Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Luksus Carbon Laser & Diamant Peeling

Få gløden tilbage i kinderne med en skånsom Luksus Carbon Laser & Diamant Peeling, der eksfolierer, renser og genopretter hudens naturlige spændstighed. Behandlingen er egnet til alle hudtyper, og giver dig synlige resultater med det samme.

SKANDERBORG - Få strålende smuk hud med en Luksus Carbon Laser & Diamant Peeling hos Laser & Beauty.

Pris 325

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

Værdi795

Rabat59

Spar470

Luksus Carbon Laser & Diamant Peeling er en banebrydende måde at pleje og forskønne sin hud på. Metoden er sikker og skånsom, og giver øjeblikkelig friskhed og glød. Huden renses i dybden og fremstår yngre, mere spændstig og strålende end nogensinde før. 

Behandlingen starter med en klassisk diamantpeeling, der renser, udglatter og reducerer rynker. Dernæst får du en Carbon Peeling, der passer til alle hudtyper. Den booster hudens produktion af bindevæv, mens carbonpartiklerne peeler de døde hudceller væk. Den perfekte behandling, hvis du ønsker at give dit ansigt en ekstra smuk glød, et fastere udseende og en masse velvære.


Du får:

  • Luksus Carbon Laser & Diamant Peeling

    SPOTpris 325 kr.
    Normalpris 795 kr. Spar 59%

Værdibeviset kan indløses frem til d. 1. maj 2020. 

Der må max. indløses 1 værdibevis pr. person, men du er selvfølgelig velkommen til at købe flere, hvis du vil give dem som gave til din mor, søster eller veninde.


Sådan foregår behandlingen
Behandlingen starter med en grundig rensning af ansigtet, hvorefter du får en afslappende diamantpeeling, hvor ægte diamanter masserer, eksfolierer og udglatter huden. Huden er nu klar til at blive påført en carbonmaske, der skal virke i 10 minutter, inden selve laserpeelingen begynder. Laserpeelingen fjerner døde hudceller, renser i dybden og frisker huden op, så den er modtagelig for den afsluttende maske, som naturligvis tilpasses efter din hudtype. Behandlingen afsluttes med afrensning, serum, øjencreme og dagcreme efter behov.

For optimale resultater og vedvarende glød bør behandlingen gentages med 2-4 ugers mellemrum.

Om Laser & Beauty
Laser & Beauty ligger centralt i Skanderborg, og er ejet og drevet af Heidi Drews. Hun er uddannet kosmetolog og certificeret laserbehandler, og hun arbejder hver dag på at give sine kunder den bedste og mest skånsomme hudpleje med de smukkeste resultater. Her er du sikker på at du er i gode og trygge hænder, og klinikken benytter sig kun af den bedste  Q-Swiched PTP laser-teknik, der er på markedet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du booker tid på telefon 61 99 22 00. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Værdibeviset kan indløses i perioden d. 25. november 2019 til og med d. 1. maj 2020. Bemærk der er julelukket i klinikken.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden, og at lørdagstiderne hurtigt bliver booket.

Én unik kode gælder én Luksus Carbon Laser & Diamant Peeling.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Laser & Beauty.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Laser & Beauty

Banegårdsvej 9A , 8660 Skanderborg

Sidste chance: 15. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst