Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Østersøen

Et helt specielt krydstogt venter forude, hvor du oplever 4 af Østersøens byer og har 2 dage i ”Ruslands Juvel” Skt. Petersborg. Du får 7-nætters krydstogt med helpension og service charge i juni 2020 fra KUN 3.490 kr. ekskl. fly.

KRYDSTOGT Østersøen - 7-nætters krydstogt inkl. helpension. Afrejse fra Stockholm i juni.

Pris 3.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
23 solgte

SPOTpris!

Oplev det bedste af Østersøen, når Costa Magica sejler fra Stockholm til nogle af Østersøens mest interessante storbyer i Estland, Rusland og Finland. Kronen på værket er naturligvis Skt. Petersborg - byen som helt sikkert overgår alle forventninger. De mange seværdigheder er af sådan storhed og pragt, at du ikke kan undgå at blive imponeret.

Tag med på et fantastisk krydstogt, hvor du oplever Østersøens perler på første klasse. Skibet ligger i Stockholm, hvor du tjekker ind i løbet af lørdagen. Du har denne dag til at opleve den charmerende svenske hovedstad, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet. Fortvivl ikke, hvis du ikke når det hele denne første dag, for du vender tilbage til Stockholm og får meget mere tid her.

Søndag morgen sejler Costa Magica fra Stockholm, og du får en flot sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki. En interessant by, der er en god blanding af fortid og nutid, hvor historiske bygninger blander sig med moderne, revolutionær arkitektur og næsten futuristiske forstæder. Middelalderbyen Porvoo udenfor Helsinki er bestemt også et besøg værd.

Turens højdepunkt er uden tvivl opholdet i Skt. Petersborg, hvor du har to dage. Der bliver masser af tid til at opleve denne fantastiske by, der byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø. Vælger du at følge med på en eller flere af rederiets mange spændende udflugter, skal du heller ikke tænke på visum, da udflugterne inkluderer tilladelse til at gå i land.

Efter afskeden med denne storslåede by venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland. Det var i Tallinn, Dannebrog ifølge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer også på mange interessante historiske minder.

Turen afsluttes på fornemste vis med indsejling til Stockholm, hvor Costa Magica ankommer fredag morgen kl. 09.00. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum, og hele dagen kan du nyde en af Europas nok smukkeste hovedstæder. Skibet forlades først næste formiddag efter et fantastisk krydstogt.


Rejsen inkluderer:

 • 7 nætter ombord på Costa Magica i den valgte kahytskategori
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge til 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 13. juni 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 3.490 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 4.390 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 5.190 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 5.790 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 6.690 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 7.290 kr.

Afrejse d. 27. juni 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 4.690 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 5.590 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 6.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 7.290 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.190 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 8.890 kr.

* Denne kahytstype kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ekskl. i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Transport til og fra skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.
 • Visum til Rusland ved ophold på egen hånd.

Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • Udbringning af 24-timers roomservice
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Rejseplan

Dag 1: Ombordstigning i Stockholm mellem kl. 14 og kl. 20
Dag 2: Kl. 07.00 afgang Stockholm*
Dag 3: Kl. 08.00-18.00 Helsinki
Dag 4: Kl. 07.00 ankomst Skt. Petersborg
Dag 5: Kl. 18.00 afgang Skt. Petersborg
Dag 6: Kl. 09.00-17.00 Tallinn
Dag 7: Kl. 09.00 ankomst Stockholm
Dag 8: Skibet forlades i løbet af formiddagen.

* På afrejsen 27. juni er der afgang fra Stockholm kl. 05.30

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen inkluderer ikke transport til og fra skibet.

Det er nemt at komme til Stockholm – du kan via https://www.sj.se/#/ købe billetter hurtigt og fra ca. 1.100 kr. t/r (forbehold for prisændringer – der er mange forbindelser).

SAS og Norwegian har flere daglige afgange fra Kastrup til Stockholm. Øster Lindet er gerne behjælpelig med reservation af transporten mod gebyr.

Du kan også vælge at køre selv til Stockholm. Parkeringsforholdene i den indre by er dog ikke optimale. Vi anbefaler parkering ved ”Silja Terminalen”.


Skibet
Du sejler med Costa Magica, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 3.000 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i tre etager. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane. Et flot klassisk krydstogtsskib, der oser af italiensk atmosfære.

Livet ombord er en "oplevelse i oplevelsen”.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:  1.490 kr.
Voksne: 2.990 kr.

Enekahyt:
Der er et MEGET begrænset antal enekahytter, så kontakt Øster Lindet for kapacitet inden køb.

Tillæg for enkeltkahytter:

Udflugter
Rederiet har en bred vifte af udflugter ved samtlige anløb. Disse er med engelsk-/tysktalende guider, og der er mulighed for forskellige sværhedsgrader af ture. Deltager du i en udflugt i Skt. Petersborg, skal du ikke søge visum. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bare kan droppe sidste del af en tur og opholde dig på egen hånd i Rusland - så vil visum være påkrævet.

Se rederiets udflugtsprogram

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Vi anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se f.eks. mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • 7 nætter ombord på Costa Magica i den valgte kahytskategori
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge til 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Ekskl. i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Transport til og fra skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.
 • Visum til Rusland ved ophold på egen hånd.


Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas og visum
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Vi anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se f.eks. mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 22. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst