Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Sydøstasien

Tag med på et spændende krydstogt i Asien, hvor du besøger de populære lande Thailand, Cambodia og Singapore. En rejse med ophold både i millionbyer og på sandstrande. Inkl. fly, 1 nat i Singapore og 7-nætters krydstogt med helpension. Rejs 26. jan. 2020.

KRYDSTOGT i Sydøstasien - 7 nætter inkl. helpension & 1 nat i Singapore. Fly fra CPH d. 26. januar.

Pris 10.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Når vinteren har godt tag i Danmark med kulde og nedbør, kan du komme med på en eksotisk og farverig rejse til nogle af de mest populære lande i Sydøstasien, hvor der er ekstra langt ophold ved Bangkok og stop i Cambodia. Lad dig betage af de fantastiske sandstrande og frodige regnskove, besøg buddhistiske, muslimske og hinduistiske helligdomme, shop løs på lokale markeder og nyd spændende og eksotisk mad. Alt sammen på én og samme rejse!

Du flyver fra København til Singapore, hvor du inden dit krydstogt har en overnatning på et 4* hotel. Du kan nå at opleve denne hektiske men fantastiske storby, der er en skøn blanding af gammelt og nyt. Flotte bygninger som det historiske parlament og nationalmuseet, orkidéhaven – der er den eneste tropiske have på UNESCOs verdensarvsliste – smukke templer og kulturelt varierende bydele er noget af alt det, Singapore har at byde på.

Om aftenen den 28. januar stævner Costa Fortuna ud på den mageløse rejse, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med andre asiatiske lande. I stedet for kulde, blæst, slud og sjap – som du finder i Danmark på denne tid af året – kan du nyde solskin og varme, mens du bare slapper af og lader dig forkæle. Den første dag ombord foregår til søs, så du kan blive fortrolig med det flotte skib og alle hendes faciliteter. Her er både noget for de aktive og for dem, der bare gerne vil nyde livet.

Krydstogtets første anløb bliver på Koh Samui, der til trods for at være en turistdestination stadig er ganske uspoleret og fremstår som en idyllisk og frodig ø med flotte, hvide sandstrande og lækkert vand. Forlader du kystområderne og begiver dig ind midt på øen, mødes du af brusende vandfald og aber, der selv plukker kokosnødder i palmerne. Nyd stranden og havet, besøg et af de flotte buddhistiske templer eller gør en god handel og køb silkeprodukter med dig hjem.

Du forbliver i ”smilets land” Thailand, når Costa Fortuna dagen efter lægger til i Laem Chabang. Dette er ”Bangkoks havn” beliggende ca. 1,5 times kørsel syd for den thailandske hovedstad. Skibet ligger her helt frem til næste dags aften, så du kan vælge at tage til Bangkok eller Pattaya på egen hånd eller tilkøbe en af skibets udflugter. Besøg f.eks. den gamle by Ayutthaya - der var hovedstad i kongedømmet Siam - og se bl.a. de fascinerende ruiner af byen foruden det royale palads, smukke templer og en af verdens største siddende Buddhaer.

Efter to dage lige syd for Bangkok fortsættes til Cambodia, der er kendt for fantastiske strande og krystalklart badevand, der indbyder til snorkling og dybhavsfiskeri. Du anløber krydstogtshavnen ved Sihanoukville og her er meget andet end vandaktiviteter – her møder du ægte cambodiansk kultur. Du finder mange markeder her, hvor der sælges alverdens ting og sager, og du skal absolut ikke acceptere den første og bedste pris – her handles. Tag ud på egen hånd – lej f.eks. en privat taxi eller en tuk tuk, som er det foretrukne transportmiddel på disse kanter – og få en stor og på mange måder autentisk oplevelse.

Krydstogtet slutter samme sted, som det begyndte – i Singapore. Her ankommer du tidlig morgen, og samme dag går du ombord på flyet for at rejse hjem efter en uforglemmelig tur rundt i Asien til storbyer og paradisstrande og alt midt imellem.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Singapore t/r
 • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib
 • 1 nat på 4* hotel i Singapore
 • 7-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Fri adgang til underholdning
 • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
 • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
 • Daglig rengøring
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

København d. 26. januar 2020
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.990 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 12.490 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.990 kr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt
 • Udflugter.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • Levering af 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

Dag 1: Fly fra København
Dag 2: Ankomst til Singapore. Transfer til hotellet for indtjekning
Dag 3: Transfer til skibet for indtjekning. Kl. 20.00 afgang Singapore
Dag 4: På havet
Dag 5: Kl. 07.00-18.00 Koh Samui, Thailand
Dag 6: Kl. 07.00 ankomst Laem Chabang/Bangkok, Thailand
Dag 7: Kl. 18.00 afgang Laem Chabang/Bangkok, Thailand
Dag 8: Kl. 09.00-18.00 Sihanoukville, Cambodia
Dag 9: På havet
Dag 10: Kl. 08.00 ankomst Singapore. Transfer til lufthavn for hjemrejse
Dag 11: Ankomst til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Singapore t/r

26.01: 15.35-23.45 København – Doha
27.01: 02.10-14.55 Doha – Singapore  

04.02: 20.25-23.55 Singapore – Doha  
05.02: 01.35-06.20 Doha – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transfer mellem lufthavn og hotel, hotel og skib samt skib og lufthavn er inkluderet i rejsen.

På hjemrejsedagen forlades kahytterne om morgenen, men du kan blive på skibet frem til sidst på formiddagen, hvor bussen kører ud i lufthavnen. Changi Lufthavn er en oplevelse i sig selv og bestemt ikke som lufthavne er flest, og den rangerer kontinuerligt blandt verdens bedste i diverse årlige afstemninger. Her kan du bl.a. vandre rundt i en frodig sommerfuglehave med 40 forskellige arter og et 6 meter højt vandfald eller nyde udsigten over start- og landingsbanerne fra en solsikkehave på taget. Der bydes også på gratis filmvisning døgnet rundt, og overalt i lufthavnen finder du imponerende kunstinstallationer. Kort sagt flyver et par timer i lufthavnen af sted.

Hotel i Singapore
Rejsen er inklusive 1 overnatning med morgenmad på 4* hotel centralt i Singapore. Pæne værelser med alle fornødenheder og eget badeværelse.

Skibet
I sejler med Costa Fortuna - et flydende resort, der byder på et krydstogt i stilfulde og samtidig hyggelige omgivelser. Med sine mere end 1.350 kahytter er der indkvartering for enhver smag til de små 3.000 passagerer.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” - det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude. Det store teater er et besøg værd – her sker der noget hver aften, ligesom i de mange barer og lounger, hvor der er musik i forskellige genrer. Du kan naturligvis også prøve lykken i det store kasino eller mod betaling nyde nogle lækre behandlinger i skibets spa- og wellness afdeling. Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:  8.990 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for udvendig kahyt: 1.800 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Singapore t/r
 • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib
 • 1 nat på 4* hotel i Singapore
 • 7-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Fri adgang til underholdning
 • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
 • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
 • Daglig rengøring
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

 • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom og rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
 • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt
 • Udflugter.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter, forsikringer og vaccinationer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Kontakt egen læge angående vaccinationer. Gør opmærksom på, at du kun opholder dig de enkelte steder i kortere tid.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 03. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst