Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Byvandring i Aarhus

Bliv klogere på Smilets by og tag med på en byvandring, hvor du kommer omkring Aarhus’ kulturelle fortid, nutid og fremtid i selskab med kyndige guider fra Aarhus Culture Walk.

AARHUS - Bliv klogere på Smilets by, og tag med på en byvandring sammen med Aarhus Culture Walk.

Pris 90

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
235 solgte

Værdi150

Rabat40

Spar60

Bliv klogere på Aarhus, eller giv en anderledes julegave til en, der er glad for oplevelser. På denne byvanding tager Aarhus Culture Walk dig på en tur igennem byens fortid, nutid og fremtid.

Nye sider af byen
Aarhus er en fantastisk lille storby, som i århundreder har dannet ramme om et sprudlende erhvervs- og kulturliv. Byen har tiltrukket borgere fra hele verden og har i dag nået en position som internationalt anerkendt kulturby. En by, som den anerkendte rejseguide Lonely Planet for nylig har udråbt til Europas 2. mest oplevelsesværdige destination!

Du får:

  • 1 billet til Aarhus Culture Walk
  • Værdibeviset kan benyttes alle lørdage på de faste ture kl. 11.00 og 14.00
  • Tilmelding er ikke nødvendigt
  • Turen varer ca. 2 timer.

Sagn og røverhistorier
Aarhus Culture Walk elsker at fortælle de gamle sagn, de gode røverhistorier og de kulturelle fakta, som gør Aarhus til den by, den er i dag. Alle guider har en baggrund inden for kultur, historie eller rejsebranchen og brænder for at formidle Aarhus' spændende fortællinger.

Historiske højdepunkter
Så tag med en tur forbi de vigtigste gader, ældste kirker og flotteste bygninger og lad dig opsluge af Aarhus Culture Walk guiders mange fortællinger om Smilets By.

Det praktiske
Turen starter på Aarhus Banegård, og går derfra forbi de bedste og største kulturelle og historiemæssige områder af Aarhus midtby. Et smut igennem Aros, en tur ned i vikingekirken, og levende historier fra alle de brostensbelagte gader, er blot nogle af de ting I vil opleve.

Turene er for alle aldre. Er du 15 år eller yngre, er det gratis at gå med.

Mødested: Foran Aarhus banegård på den runde forhøjning,
Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus.

Værdibeviset kan indløses alle lørdage kl. 11 til og med lørdag den 29. februar 2020. Fra den 7. marts til og med den 26. september 2020 kan værdibeviset indløses alle lørdage kl. 11 og kl. 14.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Værdibeviset kan indløses alle lørdage kl. 11 til og med lørdag den 29. februar 2020. Fra den 7. marts til og med den 26. september 2020 kan værdibeviset indløses alle lørdage kl. 11 og kl. 14.

Tilmelding er ikke nødvendig - du skal blot møde op foran Aarhus på den runde forhøjning, Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus.
Én unik kode gælder for 1 person til 1 x byvanding i Aarhus.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Culture Walk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Aarhus Culture Walk

Møllegade 8, 8000 Aarhus C

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst