager vi flyet videre til Ho Chi Minh City.
    
Dag 9. Ho Chi Minh City (Saigon)
Om formiddagen skal vi ud og se på de gamle bygninger fra Kolonitiden under Fransk Indokina. Det bringer os til posthuset, Cha Tam kirken og Dong Khoi gaden, som er en bred boulevard med luksuøse butikker og hoteller. På denne tur skal vi også se museet for Vietnamkrigen, som er en stærk påmindelse om krigens ødelæggelser og følger. Vi kan se det militære isenkram, som amerikanerne efterlod herunder våben, kampvogne og de store karakteristiske Chinook helikoptere. Vi runder turen af med et besøg på ”Ben Thanh markedet”, hvor man helt sikkert kan gøre en go handel. Husk at handle om prisen, når der købes tøj, sko eller andre souvenirer.

Eftermiddagen er til fri disposition, eller man kan deltage i en ekstra udflugt til Cu Chi tunnelerne. Det er egentlig udgravet under krigen mod Fransk Indokina af Viet Minh(frihedsbevægelsen), men udvidet under Vietnamkrigen. På sit højeste var de 200 kilometer lange, 3-4 meter dybe og meget veludrustet med bl.a. mødelokaler, sovesale, køkkener og små hospitaler. Man kan selv komme ned i tunnelerne, men det er bestemt ikke anbefalet for folk med klaustrofobi.

Dag 10. Ho Chi Minh og Mekongdeltaet.
Efter morgenmaden tager vi ud til Mekong deltaget nærmere bestemt ”Ben Tre” også kendt som ”Det grønne Venedig”. Vi besøger en murstensfabrik med gamle traditioner og stiger herefter ombord på en båd for at cruise langs Chet Say floden, en af Mekong flodens mange bifloder. Vi gør en række interessante stop med båden ved forskellige traditionelle værksteder langs floden. Endelig vil båden stoppe i en lille landsby, hvor vi har mulighed for at køre rundt og se byen i en ”Xe Loi” en slags motoriseret rickshaw. På denne tur vil man se traditionelt landbrug, rismarker og grøntsagsdyrkning og til sidst stoppe ved en lokal restaurant, hvor vi kan smage de lokale specialiteter herunder ”Elefantøre fisken” og ferskvandsrejer. Om eftermiddagen er vi tilbage på vores Sampan, hvor vi slapper af og nyder sejlturen ad de små kanaler. 

Dag 11. Ho Chi Minh City.
Dagen er til fri disposition til afslapning eller flere oplevelser. Man kan besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare en gåtur hvor man iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur fra traditionelle pagoder og templer, til Fransk Kolonistil. Først på aftenen kører vi mod lufthavnen.

Dag 12. Vietnam til Danmark.
12 dages eventyr er ved at være til ende, og vi har fået oplevelser for livet. Vi flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.


Hotelliste februar:
Ha Noi - Hoa Binh Hotel ***
Ha Long - Golden cruise ***
Hoi An - Atlas Hotel Hoian ***
Hue - Imperial Hotel ****
Ho Chi Minh - Le Duy Grand ***

Der tages forbehold for ændringer af hoteller til samme standard.

Hotelliste marts:
Ha Noi - Hoa Binh Hotel ***
Ha Long - Golden cruise ***
Hoi An -  Ancient house village ****
Hue -  EMM Hotel Hue ***
Ho Chi Minh - Vien Dong ***


Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og Facebook

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk 

I forbindelse med bestilling bedes du sende et scan eller godt billede af passets billedside.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra Kastrup og Billund med Turkish Airlines.
2 måltider ombord.
12 dages program med spændende program og masser af udflugter.
Alle entréer på nævnte udflugter.
Overnatning på båd i Halongbugten.
Morgenmad alle dage.
Brunch på båden (dag 5).
3 frokoster (på udflugterne).
Aftensmad på båden (dag 4).
Dansk rejseleder Betina Faurschou Jensen.
Vietnamesisk lokalguide.
Overnatninger på gode mellemklassehoteller.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider.
Drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge - Beregn ca. 250 kr.
Udflugt til Cu Chi tunnelerne - Ca. 250 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 31. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst