Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Apulien i Syditalien

Oplev uberørte Apulien i Syditalien. I kan se frem til 7 nætter i den lille kystby Rodi, der kan bryste sig af god lokal vin, fisk, oliven og betagende natur. I bor på Villa Americana, der er er en oase af blomster og frugt tæt på strand og marina.

APULIEN - 7 nætter på 3* hotel inkl. Morgenmad og billeje. Afrejse fra CPH fra maj til oktober.

Pris 4.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Italiens hæl er et uudforsket område for de fleste danskere. Nu har I chancen for at købe en pakkeløsning til denne fantastiske region med direkte fly, billeje alle dage dage og hotel med morgenmad – det bliver ikke lettere.

Her vil I opleve det smukke autentiske Italien på et helt nyt niveau. Det mest karismatiske ved regionen er den store forskellighed, I finder. Det er lige fra kulturen, naturen, maden og bygningerne. Det skyldes i høj grad de mange forskellige herskere, der har været i området; lige fra grækere, romere, arabere, franskmænd og østrigere.

Villa Americana er en oase af blomster og frugt lige ved kysten. Hotellet ligger midt i en citronhave lige i centrum af Rodi, men kun få minutters gang fra stranden og fra Port Marina of Rodi.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Napoli t/r med Ryanair.
 • 10 kg håndbagage pr. person.
 • 7 overnatninger i classic dobbeltværelse på det 3* Villa Americana.
 • Morgenmad alle dage.
 • Billeje alle dage – Fiat 500 til Opel Corsa - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Der er 286 km fra lufthavnen i Napoli til Villa Americana, og det tager ca. 3 timer at køre.

Mulige tilkøb (Bestilles direkte ved Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Tilkøb af frokost eller aftensmad på stedet, inkl. vin og vand - ca. 19 euro pr. person pr. måltid.
 • Tillæg for opgradering til værelse med balkon – 495 kr.
 • Tillæg for opgradering til comfort værelse – 495 kr.
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r

Regionen
En rejse til Apulien er for dig, som ønsker at opdage noget nyt, spændende og anderledes i Italien. Her finder du fantastisk mad, olivenolie og rigtig mange gode vine som er mindre kendte i Danmark.

Apulien var Federico den Andens land, som var en af de hellige romerske kejsere. Det historiske islæt fra hans periode kan absolut ses i området. Det kan også anbefales at se slottet Castel del Monte, som er på UNESCO’s liste over kulturarv, og mange andre slotte i området nord for Bari.

Gargano halvøen
Den store halvøs rygrad bliver udgjort af bjerget Monte Gargano på mere end 2.000 km². Rundt om bjerget finder du en fortryllende national park. Det milde klima, den høje sol og brisen fra havet gør parken til en smuk diamant, som venter på at blive udforsket. I området finder I også de to flotte søer, Varano og Lesina søen.

Området er især kendt for sine bjerge og ikke mindst nationalparken, Parco Nazionale del Gargano. Mest af alt er området kendt for sin 200 kilometer lange kystlinje. En kyst af smukke sandstrande, høje fyrretræer, bugter, klipper, klitter, huler og ikke mindst de berømte hvide klipper (også kaldet faraglioni). De rejser sig over det turkisblå hav i Baia dei Mergoli (også kaldet Baia dei Faraglioni) og Baia delle Zagare.

Der er også mange smukke byer langs kysten på halvøen. Her kan nævnes byer såsom Vieste, Ischitella, Monte Sant’Angelo, Peschici og Rodi Garganico. Den største af byerne er Vieste. Byens slot blev bygget i det 13. århundrede af den danske Frederik II. Et interessant kendetegn ved byen og hele området er dets slotte, som er bygget i en karakteristisk apuliansk/romersk arkitekturstil.

Spis godt på hotellet

Hotellets restaurant byder på mange lokale retter fra området, Apulien. På grund af den flotte placering ud til havet, så er det oplagt at spise skaldyr og fisk, men da der har været så mange forskellige herskere i området, er kød også en yndet spise. Hotellet har intet mindre end 50 elegante værelser og alle er udstyret med aircondition og ensuite badeværelse.

Tæt på flot strand
Hotellet har egen pool, som er åben under jeres ophold, så der er rig mulighed for syv dage med afslapning og våde fødder. Skal de våde fødder kombineres med sand, så har hotellet egen shuttle-bus til det flotte Lido Malibú strand-resort. Hotellet kan også være behjælpelige med at arrangere vinsmagning, madlavningsaftener og food tours.     

Billig og formidabel vin
Området er hele Europas Climadiff! Apulien producerer mere vin end hele Tyskland gør. De er kendt for ”billige” vine – og det skal forstås meget positivt. På grund af de favorable vejrforhold, så kan prisen på produktionen holdes nede, og komme forbrugeren til gavn.

De bedste druer fra området er Negroamaro, Malvasia Nera og Primitivo. De vinglade må søde ganen med Salice Salentino og Castel del Monte. Skal vinen være lyserød, så er det oplagt at prøve Five Roses fra Leione de Castris.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for én rejse for én person og inkluderer:

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Napoli t/r med Ryanair.
10 kg håndbagage pr. person.
7 overnatninger i classic dobbeltværelse på det 3* Villa Americana.
Morgenmad alle dage.
Billeje alle dage – Fiat 500 til Opel Corsa - inklusiv fri km og forsikringer.

Mulige tilkøb (Bestilles direkte ved Vindrose Rejser):

Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
Tilkøb af frokost eller aftensmad på stedet, inkl. vin og vand - ca. 19 euro pr. person pr. måltid.
Tillæg for opgradering til værelse med balkon – 495 kr.
Tillæg for opgradering til comfort værelse – 495 kr.
Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. styk t/r

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 27. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst