4-retters tastingmenu hos The Vietnamese

Sidste chance!

Giv en ægte, vietnamesisk madoplevelse i julegave til en, du holder af. Hos anmelderroste The Vietnamese i St. Kongensgade laver brødrene Vinh Hien Do og Huy Duc Do mad med hjertet og kreere retter, der appellerer til både ganen og øjnene.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med dette tilbud kommer du en tur med rundt i det vietnamesiske køkken, når The Vietnamese byder på en udsøgt 4-retters tastingmenu. 

The Vietnamese har bl.a. høstet fire flotte stjerner i Berlingske, som skriver: 

Allerede fra første bid stod det klart, at brødrene Do vil mere end bare mætte vore maver – de vil også mætte vore sanser med retter inspireret af deres egen livshistorie.


Du får:

  • Grillede kammuslinger med hvidløgssmør, knuste peanuts, olie af springløg samt vietnamesisk grøn chili og lime-salt-dip.

  • Grøn te-røget andebryst i en salat af bananblomst, krydderurter og vietnamesiske pickles 

  • Wok med oksestrimler med Phu Quoc-peber og hvidløgssmør. Serveret med brøndkarse og cherrytomater. 

  • Chokoladekage med orangesmag

SPOTpris 237 kr. Normalpris 395 kr. Spar 40%

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag fra d. 1. januar til og med d. 1. april 2020.

OBS! Du skal ved booking vælge mellem to seatings:

MANDAG, TIRSDAG og ONSDAG:
Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem).

TORSDAG, FREDAG og LØRDAG:
Tidlig seating (kl. 17.15-19.15).

Mindre ændringer i menuen kan forekomme.


The Vietnamese
Mange har i de senere år fået øjnene op for det vidunderlige vietnamesiske køkken, der både rummer stor smag, sunde og friske ingredienser og kunstfærdige anretninger, der er en fryd for øjet. Derfor overrasker det ikke, at denne nye restaurantperle i hjertet af København er godt på vej til at blive en favorit blandt københavnske madelskere.

Bag The Vietnamese står to brødre med en fortid i Vietnam og en nutid i Danmark – et eminent udgangspunkt for et succesfuldt koncept, hvor de med nytænkende kulinariske tiltag formår at skabe dansk hygge kombineret med vietnamesisk historiefortælling.

I køkkenet står de to rutinerede brødre samt Bao Son Hoang, i alt tre dygtige kokke, der bidrager med hver deres ekspertise indenfor det vietnamesiske køkken. Der er ingen tvivl om, at der venter en sand fornøjelse for smagsløgene hos The Vietnamese, der også har fået rosende ord med på vejen af Jyllands-Postens madanmelder.

Med dette tilbud kommer du en tur med rundt i det vietnamesiske køkken, når The Vietnamese byder på tasting-menu og dessert. Navnet refererer til størrelsen af retterne, der gør, at du kan nå om rundt om flere forskellige smagsoplevelser på en enkelt aften.

Anmelderrost vietnameser

4* stjerner i Berlingske

"Gule og lilla spiselige stedmoderblomster, røde tigerrejer, grønne salat- og mynteblade samt tynde, hvide glasnudler tittede ud gennem den gennemsigtige rismelspandekage, så man nærmest følte at man tog en bid af Paradisets Have."
Berlingske, marts 2019.

4* stjerner i Jyllands-Posten
"Der kan være langt mellem snapsene, når man besøger asiatiske restauranter i Danmark, der tit har det med at forvrænge menukortet i en tilstræbt danskervenlig retning. Men på The Vietnamese er maden både velsmagende og med bred appel." og "Tapasserveringen havde vi prøvet ved et tidligere besøg, og den er klart anbefalelsesværdig, der er god mad for en yderst rimelig pris."
Jyllands-Posten, februar 2018.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal reservere bord senest 24 timer før på http://thevietnamese.dk/#book-now. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset i kommentarfeltet.

OBS! Du skal ved booking vælge mellem to seatings:

MANDAG, TIRSDAG og ONSDAG:
Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem).

TORSDAG, FREDAG og LØRDAG:
Tidlig seating (kl. 17.15-19.15)

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag fra d. 1. januar til og med d. 1. april 2020.

Bookingen er kun gyldig, hvis du har valgt en af ovenstående seatings.

Der kan max bestilles bord til 8 personer. For større selskaber skal du kontakte restauranten inden køb for at høre, om den ønskede dato er ledig.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 4-retters tastingmenu på The Vietnamese.

Menuen

Grillede kammuslinger med hvidløgssmør, knuste peanuts, olie af springløg samt vietnamesisk grøn chili og lime-salt-dip.
Grøn te-røget andebryst i en salat af bananblomst, krydderurter og vietnamesiske pickles.
Wok med oksestrimler med Phu Quoc-peber og hvidløgssmør. Serveret med brøndkarse og cherrytomater.
Chokoladekage med orangesmag.

Mindre ændringer i menuen kan forekomme.

Vær opmærksom på, at der max er plads til 30 SPOTdeal-gæster hver aften.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til The Vietnamese.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

The Vietnamese

Store Kongensgade 91, 1264 København K
Tlf.: 25 70 91 91 | CVR: 38779532 | Hello@thevietnamese.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Anmelderroste The Vietnamese