Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Schackenborg Slotskro inkl. gourmetmiddag

Oplev Schackenborg Slotskro i Møgeltønder med et ophold, der byder på en 3-retters gourmetmiddag, kroens morgenanretning med hjemmelavede specialiteter samt spændende museums- og naturoplevelser. Indløsning hele 2020.

SCHACKENBORG SLOTSKRO i Møgeltønder - Ophold, 3-retters gourmetmiddag & rundvisning. Pris pr. person

Pris 798

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
481 solgte

SPOTpris!

Den idylliske landsby Møgeltønder må med sine små skæve huse og brostensbelægning være byen med den allersmukkeste hovedgade. Og for enden af gaden, side om side med Schackenborg Slot, ligger Schackenborg Slotskro. 

Slotskroen består af flere forskellige bygninger, som er indrettet og moderniseret med respekt for den oprindelige stil. Schackenborg Slotskro har charmerende værelser, som alle er navngivet efter danske slotte og herregårde. Værelserne er beliggende på selve kroen samt i tre omkringliggende, fredede huse med sprossevinduer og egen have. Alle værelser har TV, telefon, hårtørrer og flere med badekar.Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i hyggeligt, delt dobbeltværelse
  • Mousserende velkomstdrink
  • 3-retters gourmetmiddag inkl. 2 overraskelser fra køkkenet
  • Morgenanretning med hjemmelavede specialiteter
  • Rundvisning på Schackenborg Slot på udvalgte dage, Nolde Museum i Seebüll i Tyskland eller i Kunstmuseet i Tønder.

SPOTpris 798 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 12. december 2020.

Ønskes længere ophold, kan I købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden. Her vil middagen være forskellig fra aften til aften.

Tillæg (betales direkte til Schackenborg Slotskro):

  • Weekendtillæg fredag og lørdag – 300 kr. pr. person pr. nat
  • Sæsontillæg søndag til og med torsdag fra d. 1. juni til og med d. 31. oktober – 150 kr. pr. person pr. nat
  • Sæsontillæg på Sort Sol dage (inkl. guidet sort sol tur i bus med sandwich og et glas vin) – 250 kr. pr. person
  • Enkeltværelsestillæg - 250 kr. pr. nat.

Bemærk! Der er kun få pladser i september og oktober pga. Sort Sol.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00Sort Sol

Sort Sol er et helt unikt naturfænomen, hvor op til 1 mio. stære samles på aftenhimlen og ”danser” over marsken og i Nationalpark Vadehavet, inden de går ned for natten. Hvert forår og efterår tanker fuglene ”op” i insektlarver og andet godt spisen fra marsk og Vadehav, inden det videre træk og til den efterfølgende krævende yngleperiode.

Ved aftentid lurer flere forskellige rovfugle dog på en lækkerbisken, og når de dykker ned iblandt de enorme stæreflokke, spredes fuglene og danner hele tiden disse fascinerende skiftende mønstre på himlen. Sort Sol skal opleves mindst én gang i livet, og det skal lyden også!

Sort Sol-turen foregår i en bus, hvor der er afgang fra kroen omkring kl. 17.00 (nøjagtigt tidspunkt oplyses ved booking). Naturvejlederen fortæller om fuglene, om naturen og området, og undervejs på turen bliver der
serveret en sandwich og et glas vin. Højt gastronomisk niveau

Schackenborg Slotskro er kendt for sin gourmetrestaurant med et ualmindeligt højt gastronomisk niveau. Gastronomien bygger på princippet enkelthed, egensmag og omhyggelighed.

Køkkenchefen Henning Kohl lægger vægt på at bruge sæsonens lokale råvarer i kroens køkken, hvor der f.eks. er marsklam på menuen, økologisk unghane fra Sødam og Prins Joachims studekød. "Og ukrudt, som nogen nok vil kalde det", fortæller Kohl med et smil på læben. 

Henning Kohl og hans team er bl.a. tidligere blevet belønnet med ”Politikens Nordiske Gaffel” ved arrangementet ”Nordic Taste” på Carlsberg, hvor publikum overbevisende kårede ”saltrejer fra Rømø med kveller, agurkerogn og østersskum” som arrangementets klare vinder. Slotskroens restaurant har også 2 år i træk vundet den sønderjyske Local Cooking-konkurrence.

Fra kroen er der let adgang til Møgeltønder og områdets mange spændende seværdigheder.

Historien
Schackenborg Slotskro er et historisk bygningsværk, der siden 1687 har været privilegeret.

Da feltherre Hans Schack i 1661 overtog ”Møgeltønderhus” – der senere lagde grunden til det Schackenborg Slot, vi kender i dag, var området mellem slottet og kirken bar mark og blev på datidens kortskitser benævnt ”Slotmarken”. Små 20 år efter blev et stykke af marken til "Slotsgaden", anlagt af grevskabet.

I Slotsgadens første leveår voksede husenes antal kun langsomt, men i begyndelsen af 1700-tallet kom der flere bebyggelser til, og fra 1750 antog Slotsgaden den form, som man kender den i dag med lindeallé belagt med stenbro.  

Schackenborg Slotskro hører man for første gang om i 1683, hvor den nævnes sammen med de øvrige seks huse, der på det tidspunkt udgjorde den begyndende landsby. Dengang var slotskroen bopæl for gartneren ved Schackenborg Slot, og først lidt senere fik den sin krobevilling.

I 1861 hærgede en storbrand dog Slotsgaden, og det gik blandt andet ud over Slotskroen. Kroen og rejsestalden blev genopbygget og ser i det ydre i dag ud som dengang. I dag består Schackenborg Slotskro af flere forskellige bygninger, som er fordelt på selve kroen og i tre tilstødende, fredede huse med sprossevinduer og egne haver.

Møgeltønder og området
Den lille by Møgeltønder ligger i det vidtstrakte marskland ved Vadehavet, og med kun 900 indbyggere ligner den næsten en scene fra et eventyr; ænderne vandrer om dagen frit omkring i gaderne, og om aftenen kaster de gamle lygter deres blide skær over byens stråtækte huse og gårde, der for manges vedkommende daterer sig helt tilbage til begyndelsen af 1700-tallet.

Møgeltønder er dog mest kendt for Schackenborg Slot, som indtil 2014 var bopæl for Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og hans familie. Slottets historie er lang og går helt tilbage til 1200-tallet, hvor det tilhørte Ribe-bispen. Efter Reformationen i 1536 kom det i kronens eje, men kongen overdrog i 1661 slottet til feltherre Hans Schack, og derefter tilhørte det i 11 generationer Schack-slægten.

Naturen omkring Møgeltønder er præget af marsken med store, åbne vidder, et spændende fugleliv ikke mindst forår og efterår, hvor trækfuglene "tanker op", og stærene leger Sort Sol, Vadehavet og diger med græssende får. Og så er der ikke langt til mange andre spændende steder i området, fx Ribe og Rømø. Den nærmeste større by er Tønder, der med en levende gågade og et blomstrende forretningsliv, restauranter, cafeer og flere museer bestemt også er et besøg værd.

Der er også mulighed for at besøge den tyske ø Sild eller få fuld valuta for pengene med grænseshopping. De historsk interesserede kan tage et smut forbi Danmarks ældste by Ribe eller se guldhornenes fundsted, se Højer Sluse og Mølle, slotsruinen Trøjborg og meget mere.

I juleperioden er Tønder pyntet festligt op og der er et hyggeligt julemarked i byen.

Der er også gode muligheder for golf på Tønder Golfbane.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Schackenborg Slotskro på tlf.: 74 73 83 83. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Schackenborg Slotskro kontaktes på tlf.: 74 73 83 83.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 12. december 2020.

 

Én unik kode gælder for en 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i hyggeligt, delt dobbeltværelse
Mousserende velkomstdrink
3-retters gourmetmiddag inkl. 2 overraskelser fra køkkenet
Morgenanretning med hjemmelavede specialiteter
Rundvisning på Schackenborg Slot på udvalgte dage, Nolde Museum i Seebüll i Tyskland eller i Kunstmuseet i Tønder.

Ønskes længere ophold, kan I købe flere værdibeviser og benytte i forlængelse af hinanden. Her vil middagen være forskellig fra aften til aften.

Tillæg (betales direkte til Schackenborg Slotskro):
Weekendtillæg fredag og lørdag – 300 kr. pr. person pr. nat
Sæsontillæg søndag til og med torsdag fra d. 1. juni til og med d. 31. oktober – 150 kr. pr. person pr. nat
Sæsontillæg på Sort Sol dage (inkl. guidet sort sol tur i bus med sandwich og et glas vin) – 250 kr. pr. person
Enkeltværelsestillæg - 250 kr. pr. nat.

Bemærk! Der er kun få pladser i september og oktober pga. Sort Sol.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Schackenborg Slotskros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Schackenborg Slotskro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Schackenborg Slotskro

Slotsgaden 42, 6270 Tønder


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst