Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Lær at lave mad af en Michelin-kok

Vær med på Kokkeriets kokkeskole og lær at lave nogle af de bedste og smukkeste danske retter. I løbet af aftenen kreeres en udsøgt 4-retters middag, som efterfølgende nydes med tilhørende vinmenu, kaffe og petit fours.

KØBENHAVN - KOKKESKOLE hos Kokkeriet inkl. 4 retter, vinmenu, kaffe og petit fours - oplagt gave!

Pris 1.500

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
38 solgte

Værdi1.800

Rabat16

Spar300

Har du nogensinde prøvet at sidde på en gourmetrestaurant og få serveret en ret, der fik dig til at tænke, at det her er jo ren kunst, og hvordan i alverden gjorde de det? Så er kokkeskolen hos Kokkeriet det helt rigtige sted at lede efter svaret.

På kokkeskolen får du chancen for at komme med ind bag facaden til en ukendt verden, hvor du, omgivet af eminente og passionerede kokke, kan udfolde dig og lave høj gastronomi.


Du får:

  • En aften på Kokkeriets kokkeskole (kl. 17-22.30)

SPOTpris 1.500 kr. Normalpris 1.800 kr. Spar 16 %

Værdibeviset er gyldigt til og med d. 31. december 2021.

Der er kokkeskole to torsdage hver måned fra kl. 17-22.30. Du kan se datoer på Kokkeriets hjemmeside kokkeriet.dk. Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold.

Tilkøb (foretages på spotdeal.dk i forbindelse med dit køb)

  • Kokkeriets kogebog (udleveres i forbindelse med kokkeskolen)
    SPOTpris 300 kr. Normalpris 600 kr. Spar 50 %

Kokkeriets kogebog bringer moderne fortolkninger af klassiske danske retter ind hjemmet. Bogen prydes af markante billeder, der vidner om et radikalt køkken. Samtidig fortælles historien om en restaurant, der har valgt at smide det velkendte franske menukort over bord for at satse alt på en ny fortolkning af dansk mad!

Kogebogen er kåret til verdens bedste kogebog for kokke på den internationale messe for mad- og vinpublikationer, Gourmand International. 

Bogen er designet og layoutet af Buch Studio. Fotograf er Mikkel Adsbøl.


Kokkeriets kokkeskole
Kokkeskolen er for dig, der vil blive bedre til at kaste dig ud i at lave dansk gourmetmad for dine gæster. Og du kan invitere en du holder af, husk et bevis pr. person, og få en uforglemmelig aften i selskab med nogle af landets absolut bedste kokke.

Kokkeriet er i år hædret med en Michelin-stjerne for 12. gang og er blevet overdænget med rosende ord for stedets sublime madoplevelser. Maden er anderledes, moderne og dekadent i sine nyfortolkninger af klassiske såvel som nyere danske retter.

"Det bedste i hele verden er at kunne se og mærke gæsternes glæde og begejstring. Alt sliddet og forberedelserne og de lange dage… det er det hele værd," siger køkkenchef Morten Krogholm.

Aftenens forløb

Som kokkeelev for en aften får du chancen for at tilberede dén menu, som til daglig serveres for restaurantens gæster. Kokkene viser jer det, som I gerne vil se. En kærlighed og forståelse for de forskellige retter og en respekt for de enkelte råvarer.

I løbet af aftenen bliver der kogt, braiseret, flamberet, pocheret og pisket, til der er fremstillet fire fantastiske retter fra bunden. I kommer til at sparre med nogle af landets absolut bedste kokke, og efterfølgende får I naturligvis anledning til at nyde de færdige retter sammen med en tilhørende vinmenu.

Og bare rolig - selvfølgelig bliver der også plads til et godt glas vin undervejs, mens de forskellige retter begynder at tage form.

Der er som nævnt plads til cirka 20 elever på holdet, der desuden består af 3 passionerede kokke og 2 tjenere (bare rolig, vi har også sørget for en opvasker), der vil vise jer, hvordan gode håndværkstraditioner, friske råvarer og logistik skal gå op i en højere enhed for at levere en sublim oplevelse aften efter aften.

Kokkeskolen starter kl. 17.00, og kl. 19.00 kan I sætte jer til bords og lade jeres værter tage over, så I kan nyde alle dagens kreationer. Aftenen rundes af med kaffe og petit fours, og kl. 22.30 er den officielle del af kokkeskolen ovre. Men I er mere end velkomne til at blive og fortsætte aftenen. 

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Der er kokkeskole to torsdage hver måned fra 17-22.30. Du kan se datoer på Kokkeriets hjemmeside kokkeriet.dk.

Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold.

Værdibeviset er gyldigt til og med d. 31. august 2021.

Du reserverer plads på kokkeskolen ved at skrive til info@kokkeriet.dk. Her skal du oplyse datoen, at det er et SPOTdeal tilbud og den unikke kode på værdibeviset. Du bedes også oplyse telefonnummer, så Kokkeriet kan kontakte dig, hvis der er behov for det.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer en aften på Kokkeriets kokkeskole (kl. 17-22.30)

Sammen med Kokkeriets stjernekokke tilberedes en 4-retters menu, som efterfølgende serveres med en tilhørende vinmenu, kaffe og petit fours.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst