Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev det bedste af Kina - med dansk rejseleder

Vil du også med Over Alle Bjerge og rejseleder Kasper Bøndergaard til kejserens Kina? I kommer med til alle de største højdepunkter heriblandt Den forbudte By, Sommer Paladset, Den Olympiske By og Den Kinesiske Mur som I selvfølgelig kommer til at gå på.

BEIJING - 7 dages spændende rejse med dansk rejseleder. 5* centralt hotel. Afrejse CPH/BLL 12. feb.

Pris 9.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
3 solgte

SPOTpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas hovedstad Beijing. Der er masser af muligheder i denne historiske by. Vi dykker ned i historien om kejserens Kina hvor fortællinger tryllebinder i Den Forbudte by og Sommer Paladset. Vi kigger også nærmere på den moderne by og ser den Olympiske by. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig gå på den Kinesiske Mur. Alt sammen vist frem af historielærer og Kina ekspert Kasper Bøndergaard. 

Over Alle Bjerge har kørt flere rundrejser i Kina i samarbejde med SPOTdeal. De rejsende var meget tilfredse og det kom der udelukkende 5-stjernede anmeldelser ud afRejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup eller Billund til Beijing med Finnair.
 • Rejseleder med på flyrejsen og ankomst til lufthavnen
 • 2 måltider ombord.
 • Transfer til og fra hotellet
 • Velkomstmiddag.
 • Morgenmad alle dage.
 • 7 dages program med nævnte udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • Frokost dag 3, 4, 5, og 6.
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
 • Overnatninger på 5-stjernet hotel lige i centrum.
 • Afskedsmiddag med Peking and dag 6.
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder. Kina ekspert Kasper Bøndergaard
 • Kinesisk lokalguide.

Afrejse fra København d. 12. februar - 18. februar 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 9.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 11.995 kr. pr. person.

Afrejse fra Billund d. 12. februar - 18. februar 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 10.495 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 12.495 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - Beregn ca. 200 kr.

Obligatoriske tillæg:
* Visum til Kina – Over Alle Bjerge guider jer igennem (se nedenfor)


 
Flytider fra Billund (flyvning med Finnair):

Afrejse fra Billund d. 12. februar kl. 12.05 - Ankomst til Helsinki d. 12. februar kl. 14.55
Afrejse fra Helsinki d. 12. februar kl. 18.00 - Ankomst til Beijing d. 13. februar kl. 07.50

Afrejse fra Beijing d. 18. februar kl. 11.35 - Ankomst til Helsinki d. 18. februar kl. 14.25
Afrejse fra Helsinki d. 18. februar kl. 16.10 - Ankomst til Billund d. 18. februar kl. 17.00

Flytider fra København (flyvning med Finnair):
Afrejse fra København d. 12. februar kl. 13.10 - Ankomst til Helsinki d. 12. februar kl. 15.50
Afrejse fra Helsinki d. 12. februar kl. 18.00 - Ankomst til Beijing d. 13. februar kl. 07.50

Afrejse fra Beijing d. 18. februar kl. 11.35 - Ankomst til Helsinki d. 18. februar kl. 14.25
Afrejse fra Helsinki d. 18. februar kl. 15.40 - Ankomst til Billund d. 18. februar kl. 16.15Program:

Dag 1.
Danmark til Beijing
Vi flyver fra København eller Billund om eftermiddagen til Kina med en mellemlanding i Helsinki. Her er der godt to timer, perfekt til at nå igennem samtidig med at strække benene og få en kop kaffe. Der er fin plads om bord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejseleder Kasper Bøndergaard og for gæster fra Billund er det i Helsinki. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavnen i Beijing.

Dag 2.                
Ankomst til Beijing og velkomstmiddag
Vi ankommer til Beijing om morgenen. Vi kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Siden tjekker vi ind på hotellet, der ligger centralt ved den Himmelske Freds Plads. Man kan med det samme nyde den lokale storbystemning i nærområdet med en gåtur eller en smagfuld kop kaffe og I kan bruge eftermiddagen til at hvile helt ud efter rejsen. Om aftenen spiser vi sammen og lærer hinanden bedre at kende.

Dag 3.
Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. Sidste stop er en silkefabrik hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra Silkelarve til de flotte færdige stoffer.

Dag 4.
Himlens tempel, Sommerpaladset og OL-byen
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader. Første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel, som er er Beijings vartegn og et af de allersmukkeste eksempler på arkitekturen under Ming dynastiet. Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver.

Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Vi kører forbi de fantastiske bygningsværker ved OL-byen. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. På vej tilbage til hotellet skal vi overvære en te ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te.

