Hjorth Fysioterapi

Sidste chance!

Har du ømme muskler og led, spændinger i kroppen eller måske en gammel løbeskade, du ikke kan komme af med? Med dette tilbud får du en førstegangskonsultation hos Hjorth Fysioterapi, der ligger i Højbjerg i Aarhus.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med dette tilbud får du en førstegangskonsultation hos fysioterapeut Christopher Hjorth - Ved Justhealth i Aarhus i Højbjerg.

Under konsultationen laver Christopher en dybdegående undersøgelse for at finde ud af, hvad der forårsager problematikken. Derefter sammensættes der et behandlingsforløb, hvilket oftest består af en blanding af manuel behandling som f.eks. massage og vejledning til, hvad du selv kan gøre for at holde smerterne væk.

Christopher har erfaring med idrætsfysioterapi, forebyggelse og genoptræning af sportsskader gennem sit arbejde med elitefodboldholdet AGF. Derudover har han stor erfaring indenfor klassiske fysioterapeutiske behandlingsteknikker, som bl.a. behandling af smertefuld spændt muskulatur og ledmobilisering.

Behandlingen tager altid udgangspunkt i den enkelte persons præferencer og ønsker, så der opnås det bedst mulige forløb og de bedste resultater.


Tilbuddet gælder for

  • En førstegangskonsultation - 45 min.

SPOTpris 169 kr. Normalpris 395 kr. Spar 57 %

Værdibeviset kan indløses til og med d. 3. marts 2020. Bemærk, at der er julelukket i klinikken.

Du booker tid på telefon 86 24 90 90 eller via mail: chris@justhealth.dk husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 3. marts 2020. Bemærk, at der er julelukket i klinikken.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden, og at lørdagstiderne hurtigt bliver booket.

En unik kode gælder for en førstegangskonsultation - 45 min.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hjorth Fysioterapi.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hjorth Fysioterapi

Oddervej 202, 1. th, 8270 Højbjerg
Tlf.: 86 24 90 90 | CVR: 40664157 | chris@justhealth.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. december 2019 kl. 23:59

Konsultation hos Hjorth Fysioterapi