Steak og dessert på Highway 66

Sidste chance!

Tag familien med på Highway 66 og nyd en dejlig middag i den hyggelige og børnevenlige restaurant. Her er alle velkomne, og med dagens deal går I med garanti mætte derfra - der er nemlig 2 retter og pommes frites ad libitum på menuen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Highway 66 i Løkken er en skøn amerikansk familierestaurant, hvor der er fokus på god mad og en hyggelig stemning. Her kan du få et rigtig godt måltid amerikansk mad, og du kan vælge mellem et stort udvalg af kød, salat og mange andre spændende retter.

Hos Highway 66 er alle velkomne, og der er altid noget på menuen, som vil glæde både store og små. Her kan du se frem til til en dejlig madoplevelse i hyggelige og uformelle rammer, hvor den gode og smilende service er prikken over i'et.


Du får:

  • Hovedret: 200 g mør og saftig steak med håndskårede grøntsager og bearnaisesovs - dertil kan du vælge mellem bagt kartoffel eller pommes frittes ad libitum
  • Dessert: Creme brulé

Hos Highway 66 gør de meget ud af, at det skal være hyggeligt for familier at spise hos dem, og derfor har de naturligvis børnestole til de yngste gæster. Du er også velkommen til at holde f.eks. fødselsdag på Highway 66 og invitere familien på burgers, spareribs og andre amerikansk inspirerede lækkerier. Hør mere om mulighederne, når du besøger den hyggelige restaurant

Værdibeviset kan indløsesfra d. 8. november til d. 15. december 2019.

Der tages desuden forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Max 6 værdibeviser pr. kunde.

Værdibeviset kan indløses tirsdag til fredag kl. 17 - 21 samt lørdag og søndag 12 - 21. Bemærk, at der er begrænset plads fredag og lørdag.

Bestil bord senest 1 dag i forvejen på tlf.: 60116666.

Medbring printet værdibevis ved indløsning.

Én unik kode gælder for 1 person.

Hovedret: 200 g mør og saftig steak med håndskårede grøntsager og bearnaisesovs - dertil kan du vælge mellem bagt kartoffel eller pommes frittes ad libitum
Dessert: Creme brulé

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Highway 66.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Highway 66 Løkken

Nørregade 9 , 9480 Løkken
Tlf.: 60 11 66 66 | CVR: 40818766 | linda-hw66@outlook.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. november 2019 kl. 23:59

Steak og dessert på Highway 66