Dag 5.
Den Kinesiske Mur og madmarked
Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur. Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Om aftenen tager vi forbi det meget eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, slanger skorpion, fugleedderkopper, silkelarver og meget mere.

Dag 6.
Byplanlægningsmuseum, rickshaws, hutonger og Peking And
Beijing var vært for de prestigefyldte Olympiske Lege 2008 og har derfor undergået en gennemgribende fornyelse, der har sat sine spor. Vi besøger byplanlægningsmuseet og får et indblik i byens fascinerende udvikling, og man kan blandt andet se en stor model af Beijing.

Vi fortsætter til den gamle bydel og i cykeltaxier kører vi gennem de gamle hutong områder. På vej tilbage tager vi forbi et marked hvor der vil være tid til at gøre en go handel. Kina producerer en stor del af Verdens tøj og sko og her kan man gøre gode køb hvis man er god til at handle.

Om afte­nen mødes vi til et brag af en kulinarisk af­slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor kulinarisk oplevelse.

Dag 7. 
Kina til Danmark.
Efter en oplevelse for livet går turen tilbage til Danmark. Vi flyver ved frokosttid hjem igen og ankommer til Danmark om eftermiddagen. 

Hotel 
Under hele opholdet bor vi på det dejlige hotel Capital med morgenbuffet inkluderet:

Beijing: Capital hotel 5***** - www.capitalhotel.com.cn 

København - Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 9.995 kr. – eneværelse 11.995 kr.
Billund - Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 10.495 kr. – eneværelse 12.495 kr.

Obligatoriske tillæg:

• Visum til Kina – Over Alle Bjerge guider jer igennem   

Rejsen gennemføres ved minimum 12 deltagere. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.

Vi glæder os til at byde velkommen til Kina!

Visum
Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.  

Om rejselederen
Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede i den forbindelse 12 år i Kina. Her rejste han landet tyndt og har gennem årene lært sig sproget og har udviklet en stor kærlighed for det han kalder ”hans andet hjemland”.

Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer heriblandt Kina

Tager man med Kasper på tur til Kina kan man ikke undgå at blive revet med af hans store passion for den kinesiske kultur og historie.

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og FacebookGæsteanmeldelser:

Vi var afsted april/maj på en ferie for livet. Alt var så skønt og perfekt, selv vejret kunne vi ikke klage over. Vi vil gerne takke Kasper og alle deltagere for stor hjælpsomhed, forståelse og venlighed selvom vi var lidt langsommere og skulle have kørestolen med. For os var det altsammen super, super dejligt. TUSINDE tak.
Hanne

Hej Kasper. Du skal have 6 stjerner. Du er den fødte rejseleder. Vi er så glade for, at vi rejste med Over alle Bjerge til Kina fra 22.april til 1.maj 2018. Tak for en super fantastisk tur. Vi vender tilbage til næste år. Mange hilsner fra Jesper og Susanne

Jeg har været afsted 2.til 10. maj på en total uforglemmelig oplevelsestur til Kina. Turen overgik alle mine forventninger. Kaspers viden og evne til at formidle det videre var helt enestående. Jeg kan desværre kun give Kasper og OVER ALLE BJERGE 5 stjerner - det er alt for få - jeg ville give mange flere!!! Jeg vil helt klart med igen når de nye destinationer bliver tilbudt. Mange tak for en god oplevelse.
Jens 

Hjemvendt fra Kina med en gruppe på 21. Fabelagtigt. Forrygende. Forførende og fantastisk. Alt klappede og var enormt godt planlagt. Kasper som rejseleder er også på toppen af gode minder.
Sasja 

Læs flere anmeldelser på Trustpilot og Facebook.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.
- Hjemmeadresse.
- Telefonumre.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail I har opgivet til SPOTdeal) Her vil der også informeres om visum. 1 – 2 uger inden afrejse får I desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis I mod forventning ikke modtager dette, skal I kontakte Over Alle Bjerge – lise@overallebjerge.dk

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra Kastrup eller Billund til Beijing med Finnair.
Rejseleder med på flyrejsen og ankomst til lufthavnen
2 måltider ombord.
Transfer til og fra hotellet
Velkomstmiddag.
Morgenmad alle dage.
7 dages program med nævnte udflugter.
Alle entré på nævnte udflugter.
Frokost dag 3, 4, 5, og 6.
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
Overnatninger på 5-stjernet hotel lige i centrum.
Afskedsmiddag med Peking and dag 6.
Bidrag til Rejsegarantifonden
Dansk rejseleder. Kina ekspert Kasper Bøndergaard
Kinesisk lokalguide.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge - Beregn ca. 200 kr.

Obligatoriske tillæg:
Visum til Kina – Over Alle Bjerge guider jer igennem (se nedenfor)
Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 10. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst