Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Middelhavet og Formel 1 i Spanien

Nyd et lækkert ophold i Spanien, hvor du kan nå at opleve det Spanske Grand Prix, shoppe i Barcelona eller slappe af på stranden i Santa Susanna. Efterfølgende er der 7-nætters krydstogt i Middelhavet. Rejs 8. maj. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT i Middelhavet og Formel 1 i Spanien - Fly, hotel, RaceNight og krydstogt. Spar 3000 kr.

Pris 11.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Værdi14.990

Rabat20

Spar3.000

Er I til sol, strand, storbyer, aktiv ferie, motorløb og kulturelle oplevelser, kan I på en og samme tur sammensætte den perfekte kombination af netop jeres interesser.

På dette krydstogt starter ferien med fuld fart. De første par dage er nemlig i motorsportens tegn med billetter til Formel 1 på Circuit de Catalunya, hvor du søndag den 10. maj oplever et ræs i motorsportens kongeklasse, nemlig Formel 1. Igen i 2020 kan vi være superstolte af at have dansk deltagelse af Kevin Magnussen i en af motorsportens absolut fornemste klasser.

I bor på et dejligt 4* strandhotel i feriebyen Santa Susanna og oplever ægte racerstemning på hotellet sammen med de mange danske motorsports interesserede rejsefæller. Her er hyggelige omgivelser med bar, restaurant, pool og masser af snak.

På turen er danske turledere og som speciel gæst, har I fornøjelsen af Jan Magnussen, der jo først og fremmest er Kevins far, men ikke mindst Danmarks mest vindende Le Mans-kører og nærmest en legende i Corvette.

Allerede lørdag er du på banen og kan se både sidste træning og kvalifikationen til søndagens Formel 1. Men lige netop til Spaniens Grand Prix, har der gennem årene været tradition for, at der køres flere interessante løb i F1-weekenden, som f.eks. GP”, Porsche Supercup m.fl. (forbehold da programmet endnu ikke er fastlagt.)

Lørdag aften er der RaceNight på hotellet, hvor den kendte Formel 1-journalist Peter Nygaard og Jan Magnussen ankommer direkte fra pitten og fortæller om seneste nyt. Peter har deltaget i mere end 600 Formel 1-løb gennem de seneste knap 30 år og har en hukommelse de fleste af os misunder ham. De kommer med friske nyheder fra pitten både fra danske Kevin Magnussen, men bestemt også fra de kendte topteams, som Mercedes, Ferrari, Red Bull og hvem der ellers i 2020 viser ”tænder” og blander sig i toppen. Der bliver et par hyggelige timer med mulighed for at spørge og snakke – der serveres selvfølgelig lidt tapas, vin og øl.

Efter en god morgenmad søndag er der afgang til Circuit de Catalunya, og en hyggelig og interessant dag er i vente. Omgivelserne ved banen er fantastiske, og inden Kongeklassen skal vise deres værd, køres finaler i andre racerklasser.  

Efter nogle spændende dage på det spanske fastland venter nu en uge i sus og dus med store oplevelser til søs i fantastiske omgivelser.

Costa Smeralda, som kort før jul 2019 sejler sin første tur i Middelhavet, er en del af den nye generation af krydstogtskibe, der fremover vil være at finde på verdenshavene. Costa Smeralda bliver dog en af de første skibe, der i høj grad vil bruge Liquefield Natural Gas (LNG) – en innovativ løsning der vil være mere bæredygtig og vil skåne miljøet.

Dette fantastisk flotte nye skib sejler mandag den 11. maj fra Barcelona

I transporteres til flagskibet, Costa Smeralda, som venter i Barcelona og den næste uge forkæles I ombord på det store krydstogtsskib og får nye oplevelser hver dag.

Når I forlader Barcelona, er der en kort tur til solskinsøen Palma de Mallorca, hvor den flotte by og de små hyggelige gader i Palma kan nydes eller en strandtur måske? Herefter sejler I mod Italien, hvor I, inden I har næste anløb, har en dejlig afslappet dag på havet.

Italien er jo næsten ikke til at få nok af! Første stop er Civitavecchia, som er beliggende lidt nord for Rom. Her kan I tage til Rom på egen hånd, købe en af skibets mange udflugter, nyde dagen i byen Civitavecchia eller for den sags skyld på stranden. Herefter besøges endnu et par italienske havnebyer. Først møder I La Spezia, hvor en tur til Firenze eller Pisa kunne være oplagte og ellers kan der hygges i La Spezia. Sidste stop i Italien bliver byen Savona, hvor I på egen hånd kan nyde byen. Er I til god mad og vin, kan I tage på en gourmettur til Barolo – udflugter kan købes på skibet eller på forhånd.

Fra Savona følges den franske kyst mod syd igen, og der gøres et stop i Marseilles, som i sig selv er en dejlig by at opleve. Der tilbydes også udflugter i det velkendte Provence til både Aix-en-Provence, Arles og Avignon. Turen afsluttes den 18. maj med anløb i Barcelona igen, og her kan I selv vælge, om I vil bruge nogle timer i Barcelona, inden I tager i lufthavnen.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r (eller Hamborg – se under transport)
 • Transfer – hotel
 • 3 nætter på 4* hotel i feriebyen Santa Susanna
 • 2 x halvpension
 • Transfer til Circuit de Catalunya t/r lørdag og søndag
 • Ståplads til Formel 1 (tribune mod tillæg)
 • RaceNight lørdag aften på hotellet med Peter Nygaard og Jan Magnussen inkl. tapas og vin.
 • Dansk turleder under opholdet i Spanien
 • Transfer fra hotellet til skibet mandag
 • 7 nætter i valgte kahyts type på Costa Smeralda
 • Helpension ombord på skibet
 • Servicecharge – udgør 680 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 8. maj 2020
Indvendig Classic: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris 14.990. Spar 20%
Indvendig Premium: SPOTpris 12.390 kr. Normalpris 15.490 Spar 20%
Udvendig Classic: SPOTpris 12.790 kr. Normalpris kr. 15.990 Spar 20%
Udvendig Premium: SPOTpris 13.090 kr. Normalpris kr. 16.490 Spar 20%
Balkon kahyt Classic: SPOTpris 13.590 kr. Normalpris kr. 16.990 Spar 20% 
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 14.090 kr. Normalpris kr. 17.490 Spar 19%

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer
 • Transfer fra skibet til lufthavnen ved hjemrejse
 • Tribune-opgradering under F1.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Eventuelle tillæg ved bestilling (bestilles direkte hos Øster Lindet):

Børn 
Børn u/12, der bor i ekstra seng i kahyt med 2 fuldtbetalende, betaler 6.990 kr. uanset kahytstype. Børn fra 12-17 år, der bor i ekstra seng med 2 fuldt betalende, betaler 7.590 kr. uanset kahytstype. Max 2 børn/vær/kahyt. Bemærk meget begrænset kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb.

Eneværelse og -kahyt
Indvendig kahyt tillæg 3.500 kr.
Udvendig kahyt tillæg 4.500 kr.
Balkon kahyt tillæg 5.500 kr.

Eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet. Begrænset kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb.

Helpension
Ombord på skibet har du helpension. Du vælger frit, om du til morgenmad og frokost vil spise i buffet- eller hovedrestauranten. Buffeten er åben fra tidlig morgen og har åben hele dagen. Mellem hovedmåltiderne tilbydes lidt lækkerier. Hovedrestauranten er fortrinsvis med servering, men til morgenmad er der også buffet, og varm morgenmad serveres kun i restauranten.

Tilkøb All inklusive drikkepakke på skibet:

Piu Gusto drikkepakke
Denne inkluderer fri vand, vin, øl samt et stort udvalg af drinks, cocktails og aperitifs ud fra skibets barkort. Alt i glas. Dette gælder i udskænkningsstedernes åbningstid. Pris per person 1.575 kr. – børn u/18 år 910 kr.


Sejlplan

08. maj: Ankomst Barcelona og transfer til hotellet. Indkvartering på hotel Indalo Park.

09. maj: Efter morgenmaden afgang til Circuit de Catalunya for træning og Qualifying. Hjemkørsel ca. kl. 17.00. Aftenbuffet på hotellet.

RaceNight på hotellet ca. kl. 20.00 med Jan Magnussen og Peter Nygaard til vin og Tapas.

10. maj: Kl. 08.30 afgang til Circuit de Catalunya og dagen på egen hånd på banen. Afgang banen kl. 17.00

11. maj: Efter morgenmaden afgang til Barcelona og check-in på Costa Smeralda. Afgang Barcelona kl. 19.00

12. maj: Kl. 08.00 ankomst Palma de Mallorca. Afgang kl. 18.00

13. maj: På havet

14. maj: Kl. 08.00 ankomst Civitavecchia. Afgang kl. 19.00

15. maj: Kl. 08.30 ankomst La Spezia. Afgang kl. 20.30

16. maj: Kl. 07.00 ankomst Savona. Afgang kl. 18.00

17. maj: Kl. 08.30 ankomst Marseilles. Afgang kl. 17.00

18. maj: Kl. 08.00 ankomst Barcelona og hjemrejse. (egen hånd til lufthavnen)


Transport

Inkl. i prisen
Afrejse København:
08. maj Kl. 17.15-20.15 København – Barcelona
18. maj kl. 16.50-19.50 Barcelona – København

Transfer til hotellet på udrejsen er med fælles hotel shuttle. Privat transfer mod tillæg. Samlet transfer fra hotellet til skibet.

Forbehold for ændring af flytider.

Afrejse Hamborg – tillæg 750 kr. pr. person inkl. ekstra overnatning.
07. maj Kl. 14.45-17.20 Hamborg – Barcelona
18. maj Kl. 14.30-17.30 Barcelona – Hamborg 

Bemærk: Rejser du fra København, har du 3 nætter på 4* hotel og 2 x aftensmad. Ved ankomst er der shuttle til hotellet. Privat transfer mod tillæg.

Rejser du fra Hamborg, har du 4 nætter på 4* hotel og 4 x aftensmad. Ved ankomst transfer til hotellet.

Hjemrejsetransfer
Du sørger selv for at komme til lufthavnen på hjemrejsen – vi anbefaler mødetid to timer før afrejse. Det er mod gebyr muligt at få bagagen opbevaret i terminalen. En taxi til lufthavnen koster ca. 40 euro. Der afgår busser hvert 10. minut fra Plaza Catalunya til lufthavnen. Pris 6 euro pr. person.


Formel 1 og hotel
Du bor på det 4* Hotel Indalo Park i Santa Susanna, der er en populær ferieby beliggende ca. 60 km nord for Barcelona. Du bor ca. 50 m fra stranden, og kun 300 m fra hotellet ligger kystbanestationen, så en tur til Barcelona klares nemt. Fra hotellets have går du lige ud til ”strøggaden” og kan fortsætte flere km til enden af tvillingebyen Malgrat de Mar.

Selve hotellet er et dejligt hotel med stor bar, lækker terrasse med pool og udendørs bar. Der er desuden fitnesscenter og indendørs pool. Du bor i gode, rummelige og lyse værelser med bad, toilet, balkon, TV og aircondition. Opholdet er med morgen- og aftenbuffet.

Ståpladser ved banen
Der er ståpladser ved banen inkl. i prisen. Ønskes tribunepladser, kan disse tilkøbes hos Øster Lindet.

Tribunepladser til Formel 1
Tribune C,J, G, K, N 850 kr.
Tribune A, L, H, i 1.700 kr.
Tribune D, F  2.550 kr.
Silver VIP 6.900 kr.
Børn u/ 15 får 50 % rabat på tribunebilletterne


Livet ombord på Costa Smeralda
Livet ombord på Costa Smeralda - et af Middelhavets største krydstogtsskibe – er et kapitel for sig. Du kan glæde dig til at stifte bekendtskab med denne skønhed, som er hel ny og absolut ”new generation” i krydstogtsmarkedet med respekt og passion for havet og et ”grønt” skib med dets nye fremdriftsteknologi. Elsker du Middelhavslandende, vil du også elske Costa Smeralda, som er indbegrebet af italiensk gæstfrihed, skønhed, stil, gæstfrihed og mad.

Ombord bor du i smagfulde kahytter, har kæmpe torv med restauranter og butikker. Imponerende spa og wellness og flotte udendørs arealer med pools og jacuzzis. Personalet ombord gør alt for at hygge omkring jer – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer. Det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle kommer i hvidt, eller maskebal. Tag med og nyd en afslappende ferie i dejlige omgivelser og med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt, og som netop i maj syder af energi, nu når de lune dage igen er kommet.

Ved alle anløb har du rig mulighed for mange oplevelser – rederiet udbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb eller du kan tage ud på egen hånd – hele Middelhavsområdet ”venter på dig”!

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r (eller Hamborg – se under transport)
 • Transfer – hotel
 • 3 nætter på 4* hotel i feriebyen Santa Susanna
 • 2 x halvpension
 • Transfer til Circuit de Catalunya t/r lørdag og søndag
 • Ståplads til Formel 1 (tribune mod tillæg)
 • RaceNight lørdag aften på hotellet med Peter Nygaard og Jan
 • Magnussen inkl. tapas og vin.
 • Dansk turleder under opholdet i Spanien
 • Transfer fra hotellet til skibet mandag
 • 7 nætter i valgte kahyts type på Costa Smeralda
 • Helpension ombord på skibet
 • Servicecharge – udgør 680 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer
 • Transfer fra skibet til lufthavnen ved hjemrejse
 • Tribune opgradering under F1.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 03. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst