Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev fortryllende Barcelona

Barcelona er en fantastisk by, der summer af liv under milde himmelstrøg året rundt. Tag afsted fra januar til juni inkl. fly fra København og 3-4 nætter på 3* Hotel Suizo, der ligger super centralt.

BARCELONA - 3 eller 4 nt. på 3* hotel centalt i Barcelona m. morgenmad. Fly fra CPH fra jan.-juni.

Pris 2.190

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Barcelona er indbegrebet af catalansk foretagsomhed, kunstnerisk livsglæde og politisk dynamik. En blomstrende storby på evig jagt efter nye impulser. 

Mere end 2000 års historie og kultur er gavmildt strøet ud over byen - fra romerske middelalderbygninger og små krogede og sprællevende gader til Miros farvestrålende kunstmalerier og Gaudis storslåede værker. I Barcelona finder du det hele. Overalt omkring centrum opleves en sjælden livskraftig kultur, som gør byen til en af Europas største rejseoplevelser.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Barcelona t/r med Norwegian
 • 10 kg håndbagege
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Hotel Suizo
 • Morgenmad på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Lokal turistskat betales direkte på hotellet.

Transfer
Der kan købes transfer hos Øster Lindet. Alternativt koster en taxi fra lufthavnen til centrum ca. 40 Euro. En tredje mulighed er at tage toget fra lufthavnen til Pl. Catalunya og herfra enten gå de 800m til hotellet eller stige om i metroen.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg – 600 kr. pr. nat. Ring og forhør om mulighed.
 • 20 kg bagage - 350 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer t/r - 350 kr. pr. person.
 • Barn (2-11 år) - 20 % i rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne (maks 1 barn og med forbehold for ledige 3-sengsværelser).

3* Hotel Suizo
Super central beliggenhed ­direkte i smørhullet og i gåafstand til det hele. Der er 25 m til Via Leietana og blot 200 m til Catedralen, som ligger i Barcelonas hjerte. Hotellet ligger i det gotiske kvarter - det helt rigtige sted at bo på en storbyferie. Lige udenfor døren er der shopping, cafeliv, barer og restauranter i hobetal.

Hotellet ligger i en bygning fra det 19. århundrede og er renoveret og moderniseret de seneste par år. I hotellets cafe/bar kan der købes frisk kaffe og snacks, og der bydes dagligt på morgenbuffet. Hotellet byder på 59 værelser med aircondition, sat-tv, minibar, hårføn og gratis wifi.

Bemærk, at værelserne er uensartede i størrelse og indregning, og Øster Lindet har ikke indflydelse på, hvilket værelse du får tildelt. Nærmeste metro: Jaume I (25m).

Læs mere om Hotel Suizo


Barceolona
Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Placa de Catalunia til havneområdet ved søjlen af Columbos, og den deler det gamle bykvarter i to dele. Byens gotiske kvarter (til højre for Ramblaen) er en enestående samling middelalderbygninger, der ligger ved foden af domkirken og med Plaza Real som et uimodståeligt trækplaster. I øvrigt også et glimrende shoppingområde. 

Nede ved vandet finder du ikke blot lysbådehavnen ­- her ligger byens nye sjæl. Få storbyer kan kombinere det interessante byliv med ægte strandferie. Strandpomenaden er på flere kilometer, og der er gavmildt strøet med små beachbarer og eksklusive klubber. Det er her, du finder de lokale helt frem til slutningen af september. Her er ganske enkelt vidunderligt.

Trods sin vældige udstrækning er Barcelona overraskende nem at finde rundt i. Brede boulevarder gennemskærer byen på kryds og tværs, og metroen forbinder de mange bydele på fornem vis. De mange kunstnere, der gennem tiden har sat deres præg på Barcelona, er med til at give byen sin helt specielle charme og identitet - mest perfekt udtrykt i Antoni Gaudis berømte bygningsværker, der i sig selv er nok til at besøge byen. Kom det i møde og få sanserne skærpet for værdier, som for længst er forsvundet i vores egen travle hverdag.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne. Alternativt hotel kan tilbydes.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Barcelona t/r med Norwegian
 • 10 kg håndbagege
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Hotel Suizo
 • Morgenmad på hotellet.


Lokal turistskat betales direkte på hotellet.

Transfer
Der kan købes transfer hos Øster Lindet. Alternativt koster en taxi fra lufthavnen til centrum ca. 40 Euro. En tredje mulighed er at tage toget fra lufthavnen til Pl. Catalunya og herfra enten gå de 800m til hotellet eller stige om i metroen.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg – 600 kr. pr. nat. Ring og forhør om mulighed.
 • 20 kg bagage - 350 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen).
 • Transfer t/r - 350 kr. pr. person.
 • Barn (2-11 år) - 20 % i rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne (maks
 • 1 barn og med forbehold for ledige 3-sengsværelser).


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 05. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst