Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* Hotel Njord i Harzen

Tag en smuttur til naturskønne Harzen, og nyd et ophold på det 4* Hotel Njord, der ligger ud til den smukke Kranichsee. Inkl. 3 nætter, skøn 2-retters middag, morgenbuffet alle dage og fri adgang til wellnessområdet. Opholdet kan benyttes hele 2020!

HOTEL NJORD i HARZEN - 3 overnatninger og 2-retters middag den ene aften. Pris pr. person.

Pris 1.345

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
55 solgte

SPOTpris!

Er det tid til forkælelse og rendyrket afslapning? Så er dette ophold på skønne Hotel Njord ved Kranichsee måske noget for jer. Perfekt gave til både livsnyderen og naturelskeren. 

I bor på det 4-stjernede Hotel Njord, der ligger idyllisk i Harzenbjergene kun et kvarters kørsel fra den historiske og tusinde år gamle by Goslar, der er kendt for sine charmerende bindingsværkshuse fra det 15. århundrede, og den gamle bymidte, der blandt andet står på UNESCO’s verdensarvsliste.

Når I ankommer til Harzen, om det er jeres første gang eller ej, er der mange spændende ting at opleve. Det, der imponerer mest, er den enestående natur med de stejle bjergsider tæt pakket med høje grantræer og de evige vandløb, der udspringer fra bjergenes top og snor sig igennem landskabet.Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse på 4-stjernede Hotel Njord
  • 2-retters middag den ene aften i hotellets restaurant Madhus
  • Morgenbuffet alle dage
  • Gratis adgang til wellnessområdet.

SPOTpris 1.345 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 22. december 2020.

Vi gør opmærksom på at hotellets restaurant holder lukket søndag og mandag aften, og dermed ikke muligt at nyde middagen de dage.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Barn 0-6 år: Gratis i forældres seng eller 75 kr. pr. dag for opredning i babyseng.
  • Barn 6-12 år: 50 % rabat på prisen (ifølge med 2 fuldt betalende voksne).
  • Ekstra opredning: 150 kr. pr. nat.
  • Tillæg for enkeltværelse i 3 overnatninger: 575 kr.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 445 kr. pr. person pr. nat.
  • Tilkøb af middag alle dage (kun muligt ved ankomst tirsdag, onsdag, torsdag): 200 kr. pr. personHotel Njord
Hotellets værelser er komfortable og indrettet med tanke på dansk design. De er alle udstyret med badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, radio, minibar, værdiboks og gratis trådløst internet. Hotellet er inspireret af dansk design og hygge, hvilket blandt andet kan ses i den hjemlige pejsestue, eller de smukke moderne værelser.

Ligegyldigt om du vil tage vandreskoene på og udforske den smukke natur på egen hånd, eller hellere vil suge til dig af de kulturelle tilbud, så har Harzen det hele. Nyd dit ophold på hotel Njord, hvor et ophold bedst kan beskrives som at være hjemme, bare med alle fordelen ved at bo på et 4-stjernet hotel, og i fantastisk smukke omgivelser. Hotellets Restaurant Madhus serverer 2-retters-menuer af høj kvalitet og af lokale råvarer, der hver dag fastsættes af kokken.

Om Harzen
I Harzen ligger et væld af gamle byer, der alle er et besøg værd. Tæt på Hotel Njord i Hahenklee findes blandt andet byerne Goslar, Clausthal Zellerfeld, Seesen, Wildemann, Altenau, Osterode, Werningerode og Halberstadt. At køre mellem de mange byer er en sand fornøjelse grundet de smukke grønne omgivelser.

Werningerode byder på en bred pallet af oplevelser i form af blandt andet Werningerode Slot der oprindeligt er fra det 13 århundrede men kom til sin nuværende form i det 19. århundrede, en miniature park, hvor mere end 50 bygninger er afbilledet i målestok 1:25, samt det kendte Hasseröde bryggeri, der tilbyder rundvisninger. Der er lidt til enhver smag, og fra byen er der ikke langt til mange af de andre spændende destinationer.   

Halberstadt blev i 804 grundlagt Karl den store. I dag er byen hjemsted for mange museer og kirker. I nabobyen Langenstein ligger såkaldte huleboliger, der blev bygget grundet stor boligmangel i det 18. århundrede. Området er især et besøg værd, hvis man vil opleve historiens vindesus.

Bloksbjerg, eller Brocken som det hedder på Tysk, er kendt for at være tilflugtssted for hekse fra hele verden. På toppen af bjerget findes Hexentanzplatz, der menes at have været samlingssted for hekse frem til det 17. århundrede. På Brocken ligger også Thale dyrepark, der er et besøg værd. Næsten som heksene på deres koste kan I let og ubesværet komme op på bjerget med svævebane, samtidig med at I kan nyde den fantastiske udsigt. 

I må heller ikke snyde jer selv for en tur til den tusinde år gamle verdens-kulturarvsby Goslar. Den historiske by Goslar byder på et varieret kulturelt udbud, og det er ikke for sjov, at byen bliver kaldt "Nordens Rom". Her finder I hele 47 kirker og kapeller. Områdets velstand blev grundlagt af de berømte miner i Rammelsberg.

I dag er det et museum, der giver et bredt indblik i minedrift og vidner om den tidligere storhed, hvor man fandt kobber, bly, zink og lidt sølv og guld. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, og især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz fra 1010 er en af byens store attraktioner. 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 22. december 2020.

Vi gør opmærksom på at hotellets restaurant holder lukket søndag og mandag aften, og dermed ikke muligt at nyde middagen de dage.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Opholdet inkluderer:

3 overnatninger i dobbeltværelse på 4-stjernede Hotel Njord
2-retters middag den ene aften i hotellets restaurant Madhus
Morgenbuffet alle dage
Gratis adgang til wellnessområdet.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

Barn 0-6 år: Gratis i forældres seng eller 75 kr. pr. dag for opredning i babyseng.
Barn 6-12 år: 50 % rabat på prisen (ifølge med 2 fuldt betalende voksne).
Ekstra opredning: 150 kr. pr. nat.
Tillæg for enkeltværelse i 3 overnatninger: 575 kr.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 445 kr. pr. person pr. nat.
Tilkøb af middag alle dage (kun muligt ved ankomst tirsdag, onsdag, torsdag): 200 kr. pr. person

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst