Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold i modebyen Milano

Tag på et skønt ophold i modebyen Milano og oplev en by med masser af liv, kultur og historie. I bor 3 eller 4 nætter på Best Western Plus Hotel Galles i centrum af byen. Inkl. fly fra København eller Billund.

MILANO - 3 eller 4 overnatninger, 1 middag og morgenmad. Afrejse fra CPH og BLL fra nov. til april.

Pris2.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Tag med Vindrose Rejser til Milano! Bo I centrum af byen på Best Western Plus Hotel Galles. Rejsen er inklusiv 3-4 overnatninger, direkte fly, morgenmad alle dage og en middag på hotellet.

Milano er Italiens hovedstad hvad angår forretningsliv, design og mode, men er samtidig også en by med kunst og kultur, og et glamourøst natteliv. Derudover besidder Milano også mange fantastiske seværdigheder som Sforzesco Slottet, Pinacoteca af Brera med sin mageløse samling af italienske mesterværker, La Scala operaen, den storslåede gotiske Duomo og Leonardo da Vincis sidste nadver i Kirken Santa Maria delle Grazie.

Dertil finder du også  smukker området i byen, såsom Navigli. For de kræsne modekunder skal man absolut ikke gå af glip de verdensberømte designere på Via Montenapoleone og Via Della Spiga.


Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København eller Billund til Milano t/r med Ryanair
  • Prioriteret boarding på flyet
  • 10 kg håndbagage pr. person
  • 3 eller 4 overnatninger på Hotel Galles Milano
  • 1 x middag på hotellet
  • Morgenmad alle dage

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Hotellet

Hotellet ligger på en af de bedste shoppinggader i Milano, Corso Buenes Aires og tæt på en metrostation. Her har I en oplagt base, når I skal udforske byens mange seværdigheder. Alle værelserne er individuelt indrettet og udstyret med gratis wi-fi, aircondition og flotte toiletfaciliteter.

Hotellet har egen wellness-afdeling med sauna og tyrkisk bad. I har ligeledes mulighed for at slappe af i hotellet indendørs pool. Hotellet tilbyder også mange forskellige massage-behandlinger. Domkirken ligger kun 4 metrostop fra hotellet og hovedbanegården er kun 15 minutters gang fra hotellet.  

Milano
Milano er Italiens hovedstad hvad forretningsliv, design og mode angår. Det er samtidig en by med fantastisk kunst og kultur samt et glamourøst natteliv. En rejse til Milano sikrer dig en storbyoplevelse med livlig atmosfære og charmerende italienske gader og stræder.

Den lyse marmorkatedral, Duomo di Milano, med dens spektakulære arkitektur og uendelige detaljer, er et uundgåeligt must-see. Den storslåede gotiske kirke blev bygget omkring 1386, og siden da er kirken gået gennem flere arkitektoniske stilarter, fordi det tog mange år at bygge katedralen færdig.

Derfor kan I finde stilarter inden for både barok, neoklassisk og neogotisk, selvom den primære arkitektur er gotisk. Nogle af spirene på kirkens top stod først helt færdige omkring 1958, hvilket bevidner om kirkens årelange tilblivelse. På taget er en fantastisk panoramaudsigt ud over hele byen, som I ikke må snyde jer selv for at opleve.

Bylivet
Milano besidder mange fantastiske seværdigheder som Sforzesco Slottet, Pinacoteca af Brera med sin mageløse samling af italienske mesterværker, La Scala operaen og Leonardo da Vincis sidste nadver i Kirken Santa Maria delle Grazie. For de modeinteresserede er det absolut vigtigt ikke gå af glip de verdensberømte designere på Via Della Spiga og Via Montenapoleone. Sidstnævnte er Europas dyreste shopping gade med de mest eksklusive butikker og modehuse.

Rundt om centrum af Milano ligger flere dejlige områder af byen. Et af dem er eksempelvis det hyggelige Navigli distrikt. Her kan man tage på rundfart i de charmerende kanaler og nyde synet af de italienske huse og bygninger.  Efterfølgende kan man nyde en espresso eller drink fra en af fortovscafeerne med udsigt til den skønne kanal. 

Navigli distriktet er også kendt for at være det område med allermest kunst, så er I kunstinteresseret, er det stedet at tage hen. Der er også flere grønne områder ved Navigli, som byder på frisk luft og skøn duft af blomster, hvis I vil have et par timer ude af storbyen.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Én unik kode gælder per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilbuddet inkluderer:

- Direkte fly fra København eller Billund til Milano t/r med Ryanair
- Prioriteret boarding på flyet
- 10 kg håndbagage pr. person
- 3 eller 4 overnatninger på Hotel Galles Milano
- 1 x middag på hotellet
- Morgenmad alle dage

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 26. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst