Anmelderrost rødvin fra Løgismose

Sidste chance!

Nyhed fra Løgismose: Velafstemt vin fra Nordspanien, der har fået hele 97 point i det internationale vinmagasin Decanter. Vinen kommer fra den fremadstormende spanske vinregion Bierzo, og du får 6 eller 12 flasker til absolut SPOTpris! Inkl. fragt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den særdeles velafstemte spanske rødvin fra Álvarez de Toledo tog i 2018 fusen på alt og alle, da vinen strøg til tops ved Decanter World Wine Awards foran snesevis af mere veletablerede og langt mere kostbare spanske vine. Det blev til hele 97 point i det internationale vinmagasin, og der blev blandt andet skrevet "Winemaking of a high order."

Álvarez de Toledo kommer fra den fremadstormende spanske vinregion Bierzo og er allerede blevet lidt af en bestseller hos Løgismose! Nu kan du gøre et ægte vinkup her på SPOTdeal og få den med hele 41 procent i rabat.


Tilbuddet gælder for

  • 12 fl. Álvarez de Toledo, Colección de Familia Mencía, Bierzo, Spain, 2015

SPOTpris 1.195 kr. Normalpris 2.028 kr. Spar 41 %

Løgismose leverer vinen til den angivne adresse indenfor 3 hverdage.

Prisen er inkl. fragt.


Álvarez de Toledo
Álvarez de Toledo er resultatet af en drøm, som ægteparret Victor Robla Carreiras og Angelines Varela Mazón nu realiserer. Han er en driftig iværksætter som blandt andet har grundlagt Vinos de Arganza, der voksede fra 0 til 1,6 mio. flasker på mindre end 10 år. Hun er fra en gren af den vidt voksende adelige Álvarez de Toledo-slægt, der har spillet med i Spaniens politiske og kulturelle liv lige, siden den var med til at skabe det økonomiske fundament for Columbus opdagelsesrejser.

Fremadstormende spansk vinregion
Bierzo er navnet på en fremadstormende spansk vinregion, der nærmer sig en hype-lignende status. For de røde vines vedkommende er den vigtigste drue den meget interessante mencia-drue, der til dels kan minde om Pinot Noir eller Etnas Nerello Mascalese, og den er i lighed med disse druer virkelig transparent og påvirkelig af klima og terroir.

Om vinen
En flot mørk vin, som åbner med en parfumeret ganske ekspressiv duft, præcis som man forventer fra en fin Mencia. Der er modne blåbær, kirsebær og også hindbær i behageligt selskab med friske grønne krydderurter, som et øjeblik,  inden det hele omfavnes af søde krydderier fra fadene, får tanken til at strejfe subtil Cabernet Franc. En fyldig og saftig vin, som har fået poleret netop så meget af Mencias særpræg bort, at den formår at appellere meget bredt, uden at særpræget går af fløjten. Det er ganske flot ramt og heldigvis også bemærket i den internationale vinpresse.

Flotte anmeldelser:

  • Decanter Magazine 97 - Platinum - Decanter World Wine Awards 2018
  • Guía Peñín 93 - Guía 2019
  • Wine Enthusiast 91 - Michael Schachner - Januar 2018

Vinen passer godt til and, okse og lam.

Læs mere på Løgismoses hjemmeside

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Løgismose leverer vinen til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, opfordres du til at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. Álvarez de Toledo, Colección de Familia Mencía, Bierzo, Spain, 2015.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Løgismose.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

LØGISMOSE MEYERS

Ny Vestergade 2, 5672 Broby
Tlf.: 33 32 93 32 | CVR: 21924679 | ancr@loegismose.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. november 2019 kl. 23:59

Anmelderrost rødvin fra Løgismose - spar 41%