4-retters Kronemenu på Rungsted Kro

Sidste chance!

Glæd en, du holder af, med en dejlig 4-retters middag på Rungsted Kro, der ligger smukt med udsigt over Øresund. Her er rammerne sat for en spiseoplevelse i særklasse, hvor der kræses om både mad og gæster.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tæt ved Rungsted Havn og med betagende udsigt over Øresund ligger den gamle Rungsted Kro. Kroen er en af de få såkaldte Kongekronekroer, der er en sammenslutning af historiske kroer med Kongeligt Privilegium. Her kan I glæde jer til en udsøgt madoplevelse med en klassisk kro-menu i skønne omgivelser. Middagen starter med snacks og byder derefter på friskrørt laksetartar, smagfuld oksemørbrad og lun chokoladefondant.


Du får:

  • Snacks:
    Blå chips fra Løgismose

  • Forret:
    Friskrørt laksetatar - Rørt med purløg, rødløg, dijonsennep, creme fraiche og citron. Hertil friskbagt flute og smør.

  • Hovedret:
    Plankebøf - Oksemørbrad anrettet på egetræsplanke med ovnbagt kartoffelpuré, dagens grønt, bagt tomat og løgringe. Hertil pebersauce.

  • Dessert:
    Chokoladefondant - Med rørt vanilje-/Baileys-is, hjemmelavet coullis og friske blåbær.

    SPOTpris 325 kr. Normalpris 495 kr.

Værdibeviset kan indløse fredag og lørdag fra d. 10. januar til og med den 1. maj 2020 i tidsrummet kl. 17.00 til 20.00. Dog ikke d. 8. februar, 7. marts og 4. april 2020 eller ved specialarrangementer.

Der skal bestilles bord senest 24 timer før ankomst.


Rungsted Kro
Rungsted Kros historie går hele 400 år tilbage. Det charmerende, hvide bingsværkshus er rammen om den varsomt opdaterede og stemningsfulde krostue. Fra kroen er der udsigt over Øresund, og hvis du vil mærke solens stråler og den friske havluft, er det også muligt at sidde udenfor.

Efter måltidet kan du gå en tur på livlige Rungsted Havn og se på både og butikker. Du kan også gå ned til Rungsted badestrand, som ligger i forlængelse af haven og slappe af i sandet eller tage en forfriskende dukkert.   

Du reserverer bord på mail post@rungstedkro.dk mindst 24 timer før du ønsker at spise. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset samt hvad det er du har købt.

Værdibeviset kan indløse fredag og lørdag fra d. 10. januar til og med den 1. maj 2020 i tidsrummet kl. 17.00 til 20.00. Dog ikke d. 8. februar, 7. marts og 4. april 2020 eller ved specialarrangementer.

Værdibevises skal printes og medbringes.

Aflyses der mindre end 24 timer før bordet er booket, anses værdibeviset som brugt.

Værdibeviset ikke kan anvendes til større selskaber.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 4-retters middag til én person.

Snacks: Blå chips fra Løgismose
Forret: Friskrørt laksetatar - Rørt med purløg, rødløg, dijonsennep, creme fraiche og citron. Hertil friskbagt flute og smør.
Hovedret: Plankebøf - Oksemørbrad anrettet på egetræsplanke med ovnbagt kartoffelpuré, dagens grønt, bagt tomat og løgringe. Hertil pebersauce.
Dessert: Chokoladefondant - Med rørt vanilje-/Baileys-is, hjemmelavet coullis og friske blåbær.

Menuen er fastsat af Rungsted Kro og kan ikke ændres.

Middagen serveres i restaurantens lokaler.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rungsted Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rungsted Kro

Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst
Tlf.: 45 86 69 70 | CVR: 36917733 | post@rungstedkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

4-retters menu på Rungsted Kro