Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sicilien inkl. fly, helpension og billeje

Sicilien er en vidunderlig ø med smukke bjerglandsbyer, dejlige strande, spændende historie og et skønt køkken. Hvis I vil kombinere oplevelser og afslapning er denne destination derfor helt perfekt. Inkl. fly, 7 overnatninger, helpension og billeje.

SICILIEN - 7 overnatninger med helpension, billeje & fly fra CPH.

Pris 4.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
20 solgte

SPOTpris!

Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov, at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier - Sicilien giver ro i sindet!

Glæd jer til 7 overnatninger på Hotel Gattopardo, der ligger lige ved stranden. Her kan I slappe fuldstændig inden eller efter en begivenhedsrig dag. Sicilien  er den største ø i Middelhavet, og der er rigtig meget at opleve. Følgende seværdigheder ligger i køreafstand fra hotellet, og de er alle helt unikke på deres egen måde.    

Cefalu er en by, som har rigtig meget at byde på. Små snørklede gader, hvor cafeer, restauranter og hyggelige butikker ligger klods op og ned af hinanden. Ude på spidsen af byen på Via Porpora finder I nogle rigtig hyggelige restauranter, som serverer nogle af de bedste pizzaer.

De kan nydes til lyden af bølgerne, som slår ind under restauranten. Byen har en lille hyggelig promenade, hvor I kan købe alt fra solbriller til hatte og køleskabsmagneter. Neden for promenaden er der en utrolig velbesøgt strand. Når I er i byen, er det oplagt at smutte forbi byens torv, hvor kirken troner frem (husk at dække skulderne til, hvis I vil ind i kirken).


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Catania t/r med Norwegian.
  • 2 x 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person.
  • 7 overnatninger på Hotel Gattopardo i dobbeltværelse.
  • Helpension.
  • Billeje hele ugen (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa eller lignende.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

* Poolen kan være lukket pga. dårligt vejr.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Værelse med havudsigt og balkon 395 kr. per person.

Palermo
Palermo er en utrolig hektisk by, derfor anbefaler vi, at I tager toget fra Trabia og ind til byen. Byen er øens hovedstad og den største by på Sicilien. På trods af sin størrelse, så er byen ikke plasteret til med seværdigheder, der er dog nogle I må se. Domkirken ligger midt på corsoen og er hele 100 meter lang. Kirken er bygget i mange forskellige stilarter, da den har fungeret som moské og kirke – dog ikke på samme tid.

”Skammens fontæne” også kaldet Fontana della Vergogna ligger på Piazza Pretoria og har hele 20 bassiner og 36 skulpturer. Skal der shoppes mens I er på Sicilien, så skal I op på Ruggierro Settimo, som har mange butikker. Byen er også kendt for sin små gader, som er spækket med forskellige gademarkeder. Det største ligger på Mercato di Ballaró. Efter en hektisk dag i Palermo, så er vi sikker på, at I vil nyde en dag i mere rolig omgivelser – måske ved poolen eller på strande.

Taormina
Taormina er et af de mest turistede steder på øen og med god grund. Den lille by ligger 250 meter over havet. Her har I en ekstraordinær udsigt over havet på den ene side, og vulkanen Etna på den anden side. Den indre by er spærret for trafik, så I skal parkere ude foran eller neden for ved vandet og tage kabelliften op.

Den største og mest populære seværdighed i byen er det græske teater. Siddepladserne er udhugget direkte i klippen, og der er plads til 11.000 tilskuere. Når I er ved byen, så er det oplagt at tage liften ned til stranden, hvor I kan bade fra Isola Bella. En gåtur rundt i Taormina giver ikke til den sande opfattelse af Italien og Sicilien til gengæld får I nogle flotte feriebilleder og en udsigt, som ikke opleves andre steder.

De Æoliske øer
De Æoliske øer ligger nord for Brolo, hvis der er klart vejr, så kan I se dem fra hotellet. De er noget af det mest eksotiske I kan opleve i Europa. Ø-gruppen består af en lille håndfuld øer, og den største er Lipari, derfor bliver de ofte kaldt de lipariske øer. Der er dagligt afgange til øerne fra Milazzo. Billetterne kan købes på dagen, i højsæsonen kan det være en god ide, at købe billetterne hjemmefra. Prisen er cirka 250-300 kroner per person.

Vulkanen Etna
Etna er en af de mest kendte vulkaner i Europa. Med sine 3323 meter, er den Europas største aktive vulkan. På hjemrejsedagen, er det oplagt at svinge for, når I er på vej til Catania lufthavn. For foden er vulkanen vokser der vinmarker, figenkaktusser og oliventræer. Jo længere mod nord bliver det lidt mere goldt og tanker driver hen imod et månelandskab. Det er muligt at køre op til Rifugio Sapienza, der ligger i 1900 meters højde herfra er der svævebane op til 2.500 meters højde. Bare rolig, I skal ikke gå de sidste 800 højdemeter. Herfra er der terrængående busser, som fragter jer det sidste stykke op.         

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person ved 2 personer i dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Catania t/r med Norwegian.
2 x 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person.
7 overnatninger på Hotel Gattopardo i dobbeltværelse.
Helpension.
Billeje hele ugen (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa eller lignende.

*Poolen kan være lukket pga. dårligt vejr.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
Værelse med havudsigt og balkon 395 kr. per person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 05. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst