Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Vidunderlige dage i Toscana

Tag turen til fortryllende Toscana 7 skønne dage. Besøg autentiske vingårde, smag på det lokale køkken og oplev smuk natur. Logiet er en skøn italiensk landejendom med adgang til swimmingpool. Inkl. billeje, fly m.m.

TOSCANA - 7 nætter på en italiensk landejendom inkl. Fly og billeje. Rejs fra BLL eller CPH.

Pris 3.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
11 solgte

SPOTpris!

Toscana er Italiens mest kendte region. Her finder du bølgende landskaber og usædvanlig smuk natur, gode råvarer, fantastisk smukke byer, og utrolig meget kultur og historie. Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano og Pienza er bare få af de byer i området, hvor du vil kunne få et eventyr du aldrig vil glemme. 

Via della Stella
Via Della Stella er en smuk italiensk landejendom i Val de Chianas grønne bakker i det sydøstlige Toscana ude på landet mellem vin- solsikke- og kornmarker. Stedet har en fantastisk udsigt ud over det bakkede terræn, og otte vinhuse ligger i få kilometers radius fra huset.

Der er desuden kun lidt over en time til Firenze, 40 minutter til Perugia og lidt over to timer til Rom. Denne historiske og renoverede ejendom er bygget i slutningen af det 17.

Århundrede på antikke ruiner, og sporene fra århundredernes gang er stadig evidente. I haven er der anlagt en stor swimmingpool, hvor man kan tage en dukkert , mens man nyder panoramaudsigten over den storslåede dal. 

Via Della Stella ligger midtvejs mellem Montepulciano og Cortona, hvor filmen "Et hus i Toscana" baseret på bogen af Frances Mayes er filmatiseret. Der er rig mulighed for at besøge autentiske italienske vingårde i området, eftersom Via Della Stella ligger ved Strada di Vino Nobile di Montepulciano, hvor otte vinhuse er placeret. De mest kendte er Avignonesi, La Braccesca tilhørende huset Antinori, Tenuta Trerose, og Lodola Nuova som er ejet af Ruffino. Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Rom med Norwegian t/r (Bemærk 2 afgange er København – Bologna med Ryanair t/r).
 • Fly fra Billund til Rom med Ryanair t/r.
 • 10 kg håndbagage.
 • 7 overnatninger på Via della Stella i 2 personers lejlighed.
 • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.

Bemærk at daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Bemærk at 2 afgange fra København er til Bologna med Ryanair.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Pris for ekstra personer koster det samme som deal pris – Der er mulighed for at få 3-eller 4-personers værelser. Ved ekstra personer får man også en større bil.
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r

Tillæg (betales til Via Della Stella ved afrejse):

 • Slutrengøring: 20 euro pr. person (børn under 3 er undtaget).(Obligatorisk)
 • Varme (hvis det bruges – oktober-april): 2 euro pr. time.
 • Turistskat: 8 euro pr. person (børn op til år er undtaget) (Obligatorisk)
 • Aircondition: 70,00 euro per uge.
 • Tøjvask: 5,00 euro pr. vask.
 • Poolhåndklæder til leje: 5,00 euro per håndklæde.
 • Små kæledyr: Slutrengøring: 15,00 euro.

Toscana området 
Toscana er en af Italiens mest kendte regioner. Området er beriget med en usædvanlig smuk natur, gode råvarer og er et kulturelt centrum i Italien. Her findes der bølgende landskaber, fantastisk smukke byer og utrolig meget historie.

Byer som Siena, Firenze, Luca, Montepulciano og Cortona er bare få af de byer i området, hvor du vil kunne opleve et eventyr du aldrig vil glemme. Derudover anbefaler vi også tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Montalcino og Pienza som blot er et udvalg af de muligheder der i er området.

Sarteano er smuk lille by med et historisk centrum af Sarteano, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulære. Her er der et panorama ud over landskaberne Val di Chiana og Val d'Orcia, og Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten.

I centrum af byen er Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti er. Teatrets historie strækker sig tilbage så tidligt som i 1600-tallet.

Montepulciano, der bl.a. er kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen, Vino Nobile di Montepulciano. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspiration af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio.

"Druen gør pigernes ben smukke!" siger de i Montalcino, når de tænker på dengang de skulle bruges til at presse de nye druer med bare fødder i rummelige kar. Montalcino er fødestedet for Brunello, en af de mest berømte og mest værdsatte italienske vine i verden. I 1980 var Brunello den første italienske vin der opnåede den prestigefyldte DOCG status.

Alt dette er takket være Ferruccio Biondi Santi's geni, eller dovenskab, i 1888 da han besluttede sig for ikke at blande Sangiovese druer, men at lade dem modne alene, i fade af eg eller kastanje. Med det lagde man fundamentet for en af verdens bedste vinområder. Dog er Montalcino også mere end vin, og byen i sig selv er absolut et besøg værd med sine flotte gader og gode restauranter.

Pienza en utrolig flot lille by, kendt for sine Pecorino oste, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Byen var indtil 1462 en landsby med navnet Corsignana. I 1405 fødtes Enea Silvio Piccolomini i byen. Han blev i 1458 valgt til pave under navnet Pius II, og han besluttede, at hans fødeby skulle omdannes til en ny by fuldstændigt opbygget efter renæssancens idealer. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalder by, med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, udover det toskanske landskab, til Trasimenosøen i Umbrien.

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort, ser det ud til være den perfekte model af middelalderfæstning: en smal, indre ring, på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur, omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.

Fra den centrale plads Piazza Garibaldi, fra det 16. århundrede, udfolder der sig en by for dig med en rig arkitektur.

Firenze vil forføre dig med sin atmosfære og arkitektur i form af Basilica di Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio. Samtidig kan man i museet Galleria degli Uffizi se nogle af verdens største kunstværker. Det er værd at nævne at byen betragtes som arnestedet for den italienske Renæssance.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena

Arezzo er en de gamle etrusker byer, der siden blev erobret af Romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person v. køb til min. 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Rom med Norwegian t/r (Bemærk 2 afgange er København – Bologna med Ryanair t/r).
Fly fra Billund til Rom med Ryanair t/r.
10 kg håndbagage.
7 overnatninger på Via della Stella i 2 personers lejlighed.
Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.
Bemærk at daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen.

Bemærk at 2 afgange fra København er til Bologna med Ryanair.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
Pris for ekstra personer koster det samme som deal pris – Der er mulighed for at få 3-eller 4-personers værelser. Ved ekstra personer får man også en større bil.
Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r

Tillæg (betales til Via Della Stella ved afrejse):

Slutrengøring: 20 euro pr. person (børn under 3 er undtaget).(Obligatorisk)
Varme (hvis det bruges – oktober-april): 2 euro pr. time.
Turistskat: 8 euro pr. person (børn op til år er undtaget) (Obligatorisk)
Aircondition: 70,00 euro per uge.
Tøjvask: 5,00 euro pr. vask.
Poolhåndklæder til leje: 5,00 euro per håndklæde.
Små kæledyr: Slutrengøring: 15,00 euro.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 04. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst