Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Vinsmagning i JP/Politikens Hus

Kom med til 'Franske Vindage' i JP/Politikens Hus. Her står en række af landets førende vinhandlere og importører klar med det bedste, de har fra Frankrig. Tilbuddet gælder for en billet til fredag d. 28. februar 2020 kl. 14-16.30.

En billet til 'Franske Vindage' i JP/Politikens Hus fredag d. 28. februar 2020 kl. 14-16.30.

Pris 135

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
174 solgte

Værdi270

Rabat50

Spar135

På Franske Vindage kan du smage dig igennem hele Frankrig fra nord til syd og fra øst til vest. Her står en række af landets førende vinhandlere og importører klar med det bedste, de har fra Frankrig og en masse historier fra vinmark og -kælder. Måske står vinbonden også på standen, så han/hun selv kan fortælle om vinen og tankerne bag.

Franske Vindage bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus, i hjertet af København.

Tilbuddet gælder for

  • En billet til Franske Vindage fredag d. 28. februar 2020 kl. 14-16.30

SPOTpris 135 kr. Normalpris 270 kr. Spar 50 %


Smag på mere end 200 franske vine
Frankrig er førende i kvalitetsvine, og producenterne bestræber sig hele tiden på at gøre det bedre, så kvaliteten højnes. Det gælder både for de meget dyre vine, men også for vine i det mere prisvenlige niveau, som de fleste nok går efter, når der skal købes vin til hverdagsmad.

På Franske Vindage kan du smage det hele, så du ved, hvad du skal gå efter – både til hverdag, men sandelig også til fest. Der bliver rig mulighed for at smage bobler fra Champagne, hvidvin fra både nord og syd, lette rødvine til de kødløse dage og kraftbomber, når det er tid til den røde bøf.

I år har arrangørerne lavet aftaler med en række importører, således at de kan præsentere en stand kun med vine fra Bordeaux og en tilsvarende med vine fra Bourgogne.

Når du ankommer, får du et smageprogram med alle udstillerne og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine.

Følgende vinhandlere og importører kan du bl.a. møde på messen: Domaine Brandis, Amfora Vin, Theis Vine / Bordeaux , GobiVin, Hans Just, Winefriends, Vinrosen / Bourgogne, Vintage Champagne, Alsace, Con Avec Vin & Spiritus, Vinhuset les Cepages, Franske Specialiteter, Holte vinlager, Philipson Wine, Vinslottet I Greve, Victoria Vine, Winedrop, Spiegelau (listen opdateres løbende).

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Dit SPOTdeal-værdibevis er din adgangsbillet.

Husk at medbringe det printede værdibevis på dagen.

Værdibeviset gælder kun til 'Franske Vindage' fredag d. 28. februar 2020 i tidstummet fra kl. 14 til 16.30.

Franske Vindage bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus, i hjertet af København.

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Én unik kode gælder for én billet til Franske Vindage i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen fredag den 28. februar 2020 kl. 14-16.30

Vinfestivalen bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkeri under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ekstra Bladet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Ekstra Bladet

Rådhuspladsen 37, 1785 København V

Sidste chance: 03. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst