Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Luksus og romantik i Nordtyskland

Nyd et skønt gourmetophold med forkælelse i luksuriøse rammer. På Hotel Altes Gymnasium, kun 1 time syd for grænsen, venter 2 nætter i elegant værelse, 3-retters gourmetmiddag, morgenbuffet og masser af spa og wellness. Opholdet kan benyttes i hele 2020.

HOTEL ALTES GYMNASIUM I HUSUM - 2 nætter, gourmetmiddag begge dage, morgenmad m.m. Pris pr. person.

Pris 1.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
304 solgte

SPOTpris!

Hvis vægge kunne tale ville de højst sandsynligt citere Goethe og Schiller. Tidligere fungerede den smukke, gamle bygning som skole, men de sidste 100 år har stedet været kendt for sine luksuriøse værelser.

Gymnastiksalen er forvandlet til en enestående wellness- og spaafdeling på intet mindre end 1900 kvadratmeter. Stedet emmer af luksus og kvalitet med italienske møbler og engelske tekstiler, der helt sikkert vil gøre jeres ophold til en uforglemmelig oplevelse. 

Hotellets restaurant serverer moderne gourmetmad krydret med lokale råvarer. Kvalitet og friske råvarer er et tema, der går igen på hele menuen. Vinkortet er nøje tilpasset, primært med vine fra Tyskland og Europa. Det er også her I skal nyde den 3-retters middag, der er inkluderet i prisen.


Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i komfort dobbeltværelse.
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag fra stedets gourmetkøkken begge dage
  • Luksus morgenbuffet begge dage.
  • Fri adgang til wellnessområdet.
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering.

SPOTpris 1.795 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes alle ugens dage til og med d. 31. december 2020. Ankomst er ikke mulig juleaften og nytårsaften. Der tages yderligere forbehold for udsolgte datoer, så book dit ophold dit god tid.

Maks 3 personer pr. værelse.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Enkeltværelsesstillæg - 795 kr.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Ekstra opredning for børn op til 12 år - 795 kr.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00


Området
Husum er en lille hyggelig by, kun en times kørsel fra den danske grænse. I området bor der ca. 33.000 indbyggere. Udover charmen så byder byen også på gode shopping muligheder. I skal helt sikkert også overveje, at slentre en tur ned ad havnepromonaden. I foråret er det oplagt at besøge Husum slot, hvor millioner af krokusblomster står i flor, og hele parken er lilla.

Oplevelser i området
Husum kultur-spor er en rute gennem byen, hvor I oplever de flotteste og vigtigste seværdigheder i byen. Turen starter på det gamle rådhus på torvet, og undervejs kommer I blandt andet forbi Marienkirche, som blev bygget af den danske arkitekt Christian Frederik Hansen. Turen går også forbi Husums landmærke, bronzestatuen ”Tine”.

I må ikke snyde jer selv for en gåtur i det gamle fiskerkvarter. De små hyggelige huse ligger som perler på en snor. Her finder I også mange cafeer og restauranter. De mange museer, I finder i området, er også et besøg værd. De fl este har et maritimt præg, og de vigtigste er Schifffahrtsmuseum Nordfriesland og NordseeMuseum Husum i Nissenhaus.

Husum Slot er det eneste bevarede slot på den slesvig-holstenske vestkyst. På slottet finder I også ”Det lilla Museum” om Theodor Storms romanfigur for børn, Pole Poppenspäler. I har også mulighed for at bestille en guidet rundtur på slottet.

En slentretur over diget er en helt særlig oplevelse. Her kan I nyde udsigten over Nordsøen og Vadehavet. Vandstanden kan skifte på kort tid, og det gør, at landskabet hele tiden ændrer sig.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til dette ophold kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes alle ugens dage til og med d. 31. december 2020. Ankomst er ikke mulig juleaften og nytårsaften. Der tages yderligere forbehold for udsolgte datoer, så book dit ophold dit god tid.

1 unik kode gælder for et ophold for 1 person på Hotel Altes Gymnasium.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i komfort dobbeltværelse
Velkomstdrink
3-retters middag fra stedets gourmetkøkken begge dage
Luksus morgenbuffet begge dage.
Fri adgang til wellnessområdet.
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering.

Maks 3 personer pr. værelse.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser): 
Enkeltværelsesstillæg - 795 kr.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):
Ekstra opredning for børn op til 12 år - 795 kr.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på Generelle_vilkaar

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst