Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sommerkrydstogt i det østlige Middelhav

Tag med på et skønt krydstogt fra Venedig med anløb i Italien, Grækenland og Kroatien, hvor masser af oplevelser under sommerens sol venter forude. Du får 7-nætters krydstogt inkl. fly fra CPH. Rejs 7. eller 14. juni. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Middelhavet - 7-nætters krydstogt inkl. helpension og fly m.m. Rejs fra Kbh i juni.

Pris 9.890

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Nyd en dejlig uge ombord på Costa Luminosa og få masser af dejlige oplevelser ved de interessante anløb i tre forskellige lande, der samlet byder på både historiske og kulturelle højdepunkter samt smuk natur og lokal Middelhavsstemning.

Du flyver fra Kastrup til Venedig og transporteres til det flotte krydstogtskib, hvor du indkvarteres i den valgte kahyt, som bliver dit flydende hotelværelse den kommende uge. Der er afgang fra Venedig kl. 17.00, og du må endelig ikke gå glip af den flotte udsejling fra ”Adriaterhavets Dronning”.

Krydstogtets første anløb bliver i Bari i det sydlige Italien. Byen bærer stadig præg af de mange civilisationer, som har regeret her, så du finder levn fra både romere, byzantinere, normannere og schwabere. Baris basilika siges desuden at huse de jordiske rester af selveste julemanden. Nærliggende Alberobello er kendt for sine cylindriske, eventyragtige huse, mens Materas antikke kvarter har over hundrede ”hulekirker” og andre boliger hugget ud i kalksten.

Turen fortsætter til Grækenland, hvor der gøres stop på Korfu, hvis frodige flora tæller oliven- og appelsintræer samt cypresser i overflod. Gå en tur i de smalle gader i den muromkransede, gamle bydel og besøg villaen, Achilleion, der var Prinsesse Sissi af Østrigs hjem, er udsmykket med overdådige freskomalerier, dekoreret med klassiske motiver fra den græske mytologi og omkranset af storslåede haver. Neo Frourio er et arkitektonisk interessant fort med dystre fangekældre, en labyrint af løbegange med kamre og trapper samt en storslået udsigt over byen og bugten.

Costa Luminosas videre færd tager dig syd om det græske fastland til vidunderlige Santorini. Denne vulkanske ø, med de velkendte blå og hvide huse, der har prydet postkort i årtier, vil charmere dig med sin fortryllende lagune, sine spektakulære lavastrande og hyggelige små byer med smalle, snoede gader. Der hviler en særlig afslappende atmosfære over øen, der for mange er indbegrebet af det ”rigtige og autentiske” Grækenland.

Endnu en smuk ø, der besøges, er Mykonos, der indbyder til en gåtur gennem hovedbyens labyrintiske gader. Her møder du masser af fotoværdige motiver i form af malede døre, små kapeller og balkoner fyldt med farverige blomster foruden de berømte vindmøller, der er øens vartegn. De stammer fra det 16. århundrede, hvor Mykonos var et handelscentrum på ruten mellem Venedig og Asien. Du kan også besøge det Antikke Grækenland ved at sejle til den lille naboø, Delos, der siges at være fødestedet for den græske gud Apollo og derfor var den helligste ø i Grækenland. I dag er øen et åbent museum med mange interessante arkæologiske fund.

Inden Costa Luminosa vender tilbage til Venedig, lægges der til i Dubrovnik, der i 6 århundreder – frem til Napoleons invasion i 1808 - var en selvstændig stat. Den smukke gamle bydel, der er fri for trafik, tager næsten vejret fra én med sin helt specielle atmosfære med marmorbelagte gader og flotte bygninger i forskellige stilarter. Rektorens palads fra det 15. århundrede blander f.eks. gotik og renæssance og huser en omfattende samling malerier, møbler og andre genstande fra tiden, hvor Dubrovnik var selvstændig. Gå også en tur på toppen af den imponerende bymur med vagttårnene og oplev den fantastiske udsigt over havet og byens tage.

Søndag morgen vender du tilbage til udgangspunktet, Venedig, hvorfra der er fly hjem til Danmark efter en dejlig rejse med mange spændende oplevelser i land og afslappende timer ombord på det flotte skib.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Luminosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane
 • Obligatorisk serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 7. juni 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 9.890 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.390 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 11.290 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.790 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 12.790 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 13.290 kr.

Afrejse den 14. juni 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 10.890 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.390 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 12.390 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 12.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 13.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 14.690 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

Dag 1: Fly til Venedig og transfer til skibet. Afgang Venedig kl. 17.00
Dag 2: Kl. 14.00-20.00 Bari, Italien
Dag 3: Kl. 09.00-15.00 Korfu, Grækenland
Dag 4: På havet
Dag 5: Kl. 12.30-20.30 Santorini, Grækenland
Dag 6: Kl. 06.30-17.00 Mykonos, Grækenland
Dag 7: Kl. 07.00-13.00 Dubrovnik, Kroatien
Dag 8: Ankomst Venedig kl. 08.00. Transfer til lufthavn for hjemrejse

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Skibet 
I skal sejle med Costa Luminosa, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 2.500 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med 3 pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller i det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i 3 etager, og der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer. Skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane på skibet. Der findes desuden F1-simulator, kasino og meget mere ombord.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Transport
I prisen indgår flytransport:

Udrejse
Kl. 06.10-07.45 København – München
Kl. 08.25-09.25 München – Venedig

Hjemrejse
Kl. 16.55-17.55 Venedig – München
Kl. 20.05-21.35 München – København

Der tages forbehold for ændring af flytider.

Transfer mellem lufthavn og skib er inkluderet.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:
Afrejse 7. juni: 4.990 kr.
Afrejse 14. juni: 5.490 kr.

Voksne:
Afrejse 7. juni: 7.490 kr.
Afrejse 14. juni: 7.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 3.600 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 4.200 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.800 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Luminosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane
 • Obligatorisk serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 30. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst