En julegave der svinger

Sidste chance!

Tag vennerne eller familien med til nogle af årets skønneste musikoplevelser, når der er Henning Stærk, Gardenparty, julekoncert m.m. på programmet. En oplagt julegave til musikelskeren.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Musik er nok én af menneskehedens herligste bedrifter. Den kan løfte os op, underbygge vores følelser og gøre enormt indtryk på os allerede fra første lyt.

Med denne deal er der frit valg mellem 5 forskellige musikoplevelser i Hjørring. Det er en oplagt julegavemulighed til én, der fortjener en god oplevelse - og du kan naturligvis købe flere værdibeviser, så du selv eller flere kan komme med.


Du kan vælge mellem:

Julekoncert med Jesper Lundgaard med gæstesolist Susanne Elmark
Lørdag d. 21/12 2019 kl. 20:00 Vendelbohus - 1 person
SPOTpris 275 kr. Normalpris 365 kr. Spar 24 %

Julebal - Musikken leveres af Version 1.0
Lørdag 28. december 2019 kl. 20:00 Vendelbohus - 4 personer
SPOTpris 275 kr. Normalpris 415 kr. Spar 33 %

Koncert med 10cc

Onsdag 12/2 2020 kl. 20:00 Vendelbohus - 1 person
SPOTpris 275 kr. Normalpris 365 kr. Spar 24 %

Dobbeltkoncert med Henning Stærk & Barrow
Mandag 30/3 kl. 20:00 Vendelbohus - 1 person
SPOTpris 275 kr. Normalpris 315 kr. Spar 12 %

Gardenparty 2020

Lørdag d 5/9 2020 kl. 12:00 Sct. Knuds Kilde - 1 person
SPOTpris 275 kr. Normalpris 515 kr. Spar 46 %


Årets danske julekoncert
Der er lagt i juleovnen til en herlig højtidsfest med Jesper Lundgaard, der leder publikum på en rejse gennem det musikalske julelandskab med de bedste salmer, julehits, fællessang og meget mere. Operasanger Susanne Elmark låner yderligere sin smukke stemme til arrangementet, der vil fryde ung som gammel.

Julebal
En tradition er født! Sidste års julebal var en success, så det skal naturligvis gentages. Husorkestret Version 1.0 står for alle de medrivende melodier - det gode humør må I selv sørge for, men det har det med at komme helt af sig selv, når man er sammen med dem, man holder af og stemningen ellers er fuldkommen i top.

Bemærk, at værdibeviset til dette er for 4 personer, så det er bare med at finde ud af, hvem der skal med til julebal i Hjørring.

Koncert med 10cc
Selvom der kun er ét medlem tilbage fra den legendariske rockgruppe 10cc, så kan bandet stadig holde en rasende god rockfest, der kan få selv de tungeste fødder til at vippe med på rytmen.
10cc spilles stadig i radioen verden over med hits som "Wall Street Shuffle", "Good Morning Judge" og ikke mindst "I’m Not In Love". 10cc hører til grupper som Pink Floyd og Moody Blues, og anses som én af de store inden for Art Rock. Det er et band, der har været præget af stor kærlighed til musikken og en vilje til at eksperimentere og fusionere rocken med bl.a. symfoniske melodier og andre genreblandinger.

Dobbeltkoncert med Henning Stærk & Barrow
Med sine 70 år er Henning Stærk én af den danske rockscenes "grand old men", og han har efter eget udsagn tænkt sig at rocke så længe, han overhovedet kan. Selvom hans baggrund ligger i pigtrådsmusik, så satser han på sine modne dage mere på sangen og guitarspillet. Han spiller præcis de sange, han selv vil spille, og hans passion skinner tydeligt igennem i mødet med publikum.
Udover at opleve Henning Stærk, kan du til denne koncert høre ægte "nordjysk americana", når bandet Barrow indtager scenen. Med deres charmerende blanding af vendsysselsk og amerikansk, spiller de sig ind i hjerterne på enhver, der elsker genrerne folk, alternative og country. Barrow river deres publikum med gennem deres høje sans for det musikalske håndværk og deres umiddelbare, nordjyske attitude.

Gardenparty 2020
Den store musikfest Garden Party i Sct. Knuds Kilde vender tilbage med masser af fed musik og knaldgod koncertstemning. Scenen er sat i naturskønne omgivelser, og der er garanteret masser af energi og musikglæde for enhver.

De første navne er allerede offentliggjort, så glæd dig allerede nu til at høre:
Rasmus Walter
Queen Machine
DODO AND THE DODOS
Og mange flere - artisterne offentliggøres løbende

Værdibeviset er kun gyldigt til den valgte koncert på den valgte dato.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

En unik kode gælder som billet til den valgte koncert for én person (Bemærk: Billet til Julebal gælder til 4 personer).

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Spar Event IVS.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Spar Event IVS

Klokagervej 24 , 9800 Hjørring
Tlf.: 20 90 42 22 | CVR: 40181059 | info@sparevent.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. november 2019 kl. 23:59

Skønne koncertoplevelser i Hjørring