Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Smagekasse med 12 fl. vin fra Løgismose

Løgismose har sammensat en flot smagekasse med kvalitetsvine. Glæd dig til bl.a. en karakterfuld ripasso, anmelderrost syrah og farverig malbec fra Frankrig. Du får 2 flasker af hver vin - i alt 12 flasker.

Smagekasse fra Løgismose med bl.a. ripasso, anmelderrost syrah og malbec. Du får 12 fl. inkl. fragt.

Pris 1.249

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
30 solgte

Værdi2.018

Rabat38

Spar769

Fyld vinreolen op med kvalitetsvine fra Løgismose til SPOTpris! Smagekassen her byder på 12 flasker vin, der er nøje udvalgt af Løgismose. Vinene kommer fra hele verden og er i øvrigt også rigtig gode til sæsonens mange julemiddage.

Du kan bl.a. se frem til den anmelderroste Sonoma Coast Syrah 2016, der har fået hele 93 point i Wine & Spirits Magazine. Du får også en rigtig bestseller med i kassen. Den tyske Riesling Trocken Økologisk 2018 er nemlig en af Løgismose mest solgte hvidvine.

Er du til malbec-druen, skal du prøve den franske Cahors Gouleyant Malbec 2017, som har fået Wine Spectators "BEST VALUES".

Glæd dig også til en kraftfuld og karakterfuld ripasso, cabernet sauvignon fra Chile og en aromatisk Sauvignon Blanc Marlborough Ridge 2017.


Smagekassen indeholder

 • 2 fl. Valpolicella Ripasso 2017, Maso Maroni, Italien
 • 2 fl. Sonoma Coast Syrah 2016, Anthill Farms, USA
 • 2 fl. Cabernet Sauvignon La Higuera 2017, Pérez Cruz, Chile
 • 2 fl. Cahors Gouleyant Malbec 2017, Georges Vigouroux, Frankrig
 • 2 fl. Sauvignon Blanc Marlborough Ridge 2017, Giesen Wines, New Zealand
 • 2 fl. Riesling Trocken Økologisk 2018, Weingut Wittmann, Tyskland

SPOTpris 1.249 kr. Normalpris 2.018 kr. Spar 38 %

Løgismose leverer vinen til den angivne adresse indenfor 3 hverdage.

Prisen er inkl. fragt.


Om vinene

Valpolicella Ripasso 2017, Maso Maroni, Italien
Dette er den bare 3. årgang af denne meget saftige Ripasso fra Maso Maroni, der i løbet af no time er blevet et meget succesrigt brand på vinscenen i Valpolicella og Amaroneland.

Glæd dig til en ren og rank Ripasso med mere karakter end de allerfleste andre Ripasso-vine på markedet. En vin som bare befinder sig i en helt anden liga end de tunge, rosinerede og sødmefulde vine, som alt for mange affinder sig med og som Flemming Hvelplund engang kaldte "Amarones forstyrrede lillebror".

Til den søde juletid kan det også tilføjes, at Valpolicella Ripasso 2017 er en klassisk julevin.

Læs mere om vinen

Sonoma Coast Syrah 2016, Anthill Farms, USA
Du kan se frem til en smuk syrah, som på intet tidspunkt fornægter, at forbillederne befinder sig i det nordlige Rhône. På en gang let og let forståelig og så også med så megen dybde, at man gerne både snuser og sipper en ekstra gang og en gang til. Vinen har en ekspressiv duft af kirsebær, blåbær og viol, som snart får selskab fra salvie og aromatiske rosa peberkorn. Den er er frisk og smidig i munden, hvor blide tanniner elegant trækker dig forbi den røgfyldte midte og frem mod den næsten søde finish.

Anmeldelse

 • Vinen er blevet flot anmeldt med hele 93 point i Wine & Spirits Magazine.

Læs mere om vinen

Cabernet Sauvignon La Higuera 2017, Pérez Cruz, Chile
En dejlig vin som nok en gang viser, at Germán Lyon må være noget nær chilensk mester i Cabernet Sauvignon. Lidt mere rank og måske et my friskere end den mere kendte reserva-udgave. Masser af mørk frugt i form af solbær, brombær og sorte kirsebær, der får lidt kant fra mynte og laurbær og derpå bliver pakket ind i vanilje og et tæppe af silkeagtig tanniner. Poleret javist, men også med en dunkende kerne af frisk frugt, som løfter vinen fri af chilensk mainstream.

Læs mere om vinen

Cahors Gouleyant Malbec 2017, Georges Vigouroux, Frankrig
En særdeles farverig vin, som dufter magtfuldt af sommerens røde og sorte frugter. Der er både hindbær, solbær og brombær, og festen fortsætter i munden. Her får den friske syre godt modspil fra frugten, inden nogle lidt mere grønne og urtete noter forsikrer os om, at vi er langt væk fra den oversøiske selvforståelse, som har sneget sig ind omkring druen Malbec. Men samtidigt også en vin, som sikkert ikke var blevet opfundet, hvis det ikke var for det argentinske eventyr.

Anmeldelse:

 • Wine Spectator BEST VALUES
  “Plush tannins support the crushed black plum and blackberry notes of this focused, medium-bodied red, with violet, spice and tea details on the finish. Drink now through 2023.” Gillian Sciaretta - Oktober 2019

Læs mere om vinen

Sauvignon Blanc Marlborough Ridge 2017, Giesen Wines, New Zealand
Nydelig Sauvignon Blanc fra de tre brødre Giesen, der på få år er blevet den største producent af kvalitetsvine i Marlborough. Her handler det om frugten fra hele 47 forskellige vinmarker rundt omkring i Wairau Valley, der dyrkes af en række små bønder, som ikke selv ejer en vinkælder.

I stedet samarbejder de med Giesen, som vinificerer druerne fra de mange parceller og sammenstikker de bedste af dem til vinen Marlborough Ridge, som har etableret sig som et af de bedste køb, hvis det skal handle om Sauvignon Blanc fra New Zealand.

Vinen er aromatisk og levende med moden citrus (både lime og pink grape) solbærblade, grønne stikkelsbær og mere eksotiske frugter. Den er tør, meget læskende og mindre pågående end de fleste af Sauvignon Blanc vinene fra Loire.

Læs mere om vinen

Riesling Trocken Økologisk 2018, Weingut Wittmann, Tyskland
Denne Riesling er perfekt som aperitif inden den fede julemad, og den er i øvrigt også en af de mest solgte hvidvine hos Løgismose.

Vinen kommer fra producenten Philipp Witmann, som er blevet bemærket for sine gode vine. Tysklands måske mest betydende vinskribent, Gerrhard Eichelmann, kårede i 2010-udgaven af sin ’Guide Deutschlands Weine’ Philipp Witmann til "WEINGUT DES JAHRES" med den "BESTE WEISSWEINKOLLEKTION!". I samme ombæring blev Philipp Wittmanns vine kaldt for "en ren triumf for druen Riesling!". Siden er det, der foregår i kælderen i Westhofen, for 9. år i streg blevet kategoriseret som "Weltklasse"!

Læs mere om vinen

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Løgismose leverer vinen til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, opfordres du til at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én smagekasse fra Løgismose.

Smagekassen indeholder

 • 2 fl. Valpolicella Ripasso 2017, Maso Maroni, Italien
 • 2 fl. Sonoma Coast Syrah 2016, Anthill Farms, USA
 • 2 fl. Cabernet Sauvignon La Higuera 2017, Pérez Cruz, Chile
 • 2 fl. Cahors Gouleyant Malbec 2017, Georges Vigouroux, Frankrig
 • 2 fl. Sauvignon Blanc Marlborough Ridge 2017, Giesen Wines, New Zealand
 • 2 fl. Riesling Trocken Økologisk 2018, Weingut Wittmann, Tyskland.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Løgismose.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Løgismose

Ny Vestergade 2, 5672 Broby


Sidste chance: 07. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst